Bilgin Beye ameliyat olan arkadaşlar;
Acaba Bilgin Bey tamponsuz ameliyat yapıyor mu?Ben de Bilgin Beye ameliyat olmak istiyorum ama tamponla geçireceğim 2 güne dayanamam çünkü sinüzit var ve sinüsler aşırı baskı yapıp insanı delirtme noktasına getiriyormuş((
shina merhaba canım bende bilge türk bilen'e ameliyat oldum geçen yıl ssk ile oldum senin durumundada geçerlidir ssk merak etme :13:
cnm benm arkadaşım hayat hastahanesinde oldu gecen sene hiç ama hiç begenmedim burnunu veeee kendiside memnun deil...ben, kuzenim ve halam bilge türk bilene amlyt olduu herpimizin burnuda farklııı ana burnuna çok baglı burnunun nsl olccagı..birimiz memnun olmasa digerlerimiz olmasdık emin ol..ben malatyada bilge türk bilenden daha iyi biidoktor yokkkk eminimmmm çünkü 2 senedir arraştırma yaptım bu estetik için..bidaha olcak olsam yine bilge türk bilene olurum..hatat bugunnn bi magzada çalışan bayan burnumu çok begndi iki sene önce özelde olmuş çok kötüydüüüü bilge türk bilene 15 gün sonra olcakmışş..tabi içine sinmiyorsa yaptırma sonuçtan pişman olcagını düşünüyorsan olmaaaa..ama şunu diyeyeim hayat hastahanesindekini hiç ama hiç begenmedimmmm..bence diger özellere bakk gözde hastahanesinde var bi plastik cerrah 1700 tl ye yapıyorrr ama onun hiç hastasını görmedigim için güvenip olmamıştımmm..tüm özel hastahanedeki doktorları biliyorum cnm hepsine muyene oldum:) bu arada ben 6 ay önce bilge türk bilene oldum estetik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?