siz kusura bakmayın ama siz gebe kalmadığınız için memnun kalmamışsınız gebe kalsaydınız fikriniz farklı olurdu dolayısıyla sırf negatif sonuc aldınız diye insanları böyle lekeleyemezsiniz tabiki oraya her giden gebe kalamaz ama sonucun başarı oranını yüksek tutmak için gereken test ve tetkiller istenir bu hekim ayrıcalığıdır ve kimseye orda zorla bu testler yaptırılmıyor bu yollardan bende geçtim bütün tüp bebek merkezlerinide iyi bilirim diğir tüp bebekden negatif sonuç aldığımda bile onlar için bu yorumları yapmadım sonuçda herkes başarı odaklı çaılışyor,ben sonuç alamadım ama alan çok insan olmuştur,aynı şey fethiye hocam içinde geçerli sen sonuç alamamıssın ama ben ve benim yönlerdiğim biçok kişi pozitif sonuç almıştır.fethiye hocamdan ekibinden tutumundan okadar memnun kaldımki herkese öneriyorum ,ayrıca yıllarca klomen verip bizi oyalayan doktorları sanırım hiç duymadınız ve diğer arkadaşlar lütfen bu tür olumsuz yorumlara inanıp merkez seçmeyin yapmanız gereken tek şey gidip merkeze hocamla tanışıp yorumlarını dinleyin kararınızı kendi gözünüzle görüp kendinize sorarak karar verin.