Malatyada riskli gebelik doktoru.

Korkmaz87

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
650
345
103
37
Kizlar malatyada riskli gebelik konusunda basarili doktor var mi? bana ozelde bir doktor bu bebek sagliksiz alinacak dedi. O yuzden riskli gebelikle ilgilenen baska doktora gitmek istiyorum. Zor durumdayim lutfen bilen birileri yardimci olsun.

Canim kime gidiyorsun ali pekinceye git iyi bi doktor Denizhan denize gittiysen bir numarali kurtajci inanma ali bey iyidir bide sey var nuriye duras otogar karaisindaki gozdede bu arada nekadarlik hamilesin ve neden dolayi söyledi

Canim kime gidiyorsun ali pekinceye git iyi bi doktor Denizhan denize gittiysen bir numarali kurtajci inanma ali bey iyidir bide sey var nuriye duras otogar karaisindaki gozdede bu arada nekadarlik hamilesin ve neden dolayi söyledi
Bugun tam 12 hafta 2 gunluk hamileyim. Gecen hafta doktor bebegin kafasinda asiri buyume var dedi. Alinacak deyip arastirmaya yonlendirdi. Orada da genetik hastalik olabilir. O olmazsa kalp bobrek anomalileri olabilir dedi. Saglikli olmasi cok dusuk ihtimal dedi. Bende bi umutla baska doktor ariyorum. Ali pekince riskli gebelik konusunda iyi midir yoksa o da mi arastirmaya sevk eder acaba.

Arastirmaya gittinmi ordada ebru hanim var ona baktir benim eltime demislerdi kiz 1ay hastanede yattı ama sikinti yok simdi 4 yasinda oglu

Benim de riskli gebelik grubuna giriyor. Rahimde septum var. Araştırmaya da randevu aldım ancak ta 28 Mayıs’a bulabildik. Doktor tercihi yapabiliyor musunız araştırmada
Riskli hamilelere bakan bi tane doktor var zaten ben ona gidiyorum. Prenatal tani kismina gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…