• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya kadın doğum tüp bebek doktoru acilll

Bilinmeyen00

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
19
2
6
28
Hanımlar selamlar. 1 ay sonra malatyaya gideceğim. Orda aşılama veya tüp bebek yaptıracağım. Hiç olmadı daha çocuğum aşılama yada tüp bebek olacak. Hangi doktor bu konuda uzman alanında iyi. Lütfen yardımcı olur musunuz. Özel olursa daha iyi olur.

Merhaba. Ben de Malatya'da yaşıyorum. Turgut Özal tıp tüp bebek merkezi bu konuda iyi. Doktor Görkem tuncay. Şu an onda tedavi görüyorum ikinci aşılamayı deniyoruz. Şu an arasan bile bir ay sonraya anca randevu alınabiliyor ya da ilk adetle çağırıyorlar. Başka hastane daha var Engin yıldırım ama onda biraz zormuş randevu almak yine de denersiniz. Özel hastaneleri bilmiyorum.

Merhaba. Ben de Malatya'da yaşıyorum. Turgut Özal tıp tüp bebek merkezi bu konuda iyi. Doktor Görkem tuncay. Şu an onda tedavi görüyorum ikinci aşılamayı deniyoruz. Şu an arasan bile bir ay sonraya anca randevu alınabiliyor ya da ilk adetle çağırıyorlar. Başka hastane daha var Engin yıldırım ama onda biraz zormuş randevu almak yine de denersiniz. Özel hastaneleri bilmiyorum.
Şehir dışından geleceğim. Turgut özalda veya devlet hastanesinde randevu zor olabiliyor. Özelde var mı bulduğunuz acaba. Rabbim sizinde tedevilerinizin hayırla ve sevinçle sonuçlandırmayı nasip etsin

Ne yazık ki özelde yok. Duyduğum kadarıyla Doğufertil iyi diyorlar başka da duymadım. Özeller bizim için maddi olarak yorucu olacaktı.

Merhaba canım ben ve benim çevremden birkaç kadın Malatya doğu fertil uğraş beyin gebesi. Ben son transferimde embriyo taşıma yaptım o merkeze pozitif oldu bakalım bundan sonrası için rabbim kolaylıkla sağlıkla devam ettirsin inşallah

Merhaba canım ben ve benim çevremden birkaç kadın Malatya doğu fertil uğraş beyin gebesi. Ben son transferimde embriyo taşıma yaptım o merkeze pozitif oldu bakalım bundan sonrası için rabbim kolaylıkla sağlıkla devam ettirsin inşallah
Çok sağolun teşekkür ederim. Übeyt akçin aşılama ve tüp bebek alanında nasıl acaba bilginiz var mı?

Back
X