Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamilelik düsüyorum rahatsızım bıraz bıde hamıle kalmadan bır doktor bulmam lazımdı cunku 1. dogumum sezaryan ıkıncısıde ameliyat olacagı ıcın ıyı olması lazım bıde bırsey soracam bu op.doktorla uzman doktor arasındakı fark op.doktorun uzmanlıgımı yok o yuzdenmı
hamilelik düsüyorum rahatsızım bıraz bıde hamıle kalmadan bır doktor bulmam lazımdı cunku 1. dogumum sezaryan ıkıncısıde ameliyat olacagı ıcın ıyı olması lazım bıde bırsey soracam bu op.doktorla uzman doktor arasındakı fark op.doktorun uzmanlıgımı yok o yuzdenmı
cnm uzmanlık eğitimi almamış doktorlar zaten hastanelerde çalışamıyolar sağlık ocaklarında yada acillerde çalışıyolar pretisyen doktor adı altında..tus'u kazanıp uzmanlık eğititimi alıyolar ve uzmanlık yaptıkları alanda devlet hastaneleri yada özel hastanelerde çalışıyolar.yani bir fark olduğunu sanmıyorum çünkü operatör doktorlarda uzmanlık eğitimi alıyor.