selam kızlar burun estetiği düşünüyorum ama bu konuda muallaktayım korkuyorum. malatyada bana önerebileceğiniz doktor varmı veya burun estetiği olanlar yaşadıkları hakkında beni bilgilendirirse sevinirim sonuçta dönüşü yok bu işin
kesinlikle bilge türk bilen malatya araştırma hastanesinde 2 ay önce oldum çok memnunum ve bir çok arkadaşta var sitede olan aratırsan doktorun ismini sitede birçok sonuç bulursun
kesinlikle bilge türk bilen malatya araştırma hastanesinde 2 ay önce oldum çok memnunum ve bir çok arkadaşta var sitede olan aratırsan doktorun ismini sitede birçok sonuç bulursun
çok teşekkürler bende Bilge Bey i düşünüyorum ama yinede muallaktayım sonuçta hiç yaptığı burunları görmedim aynı fabrikadan çıkmış gibi olsun istemiyorum bide doğal olsun istiyorum yüzüme uygun olsun istiyorum güpgüzel olsun istiyorum çok şeymi istiyorum ki bide kaç günde işimin başına dönebilirim sonuçta öyle şiş ve morarmış bir yüzle çalışmak istemem
prosedürü doktor bey sizle daha ayrıntılı görüşürs cnmm o konuda çok bilgi veremiycem muayene olmanız lasım burnunuza neler yapılcagı önemli...malatyada ben bilge türk bilenden iyisini tanımıyorumm zaten iyi bi araştırma yaparsanız daha iyi anlarsınız:)
prosedürü doktor bey sizle daha ayrıntılı görüşürs cnmm o konuda çok bilgi veremiycem muayene olmanız lasım burnunuza neler yapılcagı önemli...malatyada ben bilge türk bilenden iyisini tanımıyorumm zaten iyi bi araştırma yaparsanız daha iyi anlarsınız:)
Ben burun ameliyatına bu kadar geç karar vermemim sebebi korku idi. Ama bu siteyi okuyup bide araştırdıktan sonra kesinlikle korkulacak birşey olmadığını anladım. şu anda sadece heycanlıyım asla hiç bi korkum yok. Ama burun ameliyatıyla ilgili asla video izlemiyorum. Birde ailem dahil hiç kimseye söylemedim. Çünkü her kafadan bir ses çıkıyor. Bence eğer ihtiyacın varsa buna asla vazgeçme. Hele birde randevu tarihini aldıktan sonra. Keşke tarihlerimiz yakın olsaydı destek olurdum sana.
Kapat gözünü ol ve çık. O kadar. Herkesi dinleme ve kararını verdiysen artık araştırma kafan karışmasın.
Ben burun ameliyatına bu kadar geç karar vermemim sebebi korku idi. Ama bu siteyi okuyup bide araştırdıktan sonra kesinlikle korkulacak birşey olmadığını anladım. şu anda sadece heycanlıyım asla hiç bi korkum yok. Ama burun ameliyatıyla ilgili asla video izlemiyorum. Birde ailem dahil hiç kimseye söylemedim. Çünkü her kafadan bir ses çıkıyor. Bence eğer ihtiyacın varsa buna asla vazgeçme. Hele birde randevu tarihini aldıktan sonra. Keşke tarihlerimiz yakın olsaydı destek olurdum sana.
Kapat gözünü ol ve çık. O kadar. Herkesi dinleme ve kararını verdiysen artık araştırma kafan karışmasın.
aslında bu konuda haklısın çok araştırma yapmamak lazım özellikle olumsuzlukla sonuçlanan ameliyatlar çok canımı sıkıyor acaba diyorum bende :26: geçen gün burun ameliyatı izleyeyim dedim daha ilk başında hemen kapattım hatta pc bile kapattım :18: ama kararımı verdim 10 senedir erteleyip durdum zaten eee yeter bu kadar beklemek ama aynı güne denk gelseydi fena olmazdı dediğin gibi sen gibi cesaretli arkadaşlara ihtiyacım var :13:
kesinlikle inönü üniversitesinden Cemal hocayı tavsiye ederm..
bende cok arastırdım, sonunda baska doktorların da önerisiyle Cemal hocaya ameliyat oldm ve cok memnunum.
Hocamn ellerine saglık..
buarada tıp ögrencisiym..isin ciddiyetinin daha cok farkındaym bos tavsiyede bulunmuyorm