• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi tup bebek merkezi nerede arkadaslar

Ben gidiyorum transfer oldum. Çok memnun kalamadım 5 kez opu olup embriyo çıkaramadım hiç farklı tesavi denenmedi hep yine aynı şeyler denendi. Transfer sürecinde de çok soru işaretim oldu, kendileri taze transfere uygun değil dedikleri iğne ile taze transfer yaptılar. Henüz sonucumu bilmiyorum ama eğer negatif gelirse ben de Şişli Memorial deneyeceğim
Anladımm… sorununuz neydi peki ?

Merhaba, ben bekarım ve amh düşüklüğümden dolayı yumurta dondurma yapmam gerekiyor. Doktor arayışındayım. Az miktarda yumurta toplansa bile şans var diyor her görüştüğüm doktor ama sizlerden gördüğüm embriyo oluşumu veya transfer sürecinde bu yumurtalar başarısız olabiliyor :( yani ben sonucu ileride görebileceğim için iyi bir doktor ve süreç hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Süreç tek başıma zorlu ilerliyor…
Ben de aynı durumdayım doktor arayışındayım

Merhabalar,
Benimde Biruni’de doktorum Murat Arslan,29 Kasım için transferim var.Şimdilik süreçten memnunum.Kaygılar peşimi bırakmıyor tabi o ayrı mesele🤷🏻‍♀️
Benim doktorumda biruni murat bey. Sizin kaç yumurtanız 5.güne geldi? İlk denemeniz mi? İnşallah bebeğiniz tutunur🙏🌷

Back
X