- 19 Ocak 2016
- 28
- 8
- 6
- Konu Sahibi Degisikkkk
Merhaba. Daha once falci Sunaya gitmistim. Simdi numarasini kaybettim aranizda giden ve ya numarasini bilen varsa burdan paylasabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,yeni üye oldum.Ancak gordum mesajınızı.İsterseniz atabilirimMerhaba. Daha once falci Sunaya gitmistim. Simdi numarasini kaybettim aranizda giden ve ya numarasini bilen varsa burdan paylasabilir mi ?
Canım bana atabilir misin no yuMerhaba,yeni üye oldum.Ancak gordum mesajınızı.İsterseniz atabilirim
Banada atar mısın canımMerhaba,yeni üye oldum.Ancak gordum mesajınızı.İsterseniz atabilirim
Kim peki sizin gittiğiniz falcı geleceğe dair bişeler var mı numarasını verir misiniz ?Suna hanımin keyfi yerinde olduğu zaman güzel bakıyor.Fakat ben artık başka bir falciya gidiyorum ve çok memnunum.Söylediklerinin hemen hemen hepsi çıktı.
Merhaba,yeni üye oldum.Ancak gordum mesajınızı.İsterseniz atabilirim
Suna hanımin keyfi yerinde olduğu zaman güzel bakıyor.Fakat ben artık başka bir falciya gidiyorum ve çok memnunum.Söylediklerinin hemen hemen hepsi çıktı.
Bana da atar mısınız numarayıMerhaba,yeni üye oldum.Ancak gordum mesajınızı.İsterseniz atabilirim
Merhaba numarasını banada atabilir misiniz rica etsemSuna hanımin keyfi yerinde olduğu zaman güzel bakıyor.Fakat ben artık başka bir falciya gidiyorum ve çok memnunum.Söylediklerinin hemen hemen hepsi çıktı.
Merhaba bana da atar misiniz numarayı çok geç yazıyorum ama inş görürsünüzBana da atar mısınız numarayı
Bende numarasını alabilir miyimOzelden yazdım canım
Merhaba bana da atar mısın canım ben daha şimdi gördüm yorumunuMerhaba,yeni üye oldum.Ancak gordum mesajınızı.İsterseniz atabilirim