malatya da bilge türkbilen e ameliyat olanlar

nem,aslında dediğin çok doğru.günah mı değil mi kimse bilemez ama aynaya baktığın vakit artık kendinle uğraşmayı bırakman bile yeterli bir sebep olabilir.sonucta bu kişinin vicdanıyla ilgili birşey,hayat standartını düşürecek kadar takmaya başlamışsan ya da sağlık sorunun varsa daha rahat bir şekilde estetik kararı alıyorsun ama muglak bir hatta gidip geliyorsan kararı alman bayağı sancılı oluyor.bir de estetik olan arkadaşların hepsi şunu diyor 'hayatında bir kere bile estetiği düşünmüşsen er yada geç sonunda oluyorsun' hakikaten böyle bir durum da var sanırım:)

valla cnmmm insannn bikere koydumu kafaya gecikmeler olsadaaaaa yaptırıyor..bennnn lisedeyken takmıştım burnumu kafayaa ortaokuldeyken gayet normal bi burundu ama zamanla kıkırdak yana dogru kaydı falan ve ünivden sonrada bariz yamuk bi burun ortaya çıktı neyseeeeeeeeeeeee tabi lisede bana lüks geliodu nerde olcaktım çok para lasımdır diye hiç bakmadım zaten ailemde izin vermesdi..üniversiteyi kazanınca dışarda okudugum için yeterince para harcıyordum zaten ondan erteledim..okul bittiii bennnn zor bela para biriktirdimmmm 2000 tl idi özel hastahanede bende 1000 tl vardı valla kredi bilem çekmeyi düşündümmm yada borç alcaktımmm gözümü karartım o sıralar iycene:)neyse benim kuzenin sınıf arkadaşı oluyor gecen sene kucende acaip begenioooo bidennnn iki gün içinde gidip muayene olup ertesi gün oluyorrr..tabii sonucu gördmmmm şahane bşyyy aklım çıktııı beniimmmmm hiç bi özelligi olmayan kuzneimmm oldumu bi afettttttttttttttttt ondan sonrada ben oldummm hem param cebimde kaldı hemde istedigim gibi bi burnum olduu:)darısı isteyenlere valaaaa artık aynaya bakıncaaaa söylenmiyorummm birileri yüzüme bakınca acaba burnumamı bakıyor diye rahatsız olmuyorummm en önemlisi geceleri rhat nefes alıyorum:)

valla cnmmm insannn bikere koydumu kafaya gecikmeler olsadaaaaa yaptırıyor..bennnn lisedeyken takmıştım burnumu kafayaa ortaokuldeyken gayet normal bi burundu ama zamanla kıkırdak yana dogru kaydı falan ve ünivden sonrada bariz yamuk bi burun ortaya çıktı neyseeeeeeeeeeeee tabi lisede bana lüks geliodu nerde olcaktım çok para lasımdır diye hiç bakmadım zaten ailemde izin vermesdi..üniversiteyi kazanınca dışarda okudugum için yeterince para harcıyordum zaten ondan erteledim..okul bittiii bennnn zor bela para biriktirdimmmm 2000 tl idi özel hastahanede bende 1000 tl vardı valla kredi bilem çekmeyi düşündümmm yada borç alcaktımmm gözümü karartım o sıralar iycene:)neyse benim kuzenin sınıf arkadaşı oluyor gecen sene kucende acaip begenioooo bidennnn iki gün içinde gidip muayene olup ertesi gün oluyorrr..tabii sonucu gördmmmm şahane bşyyy aklım çıktııı beniimmmmm hiç bi özelligi olmayan kuzneimmm oldumu bi afettttttttttttttttt ondan sonrada ben oldummm hem param cebimde kaldı hemde istedigim gibi bi burnum olduu:)darısı isteyenlere valaaaa artık aynaya bakıncaaaa söylenmiyorummm birileri yüzüme bakınca acaba burnumamı bakıyor diye rahatsız olmuyorummm en önemlisi geceleri rhat nefes alıyorum:)
Yine güzel döktürmüşsün kız.Senin yazılarını,ki özellikle Bilge Bey hakkında yazdıklarını okumak beni acayip motive ediyo.Bu arada Yarım gece 12 için Malatya bileti rezervasyonu yaptımıştım.Kardeşim şuan çarşıya gitti biletleri almak için.
:lepi:
İnşlhh Allahım işlerimi rast getirir ve bi ay sonra bu zamanlar resimlerimi göstererek sizlerden alkış alırım:)

Yine güzel döktürmüşsün kız.Senin yazılarını,ki özellikle Bilge Bey hakkında yazdıklarını okumak beni acayip motive ediyo.Bu arada Yarım gece 12 için Malatya bileti rezervasyonu yaptımıştım.Kardeşim şuan çarşıya gitti biletleri almak için.
:lepi:
İnşlhh Allahım işlerimi rast getirir ve bi ay sonra bu zamanlar resimlerimi göstererek sizlerden alkış alırım:)

yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2yarın gidiosun demekkk heycan durumları nsl kısss:)Ayyy süper bi duyguuuuuuuuu heleki amlytan sonra odaya çıktıgın an büüyük bi ohhhhhhhhhhhhh çekiyosunnn hemennnn diyosun şimdi güzel bi burnum varrrrrrrrrrrrr:)çok ama çok memnunum iyiki olmuşummmmm valla en ufak şüphen olmadan git cnmmmmmmmmmmmmmmmm herleye deger..evde sünepe halde saçımı tepede yumak yapıp toplarken bile insan kendiniz güzel hisedebiliyor:)sırf bu duygu bile yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni

nem,peki senin burnunda herhangi bir darbe ya da carpma falan var mıydı?yoksa lisede ergenlikle beraber kendiliginden mi egrilmeye basladı.eger darbe yoktuysa ameliyatın rahat olmustur.carpılan burnu duzeltmek bıraz sıkıntı olusturuyor da...

nem,peki senin burnunda herhangi bir darbe ya da carpma falan var mıydı?yoksa lisede ergenlikle beraber kendiliginden mi egrilmeye basladı.eger darbe yoktuysa ameliyatın rahat olmustur.carpılan burnu duzeltmek bıraz sıkıntı olusturuyor da...

yok cnm darbe falan..zamanla oluşan bi egrilikktiii...valla burun amlytında o masaya yattıktan sonra ha komple kırıp yapmışşın ha ucunu kaldırmışssın bşy farketmiyor kuzumm...benim ilk 3 ügn dişim ve başım agrıdıı ilaç alıncada geçiyorduuu..ne yüzüm şişti nede morardııı çok rahattımmm kuzenim ve halamda daha az işlem yapılmasına ragmen yüzleri çok şişti ve morardııı..bünyeye çok baglııı ..bide bennn amlytı olup kurtulayımda agrısı umrumda bile olmas diyordumm benim için amlyt sonrasıı büüyk bi rahatlamaydı agrıları çokta önemsemiyordum:)

peki bilge beyin yaptıgı tum estetikler bırbırıne mı benzıyo yoksa kısının yuzune ozel karakterıstık burun mu ortaya cıkarıyor?

cnmmm pigme genelde düz buurnlar yapıyor bilge bey ama kavisli yaptıklarınıda gördümmm..hani genelleme yaparsak düz ama hafif kavisi olannnn önden gayet muntazammm ucu kalkıklık oranı gayet yerinde burunlar yapıyor:)bide qaynı burun yapsa bile herkes o burnu farklı taşıyor..kuzenim halam ve bennn oldukk hepimizde farklı duruyor mesela:)

ada amlyttan korkma kıs inan bayılman 5 saniyeyi bulmuyor zaten narkozu verdikleirni söylemedikleir için anlamıyorsun bile bayıldıgını:)amlytta hiç bşy duyman imkansız cnmmmmmmmm:)

yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2yarın gidiosun demekkk heycan durumları nsl kısss:)Ayyy süper bi duyguuuuuuuuu heleki amlytan sonra odaya çıktıgın an büüyük bi ohhhhhhhhhhhhh çekiyosunnn hemennnn diyosun şimdi güzel bi burnum varrrrrrrrrrrrr:)çok ama çok memnunum iyiki olmuşummmmm valla en ufak şüphen olmadan git cnmmmmmmmmmmmmmmmm herleye deger..evde sünepe halde saçımı tepede yumak yapıp toplarken bile insan kendiniz güzel hisedebiliyor:)sırf bu duygu bile yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni

Evet Canım,düne göre yarındı;ama bugün gece biniyoruz otıobüSe,6saat uzaklıktaki Malatyaya gidiyoruz:)Heyecan var tabi,içim kıpır kıpır.Onun dışında biraz stres e var tabi.
Ya keşke nete girme imkanım olsa,girer,iletişim halinde olurduk.En azından sıkılmazdım,zaman geçerdi.inan bende ameliyattan sonrasına odaklanıyorum ohhh demek için.İnşllh Canım dediğin gibi herşeye değen bi ameliyat,macera olur bu benim içinde.Sonuçtan sizin kadar memnun olup tüm içtenliğimle diğer arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.Herşey için TEKRARDAN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIMa.s.

ada amlyttan korkma kıs inan bayılman 5 saniyeyi bulmuyor zaten narkozu verdikleirni söylemedikleir için anlamıyorsun bile bayıldıgını:)amlytta hiç bşy duyman imkansız cnmmmmmmmm:)

Sağol CANIM,BAK YİNE YÜREKLENDİRDİN KIS BENİ..
Ay Allah Senden razı olsun yaaa:)
Psikolojmen rahatlatıyorsun valla.

ada_86,şimdiden hayırlı olsun diyelim.önce sağlık ,sonra çok fındık bir burun nasip etsin Allah'ım.seni ekliyorum,bizimle fotolarını paylaşırsın artık...

nem,aklıma yeni bir soru geldi:)senin burnunda kemikle ilgili bir sıkıntı var mıydı?yani ameliyat sırasında kemikle ugrastılar mı yoksa sadece doku mu duzeltıldı?cunku kemıkle ugrasıldıgı vakıt agrı morarma daha cok oluyor artı amelıyat da sıkıntılı gecıyor.ama soyle de bır durum var,kemıkle oynanan estetıkler de daha guzel oluyor...

nem, ve işte bir soru dahaaaaaaaaaa:))))burun estetiğiyle beraber cidden büyük bir değişim söz konusu oluyor mu?hani kuzenin için demişsin ya 'hic bir ozelligi olmayan kuzenim bir anda afet oldu ' diye...yani bir burun kişinin ifadesini o kadar değiştiriyor mu?cirkin birini güzel yada güzel birini afet yapıyor mu?bence hamuru iyi olmazsa ne yaparsan yap değişmesi guzellesmesi mumkun değil ama şunu da itiraf etmeliyim ki nette gördüğüm bazı estetikler de cırkın ordek yavrusundan güzel kuguya dönüşümün bir göstergesi gibi:)

piğmeee cnmmm benim burnumda kemikkk kırdııı ama çok fazlaa deill..daha çok törpü yaptııı..:)

estetik burun çok deiştiriyor cnm bnm eger kaşın gözün normaldede güzelse daha ayrı bi güzel oluyorsun..benim kuzenim 10 yıl önce araştırma hastahanesinde olduuuuu onun dokktoru ali gürlektii çok iyi bi burun yapmadıı ama eski burnuna bakarsan bin katlı iyi bi burun oldu..mesela gözleri minnacık o kuzneimin kaşları yok dencek kdr az.yüz hatları çok güzel deil.afet olmadı amaaaa eskisi gibide erkek gib durmuyor yüüzü artık.
benden 7 ay önce olan kuzenimmmmm kaşı gözü allah için güzeldii ama bi burunnn cidden tüm güzelligini örtebiliyormuşş...onların resimleirni eklemek isterdim ama izin vermiolar:)aradaki deişimleri anlardın:)kısacasıııııııı eskisinden bin katlı iyi oluyor insanlar:)doktor burnu iyi yaptıysa bence eski halinden bin katlı güzle oluyor insan:)

piğmeee cnmmm benim burnumda kemikkk kırdııı ama çok fazlaa deill..daha çok törpü yaptııı..:)

estetik burun çok deiştiriyor cnm bnm eger kaşın gözün normaldede güzelse daha ayrı bi güzel oluyorsun..benim kuzenim 10 yıl önce araştırma hastahanesinde olduuuuu onun dokktoru ali gürlektii çok iyi bi burun yapmadıı ama eski burnuna bakarsan bin katlı iyi bi burun oldu..mesela gözleri minnacık o kuzneimin kaşları yok dencek kdr az.yüz hatları çok güzel deil.afet olmadı amaaaa eskisi gibide erkek gib durmuyor yüüzü artık.
benden 7 ay önce olan kuzenimmmmm kaşı gözü allah için güzeldii ama bi burunnn cidden tüm güzelligini örtebiliyormuşş...onların resimleirni eklemek isterdim ama izin vermiolar:)aradaki deişimleri anlardın:)kısacasıııııııı eskisinden bin katlı iyi oluyor insanlar:)doktor burnu iyi yaptıysa bence eski halinden bin katlı güzle oluyor insan:)

Senin burnunu çok beğenmiştim,tina x özge yide görünce yoldan çıktımsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

nem,bugun ekledigin fotoyu gördum.sağol vallahi,eskı yeni karsılastırması açısından çok iyi oldu.şimdi bir durum değerlendirmesi yapalım;BİLGE BEY,BİLGE BEY,BİLGE BEY!!:)

Senin burnunu çok beğenmiştim,tina x özge yide görünce yoldan çıktımsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
gel sende malatyayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

nem,bugun ekledigin fotoyu gördum.sağol vallahi,eskı yeni karsılastırması açısından çok iyi oldu.şimdi bir durum değerlendirmesi yapalım;BİLGE BEY,BİLGE BEY,BİLGE BEY!!:)

cnmmmm bu pc de eski resmim yok kardeşimden istedim inan daha feci duran resimlerim var bu biras uzaktan çekilmiş diye böle yakından kocaman ve yamuk bi burun:)çok şükür düzeldi hepsiii:)mutluyum hemde çokkkkkkkkkk:)
bugun alışverişe çıktım magzada yanımdan gecen ksılar aaaaaaaaa kısa bak nslda güzel dediler..inan çok hoşuma gitti..önceden olsa dikatlerini bile çekmesdim heraldE:)

nem,daha çok foto istiyoruz,daha çok daha çok daha çok:))dediğin gibi kaşın gozun dudakların yanakların daha belirgin olmuş,yuzun daha dolgun daha yuvarlak gorunuyor.bakalım ada_86 ninki nasıl olcak?şu saatlerde masadadir heralde,ınsallah onunki de seninki kadar şık bir burun olur.bu arada chileksuyu doktorla gorüsememis,ameliyatları cok yogunmus.ondan da guzel haberler bekliyoruz..

bugun alışverişe çıktım magzada yanımdan gecen ksılar aaaaaaaaa kısa bak nslda güzel dediler..inan çok hoşuma gitti..önceden olsa dikatlerini bile çekmesdim heraldE:)

Canim senin o kadar duru bir guzelligin var ki (hele ki muhtesem burnundan sonra) biz sende aslinda onu seviyoruz galiba.. :)) asalet akiyo maasallah

Back
X