malatya da bilge türkbilen e ameliyat olanlar

Bilge bey iyi bi doktor
ben burnumu yaptırmadm ama iyi biri
Malatya Gözde Hastanesi*nde Hakan Aydoğan*da var
komşum ona gitti burnu için süper yaptı adam
bende Hakan beye et benlerim için gitmiştim
süper yaptı
yığınla et benimi tertemiz yaaptı:lepi:
eli çabuk ve tarzı süpersositososito
tavsiye ederim
bayanssulusmile

ILGIMTUANA VE ht2nor arkadaşlarım bakın ameliyat olduktan sonra düşündüğünüz zamana acıyacaksınız.keşke daha önce olsaydım diyeceksiniz.En basitinden eski burnunuzdan daha güzel olacağına emin olun.Bilge bey bu işi iyi biliyor .Düşündükçe kafanız karışacak benden söylemesi:))

asilemm şuan yeni atamam oldu işlerim karışık bu sonbaharda bilge beyi düşünüyorum istanbuldan gelip gitmesi zor olsada. ailemle konuşmadım malatyayı duyunca inş. kızmazlar :(

bayanlar,ben işin başka bir boyutuna daha takıldım.bilge bey sanırım biraz sinirliymiş,özellikle işine müdahale edildiği zaman kızıyormuş sanırım??

asilemm şuan yeni atamam oldu işlerim karışık bu sonbaharda bilge beyi düşünüyorum istanbuldan gelip gitmesi zor olsada. ailemle konuşmadım malatyayı duyunca inş. kızmazlar :(

cANIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM.ATAMAN HAYIRLI OLSUN.eĞER ŞARTLARIN UYGUNSA BENCE ŞİMDİ YANİ YAZ TATİLİNDE OL DERİM.çÜNKÜ 15 GÜNLÜK İŞİ VAR AMELİYATIN.oKUL AÇILDIKTAN SONRA DAHA KÖTÜ OLUR ZAMAN AÇISINDAN.aĞUSTOSUN SONLARINDA OL KURTUL BENCE.HEM OKULA DA YENİ BURNUNLA GİTMİŞ OLURSUN:))

bayanlar,ben işin başka bir boyutuna daha takıldım.bilge bey sanırım biraz sinirliymiş,özellikle işine müdahale edildiği zaman kızıyormuş sanırım??

Canım kendisine ameliyat olan biri olarak konuşuyorum:Ben kendisi ile en az 7-8 kez görüştüm.gerek yüz yüze getrekse telefonla görüşmelerim oldu.O kadar tatlı ve sakin bir insanki çok sempatiktir kenndisi.Eğer kendi bildiği bir işi başkası ona öğretircesine işine karışıyorsa tabiki kızar.Her insan buna bozulur yani.Netice de o bir doktor günde yüzlerce hastaya bakıyor,muayene ediyor ve ameliyata giriyor.Ki bilge bey malatyadaki en ünlü doktor.tıklım tıklım hastası oluyor.adam günde 6 ameliyat kadar giriyor.Düşünsene 6 ameliyat ne demek.Adam ameliyat aralarında da gelip hastaları poliklinikte muayene ediyor.Ben hiç sinirine denk gelmedim ama eğer sinirli ise de o kadar olsun artık.Çünkü yaptığı iş gerçekten zor yani.plastik cerrahlık gerçektem hem zevkli hem zor.Diğer bölümler gibi değil.İnsanların dış görünüşlerini düzeltip onları memnun etmek zor valla:)hele de biz kadınları daha zor.adam ne yapsın demi ama!!:))

peki muayene sırasında önceki ameliyatlarının fotolarını görebiliyor muyuz? sizin çekip ekledi mi mesela bilgisayarına filan?

Bilge Bey'e Asilem,Nem,Perna ve xxtinexözge adlı arkadaşlar estetik oldu,hepsininkide harika.Nemin Brunu adlı topiğe bakarsanız Nemin burnunuda görebilirsiniz,detaylı resimler içinde Nem'e arkadaşlık daveti gönderin,o sizi kabul ettiğinde Nemin diğer albümlerine bakabilirsiniz;fakat şu günlerde Nem topiğe giremiyo,tatilde çünkü:)
xxtinaxözge adlı arkadaşın burnunada bakmak istersen "25günlük burnum"adlı topiğe girersen görürsün arkadaşın burnunu.
Bende Bilge Bey'den randevu aldım Ağustos ayı için.
Kısmet olursa ben de Malatya'ya gidip Belge Bey'e emanet edecem burnumu.
İnşllh herşey çok güzel olur.Allah'ım pişman etmesin.
Nem ve Asilem çok destekçi sağolsunlar bu konuda.Güzel motive ediyorlar.
Siz randevu aldınız mı ameliyat için?

randevu almadım henüz.. nem in asilem in burunlarını görünce tmm dedim bu dr a olmalıyım ameliyatımı .. hastaneyi aradım 15 ağustos a kdr izinliymiş

bu arada bilge bey in göğüs ameliyatlarının methini de duydum ..aynı hastanede çalışan dr arkadaşlarımla konuştum.. hem göğüs hem burun ameliyatlarını çok başarılı buluyorlar (:

pigme ve chileksuyu ekledim ksılar sizi albümümden bakabilirsiniz resimlere..tatildeydim bi hafta gelemedimmmm kusura bakmayın geç ekledim sizi:)

nem bayıldım .. hem burnun çok güzel olmuş, hem sen çok güzel br gelin olmuşsun (: ..
eski burnunun olduğu fotolar varsa bi tane bile olsa ekleyebilir misin? çok merak ettim .
bir de ne zaman ameliyat olmuştun? hiç şişlik yok...

bilge bey in ameliyatlarında genel olarak farkettiğim şey ön profilden çok düzgün, kaş arası mesafesi iyi ayarlanmış, çökmesi olmayan, ince ve gayet düzgün burunlar yaptığı...
hem nem in hem asilem in çok güzel olmuş gerçekten . bu arada özge nin bir fotosunu gördüm.. önden onu da çok merak ediyorum.. kavisine bayıldım .. muhteşem olmuş
bu 3 ameliyat ta da 3 burun birbirinden o kadar farklı ki .. bilge bey tek tip burun yapıyor diyenlere ithaf edelim bence.. herkesin kendi yüzüne göre olmuş...

bu arada bilge bey de tereddüt etmemin sebebi tasarım yapmaması .. yani ameliyattan nasıl bir burunla çıkacağımı bilememek çok gerer beni diye düşünüyorum.. böyle bişey istiyorum da diyemiyormuşuz.. fotoyla gidenleri ameliyata almiyormuş zaten (:

sanki tasarım yapan doktorların hepsi bire bir aynı burnu mu çıkarıyo, benim ilk ameliyatımda yapılan tasarım ve gerçek sonuç arasında dağlar kadar fark vardı.
bilge beye nasıl bi burun istediğimi ben söylemiştim ve kafamdakinden daha da güzel oldu. istersen o da anlatıyo zaten ameliyat esnasında neler yapabileceğini. ben fotoyla gitmemiştim ama almıyorsa da normal zaten, herkesin yüz hatları farklı ve her burun yakışıcak değil. bilge beye güven derim...

sanki tasarım yapan doktorların hepsi bire bir aynı burnu mu çıkarıyo, benim ilk ameliyatımda yapılan tasarım ve gerçek sonuç arasında dağlar kadar fark vardı.
bilge beye nasıl bi burun istediğimi ben söylemiştim ve kafamdakinden daha da güzel oldu. istersen o da anlatıyo zaten ameliyat esnasında neler yapabileceğini. ben fotoyla gitmemiştim ama almıyorsa da normal zaten, herkesin yüz hatları farklı ve her burun yakışıcak değil. bilge beye güven derim...

genellikle tasarımla birlikte foto koyan arkadaşlar var & çoğunun birebir aynı .. bazılarının tasarımından bile daha güzel olmuş.. şimdi ben burnumu yaptırıcam .. bütün yüz ifademi değiştirecek birşey bu ... kalkık mı,düz mü, yuvarlak uçlu mu, kesik uçlu mu , geniş mi , dar mı ? neye göre karar vericez? ameliyatın stresinin üstüne nasıl birşeye benzeyeceğimi bilemeyecek olmak çok daha zor diye düşünüyorum

edit:bir eczacı olarak ameliyatların başarısının şansla ilgili olduğuna da çok inanıyorum .. bazen işinin ehli, tasarımınızı da yapmış bi dr un yanından istemediğiniz bi sonuçla ayrılırken, hiç adını duymadığınız bir kbb ci para bile almadan en şöhretli plastik cerrahtan daha güzel bir burun yapabiliyor..

peki muayene sırasında önceki ameliyatlarının fotolarını görebiliyor muyuz? sizin çekip ekledi mi mesela bilgisayarına filan?

Canım ben kontrole gittiğimde 4 aylık olmuştu.Asistanına fotoğrafımı çekmesini söyledi.Asistanı da fotoğrafımı çekti.kocaman bir dosya vardı elinde ne zamn ameliyat olduğumu sordu.ben de söyleyince eski burnumun olduğu fotoları buldu albümden.yeni çektikleri foto içinde not aldı 4 aylık diye.yani yenileri de ekleyecekti o dosyaya sanırım.6 AY DOLUNCA YİNE KONTROLE GEL DEDİ YİNE FOTO ÇEKERİZ DEMİŞTİ.BEN FIRSAT BULAMADIM.AMA AĞUSTOSUN SONUNDA TEKRAR MUAYENEYE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM:)

yazılanlardan anladıgım kadarıyla bilge bey revizyonda da cok iyi.

EVET REVİZYONDA DA ÇOK İYİ.PERNA ARKADAŞIMIZ 1 AY ÖNCE AMELİYAT OLDU BİLGE BEYE.HEM DE 2. AMELİYATINI OLDU.ŞİMDİ ÇOK MEMNUN.BAŞKA ARKADAŞLARDA VAR REVİZYON OLAN.AMA ŞU DA VAR.ÖNCEKİ AMELİYATLARDA BURNUN NE KADAR ZEDELENDİĞİ ÖNEMLİ.ŞİMDİ GÜZEL BİR BURUN YAPMAK İÇİN MALZEME DE LAZIM.YANİ GEREKEN KADAR DOKU VE KIKIRDAK.ÖNCEKİ AMELİYATLARDA KIKIRDAK ÇOK ÇIKARILMIŞSA BURUNDAN DİĞER AMELİYATLARDA DAHA ZOR OLUYOR BURNU GÜZELLEŞTİRMEK.dİREK DOKTORA BAĞLI DEĞİL BENCE.BURNUN ÖNCEKİ YAPISI VE MALZEMESİ DE ÖNEMLİ BENCE.BİZ BAYANLAR YEMEK YAPARKEN YETERLİ MALZEME OLUNCA DAHA GÜZEL YEMEK YAPARIZ.AMELİYAT DA BENCE ÖYLE:))

asilem44,haklısın tabiki.malzeme onemli ama cok kotu bir burnu kulaktan yada baska bolgeden kıkırdak alarak duzelten doktorlar da var.zannım o ki bilge bey o konuda da basarılı.perna merak ettim,senin ilk ameliyatını kim yapmıştı?

EVET REVİZYONDA DA ÇOK İYİ.PERNA ARKADAŞIMIZ 1 AY ÖNCE AMELİYAT OLDU BİLGE BEYE.HEM DE 2. AMELİYATINI OLDU.ŞİMDİ ÇOK MEMNUN.BAŞKA ARKADAŞLARDA VAR REVİZYON OLAN.AMA ŞU DA VAR.ÖNCEKİ AMELİYATLARDA BURNUN NE KADAR ZEDELENDİĞİ ÖNEMLİ.ŞİMDİ GÜZEL BİR BURUN YAPMAK İÇİN MALZEME DE LAZIM.YANİ GEREKEN KADAR DOKU VE KIKIRDAK.ÖNCEKİ AMELİYATLARDA KIKIRDAK ÇOK ÇIKARILMIŞSA BURUNDAN DİĞER AMELİYATLARDA DAHA ZOR OLUYOR BURNU GÜZELLEŞTİRMEK.dİREK DOKTORA BAĞLI DEĞİL BENCE.BURNUN ÖNCEKİ YAPISI VE MALZEMESİ DE ÖNEMLİ BENCE.BİZ BAYANLAR YEMEK YAPARKEN YETERLİ MALZEME OLUNCA DAHA GÜZEL YEMEK YAPARIZ.AMELİYAT DA BENCE ÖYLE:))

kesinlikle katılıyorum tatlım, şükürler olsun ki benim ilk ameliyatımda çok fazla zarar görmemişti dokularım, ama bilge bey işinde o kadar usta ki, elde malzeme yoksa bile bi yerlerden bulup gene de güzel bi yemek çıkarıyo :) kontrole gittiğimde bi hastasıyla daha tanışmıştım mesela, burnu 3 aylık falandı ve görsen nasıl güzeldi :) kız demişti ki; çok kötü kırılmıştı burnum, kaburgamdan kemik alınıp eklendi dedi..
tekrar söylüyorum tatlım , senin sayende buldum bilge beyi, çoooooooookkkk teşekkür ediyorum sana ve çok değerli doktorumaaaaa a.s.

Back
X