canım ben malatyada oturuyorum.henüz çocuğum yok ama ben de çalışıyorum.beni yanlış anlamanı istemem ama iş ortamından birilerinin tanıyıp referans olabiliceği bi bakıcı olsa belki daha güvenilir olabilir senin için.ben etrafa sorarım.birileri olursa sana haber veririm.acil mi lazım.yoksa işe başlamana daha vakit var mı?
bende önce o yöntemi denedim ve bir bakıcımız var şuan ama işe yaramazın teki, çocukla hiç ilgilenmiyor ve akşama kadar tv nin başında keyif çatıyor, yani referanslı olmasıda bi işe yaramadı canım, acil arıyorum yardımcı olursan çok sevinirim..
bende önce o yöntemi denedim ve bir bakıcımız var şuan ama işe yaramazın teki, çocukla hiç ilgilenmiyor ve akşama kadar tv nin başında keyif çatıyor, yani referanslı olmasıda bi işe yaramadı canım, acil arıyorum yardımcı olursan çok sevinirim..
ben de sivas ta yaşıyorum çocuğuma aynı apatmanda oturan komşum bakıyor. annem malatya da kendisine sormadım ama daha önceden çocuk bakmıştı belki olumlu bakar halla arıyorsanız kendisiyle görüşe bilirim. çünkü bakacak kişinin eğitiminden çok şevkat önemli sizi anlıyorum.