malatya da burun estetiği yaptiranlar ?

Kizlar bilge türk bileni cok övüyorlar ama muayene olmaya gittiğimde bi bayan kontrole gelmişti hic begenmedim burnunu olabilir dedim geçtim ama oraya muayeneye gelen bi çocuk gördüm benden önce muayene olup ckti ve birkaç gün önce başka bir hastanede çocuğu gördüm burnu dikkatimi çekti baktim ki o çocuk . öyle bir burun görmedim resmen domuz burnu olmuştu . yani iyice arastirin derim ben ben begenmedim

Kizlar bilge türk bileni cok övüyorlar ama muayene olmaya gittiğimde bi bayan kontrole gelmişti hic begenmedim burnunu olabilir dedim geçtim ama oraya muayeneye gelen bi çocuk gördüm benden önce muayene olup ckti ve birkaç gün önce başka bir hastanede çocuğu gördüm burnu dikkatimi çekti baktim ki o çocuk . öyle bir burun görmedim resmen domuz burnu olmuştu . yani iyice arastirin derim ben ben begenmedim
begenmedigin ne oldu yani çok dogal yapio kck yapmıyor bide domuz burnu gibi demissin acaba yeni halimi cunku zmnla dusuyor sisi iniyormus baska yerde olmus da olabklir tam biliyormusun ?

Kizlat ameliyat oldum bugün atel cikti ve çok beğendim burnumu su an sargi var doktorun gerçekten beni çok mutlu etti güvenle tavsiye edebilirim sizlere elazigda anadolu hastanesinde KBB mücahit yıldız bi görüşün derim çünkübben sonuçtan memnun kaldim

Arkadaşlar artik biri yardimci olsun lutfen malatya da yasiyorum ve burun estetiği ameliyat olmak istiyorum hangi doktora gitsem bilmiyorum . bilge beye gittim ancak yapamiycagini söyledi çünkü burun ucumu düzelttirmek istiyorum sadece . gozde hastanesinde hakan aydogan a gittim kendine cok güvenen bir doktor yapabileceğini söyledi ama tabiki korkularim var yardimci olun lütfen :KK61:
Arkadaşlar artik biri yardimci olsun lutfen malatya da yasiyorum ve burun estetiği ameliyat olmak istiyorum hangi doktora gitsem bilmiyorum . bilge beye gittim ancak yapamiycagini söyledi çünkü burun ucumu düzelttirmek istiyorum sadece . gozde hastanesinde hakan aydogan a gittim kendine cok güvenen bir doktor yapabileceğini söyledi ama tabiki korkularim var yardimci olun lütfen :KK61:
canim bana mutlaka ulas bende orda yaptirdim ameliyatimi

Bn bgn zafer tezele oldm harika bi insan ilgili sevecen sabirli anlayisli ve basarili tavsiye ederim arkadaslarr:21::KK16::21:

arkadaslar inönü üniversitesinde Cemal hocayı kesinlikle öneririm..6 ay önce ameliyat oldm cok cok memnunum.
ayrıca bilge hoca cok iyi biri ama yaptıgı cok burun gördüm, begenmedm.
2 ay da düsündm kime ameliyat olsam diye, iyiki Cemal hocaya olmusum.

Kizlat ameliyat oldum bugün atel cikti ve çok beğendim burnumu su an sargi var doktorun gerçekten beni çok mutlu etti güvenle tavsiye edebilirim sizlere elazigda anadolu hastanesinde KBB mücahit yıldız bi görüşün derim çünkübben sonuçtan memnun kaldim

Peki işe dönebilmek için kaç gün gerek sence. Yani insanların anlatmaması için.

kızlar merhaba bende malatyada burun estetiği olmak istiyorum hangi doktor daha iyi çok kararsızım ve korkuyorum :((((

Arkadaşlar Bilge Türk Bilen, Hakan Aydoğan, Zafer Tezel, OPR. DR. AHMET ARSLAN'A VE OP. DR. EMİR BURAK YÜKSEL'e BURUN AMELİYATI VEYA BAŞKA BİR AMELİYAT OLAN VAR MI?_varsa süreci biraz anlatabilir mi ve ücreti?

merhaba bende bılgebeyın asıstanının numarasını vereyım 0535 015 84 00 görüşmek istersenız arayabılırsınız

Bende malatya da oturuyom burun estetiği olcam ama iyi bi doktor bilmiyom olan var mi ya bana yardımcı olun lütfen

Back
X