- Konu Sahibi chileksuyu
nem,aslında dediğin çok doğru.günah mı değil mi kimse bilemez ama aynaya baktığın vakit artık kendinle uğraşmayı bırakman bile yeterli bir sebep olabilir.sonucta bu kişinin vicdanıyla ilgili birşey,hayat standartını düşürecek kadar takmaya başlamışsan ya da sağlık sorunun varsa daha rahat bir şekilde estetik kararı alıyorsun ama muglak bir hatta gidip geliyorsan kararı alman bayağı sancılı oluyor.bir de estetik olan arkadaşların hepsi şunu diyor 'hayatında bir kere bile estetiği düşünmüşsen er yada geç sonunda oluyorsun' hakikaten böyle bir durum da var sanırım:)
valla cnmmm insannn bikere koydumu kafaya gecikmeler olsadaaaaa yaptırıyor..bennnn lisedeyken takmıştım burnumu kafayaa ortaokuldeyken gayet normal bi burundu ama zamanla kıkırdak yana dogru kaydı falan ve ünivden sonrada bariz yamuk bi burun ortaya çıktı neyseeeeeeeeeeeee tabi lisede bana lüks geliodu nerde olcaktım çok para lasımdır diye hiç bakmadım zaten ailemde izin vermesdi..üniversiteyi kazanınca dışarda okudugum için yeterince para harcıyordum zaten ondan erteledim..okul bittiii bennnn zor bela para biriktirdimmmm 2000 tl idi özel hastahanede bende 1000 tl vardı valla kredi bilem çekmeyi düşündümmm yada borç alcaktımmm gözümü karartım o sıralar iycene:)neyse benim kuzenin sınıf arkadaşı oluyor gecen sene kucende acaip begenioooo bidennnn iki gün içinde gidip muayene olup ertesi gün oluyorrr..tabii sonucu gördmmmm şahane bşyyy aklım çıktııı beniimmmmm hiç bi özelligi olmayan kuzneimmm oldumu bi afettttttttttttttttt ondan sonrada ben oldummm hem param cebimde kaldı hemde istedigim gibi bi burnum olduu:)darısı isteyenlere valaaaa artık aynaya bakıncaaaa söylenmiyorummm birileri yüzüme bakınca acaba burnumamı bakıyor diye rahatsız olmuyorummm en önemlisi geceleri rhat nefes alıyorum:)