- 24 Nisan 2017
- 148
- 86
- 18
- 36
- Konu Sahibi gelincik44
Slm nerdesiniz yaa ne yaptınız merak ettim ben de Adıyaman da oturuyorum tıp fakültesi ne gidiyoruz tüp bebek tedavisine oraya gitmeyi düşünüyoruz orda yapan var mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi konuda bilgi almak iistiyorsunuz ben araştırmada yaptirdimbende kışın düşünüyorum.
aslında araştırmada yaptıranlar bilgi verse iyi olur.memnun kalıp kalmadıkları konusunda
Memnun musunuz nasıllar tüp bebek tedavisinde ,biz doktoru beğeniyorum ama nasıl olur bilmiyorum Görkem bey zatenhangi konuda bilgi almak iistiyorsunuz ben araştırmada yaptirdim
oncesinde dogu fertile gittim cevremdeki herkes onerdi orayi ama ben memnun kalmadimMemnun musunuz nasıllar tüp bebek tedavisinde ,biz doktoru beğeniyorum ama nasıl olur bilmiyorum Görkem bey zaten
Tşk ederim için rahatladı, ben çalışıyorum şehir dışındayım gidiş geliş yapacağım ,çalışıyorum on gün izin alsam yeterli olur muoncesinde dogu fertile gittim cevremdeki herkes onerdi orayi ama ben memnun kalmadim
tip fakultesinden gerçekten memnun kaldim bir kere durustler icigina cicigina tum tahlilleriniz yapilmadan tedaviye baslanmiyor sehir disinda oldugumdan her kafama takilan icin aradigimda doktorumla görüşebildim hemsireler cok cana yakın her sekilde destek oluyorlar
kisiden kisiye degisir tabiki ama ben laubali yerlerden ote disiplinli yerleri daha cok severim ilk tedavimdi umit nerdeyse hic yoktu doktorum %5 bir ihtimalden daha düşük hamile kalmaniz dedi tek embriyoyla rabbim nasip etti en kisa zamanda sizede nasip olur insallah
belli olmaz yumurtaliklarin nasil ve be.zaman tepki verecegine bagli benim 11 gun surdu 2 gunde bir kontrole çağırıyorlarTşk ederim için rahatladı, ben çalışıyorum şehir dışındayım gidiş geliş yapacağım ,çalışıyorum on gün izin alsam yeterli olur mu
Siz devlet yardımı aldınız mı biz iki yıllık evli olduğumuz için alamayacağız ne kadar tuttar bize 6 dedi ama daha da geçerbelli olmaz yumurtaliklarin nasil ve be.zaman tepki verecegine bagli benim 11 gun surdu 2 gunde bir kontrole çağırıyorlar
evet aldik ilk tedavide devlet destegi oluyor bildigim kadariyla evlilik suresi kısıtlaması yokSiz devlet yardımı aldınız mı biz iki yıllık evli olduğumuz için alamayacağız ne kadar tuttar bize 6 dedi ama daha da geçer
Bize iki yıllık evli oldugunuz için devlet desteği verilmeyecek dedi Görkem bey siz ne kadar ücret verdinizevet aldik ilk tedavide devlet destegi oluyor bildigim kadariyla evlilik suresi kısıtlaması yok
hastaneye 1300 yatirdik ilaçlarda 700 civari tuttu devlet destegi olmasaydi ilaclar 4000 civari tutuyorduBize iki yıllık evli oldugunuz için devlet desteği verilmeyecek dedi Görkem bey siz ne kadar ücret verdiniz
ben orda yaptirdim ilk denememdi cok ilgili tertemiz güleryüzlü bir yer ilk 2-3 ay tahliller falan oldu benimde esiminde.devlet destegi olursa eger ignelere.ilaçlara 700 civari verdik devlet destegi.olmazsada 4 milyara yakin tutuyordu birde hastaneye 1300 yatırıyorsun
O baya kötüymüş ya bir kac ay beklemek özele de güvenemiyorsun of bunaldim yaArkadaşım gitti.tedavi için bikaç ay sıra gelmesini bekledi.çok yoğunmuş.
Ben özele gidiyorum daha başlamadım ama öncesinde gidiyorum ve memnunumO baya kötüymüş ya bir kac ay beklemek özele de güvenemiyorsun of bunaldim ya
Öncesinde araştırmaya mi gidiyordun.Ben özele gidiyorum daha başlamadım ama öncesinde gidiyorum ve memnunum
Bende turgut özaldan randevu aldim deneyeceğim burdan paylaşırım arkadaslar merak ettiklerinizi hoşuma gitmezse turgut özal doğu fertile gidecemMerhaba bende malatya doğu fertilde tüp bebek tedavisi gördüm. Bizimki negatifti ama merkezden kaynaklı degildi.Genel olarak iyi bir merkez.Tabiki yinede araştırın derim.