malatya yada istanbulda iyi tup bebek merkezleri

sadili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
142
10
118
Konya
Daha once Acıbadem egittim deneyimleri olanlarla paylaşım istiyorum

Son düzenleme:
Daha once Acıbadem egittim deneyimleri olanlarla paylaşım istiyorum
Arkadaslar ben Acıbadem de ilk deneme yi yaptirdik ancak kalp atimi gelismedi. Ben Bülent hocadan memnun kaldim ancak ekip o kadar ilgili degil ayrintili açıklama yapılmıyor. Soru sorduğunda bir kkelime soyleyip birakiyolar ama benim asıl aklima takılan sey başka bir merkez den dedilerki kullandıkları solusyona bagli erken gebelik kaybı olabiliyormus tutunma oranı yüksek mis ama boyle bir durum varmış. Lütfen bilgisi olan var ise yorumları bekliyorum

2005 te İstanbulda Memorilda tedavi gördüm.1 oğlum var.2010 da Memorıalda dondurulumuş embryo transferi yapıldı tutmadı test sonucumu gönderdim bana geri dönüş bile yapmadılar.2013 Ocakta ayında Malatyada DR.FETHİYE ERSAN TÜP BEBEK VE GENETİK TANI MERKEZİNDE tedavi oldum.Fakat düşük oldu.Fethiye hanım çok ilgili.oğlumda ikizdi 9 haftalıkken ikizinin kalbi durdu bu düşüklerin sebebebini Fethiye Hanım araştırdı bende kanın pıhtılaşma geninde bozukluk varmış Memorıal bunu hiç araştırmadı.Bunun için diyet yaptım ve ilaç kullandım.Ameliyathanesi çok steril.Sizin solusyon meselesi hakkında birşey duymadım.Burda embryolog Hatice Hanım var bu bilgiyi ondan öğrenebilirsiniz.Tüm ekip çok ilgili.İstanbula gitmeden buraya mutlaka gidin.Ben daha sonra tekrar deniycem.Eşimin Ankaraya tayini çıktı.Ben tedavi için ANKARADAN FETHİYE HANIMA gelicem.İnşallah sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız....

Merhaba,

Ben size tedavi gördüğüm merkezi tavsiye ederim. Bahçeci tüp bebek merkezi. Çok başarılı bir merkez. Her anlamda çok gelişmiş. Teknolojisi, laboratuvarı, hem embriyologları hem doktorları çok başarılı. Hemşireleri çok güler yüzlü. Tedavi boyunca istediğim zaman arayıp sorularımı sordum hiç yalnız bırakmadılar ve sürekli destek oldular. İlk denemede hamile kaldım şuanda 4,5 aylık hamileyim ve bi kızım olcak :)) Allah Bahçeci ekibinden razı olsun. Darısı sizlerin başına inşallah.......

Sağol un arkadaşlar ben istanbul a gittim ama üç hafta kalmak zor oluyor gerçekten bu konuda karar veremedim

Ben aşılama için Fethiye Ersan'a gitmiştim ancak bazı sorunlardan dolayı tüp bebek tedavisine başladık. Bugün 8. günüm bitti 1-2 güne kdr yumurta toplama işlemi olacak. Çok ilgililer içim rahat, dr hanımda insanın içini rahatlatıyor :)

malatya da dr levent şahine gittim ve şu an hamileyim..daha önce 2 defa istanbulda tüp bebek tedavisi oldu fakat basarısız oldu..park hastanesinde özel bir tüp bebek biriminde dr levent şahinde tedavi oldum tüp bebekle..çok mutluyum

Back
X