• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatyada bayan kadın dogum uzmanı arıyorum

leyla batur gıtmıstım ama memnun kalmadım bıde sevgide çigdem aslan dıye bır doktor varmıs o nasıl acaba bıde ona gıdeyım

hamilelik düsüyorum rahatsızım bıraz bıde hamıle kalmadan bır doktor bulmam lazımdı cunku 1. dogumum sezaryan ıkıncısıde ameliyat olacagı ıcın ıyı olması lazım bıde bırsey soracam bu op.doktorla uzman doktor arasındakı fark op.doktorun uzmanlıgımı yok o yuzdenmı

Son düzenleyen: Moderatör:
hamilelik düsüyorum rahatsızım bıraz bıde hamıle kalmadan bır doktor bulmam lazımdı cunku 1. dogumum sezaryan ıkıncısıde ameliyat olacagı ıcın ıyı olması lazım bıde bırsey soracam bu op.doktorla uzman doktor arasındakı fark op.doktorun uzmanlıgımı yok o yuzdenmı

cnm uzmanlık eğitimi almamış doktorlar zaten hastanelerde çalışamıyolar sağlık ocaklarında yada acillerde çalışıyolar pretisyen doktor adı altında..tus'u kazanıp uzmanlık eğititimi alıyolar ve uzmanlık yaptıkları alanda devlet hastaneleri yada özel hastanelerde çalışıyolar.yani bir fark olduğunu sanmıyorum çünkü operatör doktorlarda uzmanlık eğitimi alıyor.

Back
X