Malatya geleneklerini bilen var mi?

Sanırım Malatyalılar 2'ye ayrılıyor cirkef olanlar ve anlayışlı olanlar biz hiç böyle sorunlar yaşamadık kız hatta bohcayi biz bizzat istemedik Neyse gelmiş geçmiş zaten gelinimiz abinizle anlasiyorsa sıkıntı yok demektir :)

Aynen insanına göre. Hiç karışmıyoruz. Ha bire birbirinizin kıymetini bilin diyoruz. Arada düğün tantanası çıkıyor. Onda da şükür evlendiniz diyoruz. İnşaAllah Çok mutlu olsunlar da. Yoksa çok zor.

İnşallah canım aslında az önce yazdığım Malatyalılar olarak değilde insanlar ikiye ayrılır olacaktı sanırım :) Umarım çok mutlu olurlar evlilikleri saygı sevgi çerçevesinde ilerler yoksa dediğiniz gibi çok zor olur vede kıymet bilen birine denk gelmekte önemli tabi

Malatyalıları çok severim gerçekten. Sıcak kanlı insanlar. Ama düğün dernek zor işler...Herkes hayalini gerçekleştirmek istiyor. Ben yapamadım. Bu sebeple gelinimize dediğim içinde kalmasın dedim. Bence güzel oldu. Ama erkekler öyle bakmıyorlar olaya.

Evet cnm genelde öyle diyorlar Malatyalılar için ama aksini söyleyen de duydum tabi her yerin iyisi kötüsü var sonuçta :) ne güzel canım keşke her gorumce senin gibi benimsese gelinini aynen dediğin gibi biz bayanlar daha çok uğraştığımz halde nedense erkekler strese giriyor değişik bir şekilde Suna ne gerek var buna ne gerek var diye yakınmaları oluyor tabi.
bu düğün psikolojisini anlamış değilim erkeklerde

Batılıyım, Malatyalı tanıdığım yok ama doğulu çok var. Malatya da doğu olduğu için adetlerini az çok tahmin edebiliyorum. Büyük ihtimalle tutucu bir yapıya sahipler ama şimdi değişmiştir belki onu bilemeyeceğim.

Erkeklere göre ne gerek var. Kardeşim diyordu ki kadın olsam o kadar ağır gelinlik giyip başımda 10 kilo bez taşımazdım diyor. Ama .

Bilmediği gelenekleri mi uygulamak istiyor anlayamadim
Yani çok özel bir şey yok neresinden malatya nin

Herkese çok teşekkür ederim banlıydım kac gundur yazamadım...
Erkek tarafı batılı, dugun istanbulda olacak o yuzden soz nisan aile buyukleriyle sadece yüzük takılarak olacak, kina dugun ayarinda Malatyada olacak Istanbula gelemeyecekler için kiz tarafı yapacak, dugun de Istanbulda olacak... bohca falan oyle şeyler yok çok şükür.
Mune konumu kapatabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…