Tüp Bebek Merkezleri Malatya'da tüp bebek tedavisi görenler

Slm nerdesiniz yaa ne yaptınız merak ettim ben de Adıyaman da oturuyorum tıp fakültesi ne gidiyoruz tüp bebek tedavisine oraya gitmeyi düşünüyoruz orda yapan var mı :KK43:

bende kışın düşünüyorum.
aslında araştırmada yaptıranlar bilgi verse iyi olur.memnun kalıp kalmadıkları konusunda

Memnun musunuz nasıllar tüp bebek tedavisinde ,biz doktoru beğeniyorum ama nasıl olur bilmiyorum Görkem bey zaten
oncesinde dogu fertile gittim cevremdeki herkes onerdi orayi ama ben memnun kalmadim
tip fakultesinden gerçekten memnun kaldim bir kere durustler icigina cicigina tum tahlilleriniz yapilmadan tedaviye baslanmiyor sehir disinda oldugumdan her kafama takilan icin aradigimda doktorumla görüşebildim hemsireler cok cana yakın her sekilde destek oluyorlar
kisiden kisiye degisir tabiki ama ben laubali yerlerden ote disiplinli yerleri daha cok severim ilk tedavimdi umit nerdeyse hic yoktu doktorum %5 bir ihtimalden daha düşük hamile kalmaniz dedi tek embriyoyla rabbim nasip etti en kisa zamanda sizede nasip olur insallah

oncesinde dogu fertile gittim cevremdeki herkes onerdi orayi ama ben memnun kalmadim
tip fakultesinden gerçekten memnun kaldim bir kere durustler icigina cicigina tum tahlilleriniz yapilmadan tedaviye baslanmiyor sehir disinda oldugumdan her kafama takilan icin aradigimda doktorumla görüşebildim hemsireler cok cana yakın her sekilde destek oluyorlar
kisiden kisiye degisir tabiki ama ben laubali yerlerden ote disiplinli yerleri daha cok severim ilk tedavimdi umit nerdeyse hic yoktu doktorum %5 bir ihtimalden daha düşük hamile kalmaniz dedi tek embriyoyla rabbim nasip etti en kisa zamanda sizede nasip olur insallah
Tşk ederim için rahatladı, ben çalışıyorum şehir dışındayım gidiş geliş yapacağım ,çalışıyorum on gün izin alsam yeterli olur mu

Tşk ederim için rahatladı, ben çalışıyorum şehir dışındayım gidiş geliş yapacağım ,çalışıyorum on gün izin alsam yeterli olur mu
belli olmaz yumurtaliklarin nasil ve be.zaman tepki verecegine bagli benim 11 gun surdu 2 gunde bir kontrole çağırıyorlar

ben orda yaptirdim ilk denememdi cok ilgili tertemiz güleryüzlü bir yer ilk 2-3 ay tahliller falan oldu benimde esiminde.devlet destegi olursa eger ignelere.ilaçlara 700 civari verdik devlet destegi.olmazsada 4 milyara yakin tutuyordu birde hastaneye 1300 yatırıyorsun

Benim de tüp bebek yaptırmam gerekiyor.başka seçeneğim yok:(( tıp merkezinde tahliller hemen yapılıp,o ay içinde tedaviye başlanıyor mu?bende rezerv gittikçe azalıyor ve çok uzun zamanım yok.Sıra verdiklerini duydum sadece...muayene eden asistan mi?bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaslar turgut özal nasıl giden var mı yakın zamanda ilgililer mi.ve çok gün atıyorlar mi

Merhaba bende malatya doğu fertilde tüp bebek tedavisi gördüm. Bizimki negatifti ama merkezden kaynaklı degildi.Genel olarak iyi bir merkez.Tabiki yinede araştırın derim.

Merhaba bende malatya doğu fertilde tüp bebek tedavisi gördüm. Bizimki negatifti ama merkezden kaynaklı degildi.Genel olarak iyi bir merkez.Tabiki yinede araştırın derim.
Bende turgut özaldan randevu aldim deneyeceğim burdan paylaşırım arkadaslar merak ettiklerinizi hoşuma gitmezse turgut özal doğu fertile gidecem

Back
X