Tüp Bebek Merkezleri Malatya'da tüp bebek tedavisi görenler

canım mutlaka bizleride haberdar et kaça mal oluyor,gittiğin doktor ve hastahane nasıl ilgilimi,labaratuvarları nasıl,kaç bebek yapmışlar bunları iyi araştır bize de söylersen seviniriz.bende doğu fertili araştırıyorum hala tedavi sürecimizi paylaşalım çünkü ikimizinde hemen hemen aynı sayılır erkek faktör.eşime vitemin ilaçları verecekler yarın doktorumun yanına gideceğiz size buradan yazarım.irtibatı koparmayalım canım anne olana kadar durmak yok :9:

ben bu gün doğu fertilde doktorla konuştum ilaç içinde 4.000.00 4.300.00 tl tutuyor hemde pgt embriyoscope sistemiyle yapıyorlar aklınızda olsun nisan gibi başlayacağız tedaviye kızlar dışarı da yaptırsak bu bize 8.000.00 tl ye mal olurdu :34:

doğufertil nasıl ?? nekadara mal oluyor bana genelde istanbuldakileri söylediler umut bahçeci tüp bebek merkezlerini

ben bu gün doğu fertilde doktorla konuştum ilaç içinde 4.000.00 4.300.00 tl tutuyor hemde pgt embriyoscope sistemiyle yapıyorlar aklınızda olsun nisan gibi başlayacağız tedaviye kızlar dışarı da yaptırsak bu bize 8.000.00 tl ye mal olurdu :34:

s.a. hanımlar iyisinizdir işllah kaç gündür bakamadım foruma
ben istanbula gittim bahsettiğim doktora eşimin değerleri pek iyi çıkması ama doktr ümitli konuştu önce tedavi dedi sonra
duruma göre bakarız dedi ama 2 yılı bulabilirmiş tedavi Allahımdan sabırlar diliyorum bu süre için cümlemize de
bende durumlar böyle Allaha emanet olun

s.a. hanımlar iyisinizdir işllah kaç gündür bakamadım foruma
ben istanbula gittim bahsettiğim doktora eşimin değerleri pek iyi çıkması ama doktr ümitli konuştu önce tedavi dedi sonra
duruma göre bakarız dedi ama 2 yılı bulabilirmiş tedavi Allahımdan sabırlar diliyorum bu süre için cümlemize de
bende durumlar böyle Allaha emanet olun

canım hoşgeldin.eşinin sonucu ne çıktı ve neden 2 yıl sürecek ilaç falan verdimi paylaşırsan sevinirim.buarada hangi hastaneye gittin ne kadar tutuyor tüp bebek?

canım hoşgeldin.eşinin sonucu ne çıktı ve neden 2 yıl sürecek ilaç falan verdimi paylaşırsan sevinirim.buarada hangi hastaneye gittin ne kadar tutuyor tüp bebek?

hoşbulduk cnm varikosel ve azosperm çıktı değerlerin ebaktı ilaç tedavisine başlanınac önce çğneler verdi onalr yapılacak 45 günde bir yapılıyor iğneler o yüzden uzun sürüyor tüp bebeğe gelmeemiz için daha çok yol katetmemiz lazım bizim :(
bezmialem hastanesi celalettin peruya gittik bende bu forumda duydum hocayı ilgili alakalı bir insan çok umutlandım ben işallah umutlarım boşa çıkmaz

hoşbulduk cnm varikosel ve azosperm çıktı değerlerin ebaktı ilaç tedavisine başlanınac önce çğneler verdi onalr yapılacak 45 günde bir yapılıyor iğneler o yüzden uzun sürüyor tüp bebeğe gelmeemiz için daha çok yol katetmemiz lazım bizim :(
bezmialem hastanesi celalettin peruya gittik bende bu forumda duydum hocayı ilgili alakalı bir insan çok umutlandım ben işallah umutlarım boşa çıkmaz

canım allah yardımcınız olsun.ben ilkdefa duydum doktoru, umarım iyi olur bende haziran gibi başlayacam tüp bebeğe umarım tutar yoksa ankaraya gidecem.timur gürkana giderim adam bu işin kitabını yazmış

canım allah yardımcınız olsun.ben ilkdefa duydum doktoru, umarım iyi olur bende haziran gibi başlayacam tüp bebeğe umarım tutar yoksa ankaraya gidecem.timur gürkana giderim adam bu işin kitabını yazmış

malatyada ozel malatya park hastaensınde doktor levent sahın var soyledıgınız gıbı para degıl once amaca ulasmak var mualaerınde ucret alınmıyor ılac tedavılerı ıcınde bu gecerlı butun hastaları bebek sayıbı olmusutur daha detaylı bılgı ıcın bana ulasbılırsınız bır sey kaybetmezsınız cunku ucretsız ve pısman ıolmayacaksınız

ben levent sahinde tedavi oldun 4.5 aylık gebeyim hemde çok kısa süren bir zaman dilimiyle tedavi bitti cok mutluyum merak eden arkadas olursa tam detaylı bilgi veririm özelden yazarsınız

dr levent sahin 15 gün süren bir tedavi uyguladı..amerikadaki tğp bebek tedavileri takipli..basarı oranı çok yüksek ...hoca da tüp bebekte çok deneyimliydi ki olumlu oldu çok şükür..

maalatya da gidilecek tek bir tüp bebek merkezi var o da doğu fertil doğru dürüst bir ekip alllah onlardan razı olsun.herşeyden önce hasta olarak görüyrolar seni müşteri olarak değil türkiye nin heryerinden insanlar gelliyor.hatta benim transferimin olduğu gün bir kadındoğum doktoru tüp bebek yaptırmak için gelmişti.bingölden doğufertili tercih etmişti uğraş bey ve ekibi mükemmel insanlar şuanda 6 haftalık gebeyim herkese tavsiye ediyorum.pişman olmayacaksınız.:ssz:

levent şahinin hastaları...adana.antalya urfanın hemen hemen tüm tüp bebek hastalari,adıyaman bingöl elazığ istanbul,marastan elbistandan bir çok hasta eger basarılı olmanın kriteri buysa yurt dışı hastaları sayısız ve daha bir sürü ilden gelen var..basarının kriteri hasta memnuniyeti gösterilen psikolojik destek..hasta mahremiyeti..hassasiyetlere önem..bunların hepsi dr levent sahin ve ekibinde var ve ben hastası olmaktan gurur duyuyorum...şu an kendisi tüp bebekte son asama için amerika seminerinde ...kendisine basarılar diliyorum..

Malatya'da tüp bebek yaptıran var mı aranızda

Şu an 18 haftalık hamileyim.18 Ocak 2014 tarihinde Fethiye Ersan Tüp Bebek merkezinde Anakaradan gelip tedavi oldum.Kesinlikle doktorumuz tavsiye ediyorum.Benim 2. Çocuğum olucak inş. Durumumu anlatmam baya uzun olur.Aşağıdaki linki tıklarsanız bilgi sahibi olabilirsiniz.Malatyadaki tek genetik merkez olduğunuda hatırlatayım.İnş. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız....http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=593771...

Şu an 18 haftalık hamileyim.18 Ocak 2014 tarihinde Fethiye Ersan Tüp Bebek merkezinde Anakaradan gelip tedavi oldum.Kesinlikle doktorumuz tavsiye ediyorum.Benim 2. Çocuğum olucak inş. Durumumu anlatmam baya uzun olur.Aşağıdaki linki tıklarsanız bilgi sahibi olabilirsiniz.Malatyadaki tek genetik merkez olduğunuda hatırlatayım.İnş. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız....http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=593771...

Ben doğufertilde tüp bebek yaptırdım, çok şükür pozitifi de gördük :nazar::16:
Fethiye hanımı tanıyorum, kendisini çok seviyorum fakat merkez için çok olumlu şeyler duymamıştım o yüzden hiç gitmedim.
zaten Denizhan bey beni 2 yıldır takip ediyordu, çok ilgili, inançlı, başarılı ve çok sempatik bir doktor.
Çok şükür başarılı bir ekip ve 8 senedir anne olmak isteyen birisi için güzel bi iş çıkardılar :16::16:

Ben doğufertilde tüp bebek yaptırdım, çok şükür pozitifi de gördük :nazar::16:
Fethiye hanımı tanıyorum, kendisini çok seviyorum fakat merkez için çok olumlu şeyler duymamıştım o yüzden hiç gitmedim.
zaten Denizhan bey beni 2 yıldır takip ediyordu, çok ilgili, inançlı, başarılı ve çok sempatik bir doktor.
Çok şükür başarılı bir ekip ve 8 senedir anne olmak isteyen birisi için güzel bi iş çıkardılar :16::16:

merhaba,bende doğu fertilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.nasıl memnun kaldınızmı acaba? süreç nasıl geçti.

merhaba,bende doğu fertilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.nasıl memnun kaldınızmı acaba? süreç nasıl geçti.
Merhaba, doğufertilden çok memnunum, zaten Denizhan hocanın hastasıydım, çok başarılı olduğunu duymuştum çok şükür ki şahit de oldum canım, ekip çok başarılı birkere, Hatta Denizhan Hocanın çok zor bir hastasıydım, ismimi verirsen seninle de çok iyi ilgilenirler,
umarım güzel Haberlerini alırız:16:
Malatya'da mı oturuyosunuz?

Merhaba, doğufertilden çok memnunum, zaten Denizhan hocanın hastasıydım, çok başarılı olduğunu duymuştum çok şükür ki şahit de oldum canım, ekip çok başarılı birkere, Hatta Denizhan Hocanın çok zor bir hastasıydım, ismimi verirsen seninle de çok iyi ilgilenirler,
umarım güzel Haberlerini alırız:16:
Malatya'da mı oturuyosunuz?

yok canım malatyada oturmuyorum,doğufertil hastanesini duydum bende zor bir insanım o yüzden ilgili güleryüzlü bir ekip arıyorum.cevap yazdığın için teşekkür ederim

kızlar ben de doğu fertilde kasım ayında başlıyorum,umarım başarılı olur,eşimde sperm çok iyi hiç sorun yok,benim tüpler kapalı ve pko var umarım az da olsa şansımız vardır:(

:nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46:Bebeğimizin çok şükür 20 gün önce sağlıkla kucağımıza aldık.Bize tedavimiz sırasında ve hamilelik boyunca uzakta da olsa her zaman destek olan doktorumuz Fethiye Ersan Hanımefendiye ve ekibine teşekkür ediyorum Ankarada oturduğumuz için doğumum Ankarada oldu isteyen herkese Allah bu güzel duyguyu nasip etsin inşaallah....

Back
X