- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
Canım emeğin belli zaten1,5 saat yoğurduğunu okuyunca gözlerim açıldı resmen
Ben yapsam bu yemeği kol ağrısından 1 ay yemek yapmam herhalde
60:
![]()
Ben minyonumdur ama dayanıklıyımdır o konularda. Ben nevoşun topiğine ve başka yemek sitelerine baktım aman ne var ki bunda 40 dakika da tamamdır dedim ama bir başladım hamuru yoğurdukça nasıl sertleşiyor anlatamam sürekli su takviyesi yapa yapa yoğuruyorum ama hep su koyamıyorsun homojen olmasın çok yumuşamasın diye öyle sert yoğurdum. Birde toplanmıyor hemen bulgur fazla her yerini eşit yoğuramıyorsun bildiğin ekmek hamuru yoğurur gibi yoğurdum bende ama kulunçlarım tutuldu, yumruk yaptığım parmaklarım yandı resmen ki nevoş biliyordur mutlaka bulgurla sürekli temas edince yanıyor bir süre sonra baskıdan. Ama şimdi birşeyim yok pek omuzlarda biraz ağrı var. Ben 5. kat camlarımı ki yükseklikten dolayı 7. kat gibi tek başıma siler bir de aynı gün evi temizlerim. 2 saat ağrım olur tamam yatarım birşeyim kalmamış öyle yani bünyem kuvvetli ama benii görsen o kadar minyonum kii yok canımm dersin kesin.. Hatta bu yemeği başkasına yaptırdım sanırsın fotolara dikkat et bak ellerim ne kadar küçük