Tüp Bebek Merkezleri Malatya'da tüp bebek tedavisi görenler

Raporu nerden alıyorsunuz arkadaşlar benim maddi durumda pek iyi değil rapor olursa çok iyi olur ya yoksa hayal olarak kalacak anne olmak:KK43:
Malatya da iseniz tip fakültesinin tüp bebek bölümüne gidin onlar yardimci oluyor gerekli evraklari size söylerler herkese cikmiyor rapor bildiğim kadarıyla belirli sartlari var ama ben raporsuz da yaptiririm diyorsaniz yine tip fakültesinde yaptiriyorsunuz fiyat farki oluyor yaptiran arkadaşlardan edindiğim bilgiler bu. Bizim rapor onaylandi inş sizinde onaylanir devlet boyle bir imkân vermiş sonuna kadar faydalanin bebek için her turlu zorluğa katlanmak lazim bence.

şartlar nedir canım bilgi verirmisin rapor çıkarmak kaç günümüzü alır
Bir çok sarti vardi netten de bulabilirsiniz ben tam hatirlamiyorum yanlis bilgi vermek istemem. Sizin boyle bir niyetiniz varsa bizzat gidin tip fakültesine görüşünün bence daha saglikli olur

Bir çok sarti vardi netten de bulabilirsiniz ben tam hatirlamiyorum yanlis bilgi vermek istemem. Sizin boyle bir niyetiniz varsa bizzat gidin tip fakültesine görüşünün bence daha saglikli olur
Bu arada rapor çıkartmak burada daha farkli benin bu ikinci raporum olacak ilkki başka şehirden cikartmistim yirmi gün surdu doktor eşimin arkadasiydi pek sikinti yasamadim turgut özal tüp bebek merkezi için ise 6 ay sonra bize ancak geldi zira mayis da başvurduk kasimda gelin dediler bize. Malatyada sistem bira daha farklı malatya da yaptiracaksaniz hemen gidip islemleri hazirlayin sizden bazi tahliller isteyebilirler onlarda zaman aliyor esimden sperm tahlili istediler iki ay sonrase için gel tahlile dediler mesela. Çok sabirli olmaniz lazim devlette yaptiracaksaniz ben daha önce özelde yaptirdim biktim ozelin insanlari somurmesinden ve yalan yanlis seylerinden o yüzden bu defa devlette yaptırmaya karar verdim bize rapor cikartmasaydida tip fakültesi 4 buçuk milyar verip yinede devlette yaptiracaktim. Çok şükür maddi sorunumuz çok yok ama bu tedavi çok maliyetli allah sizinde yardimciniz olsun umarim rapordan faydalanirsiiz

teşekkur ederim vermiş olduğun bilgiler için canım duanı esirgeme çünkü maddi durumumuz iyi değil asgari ücretle çalışıyorum kirada oturuyoruz inş rapor çıkar malatya düşünüyorum rabbim bizi yormasın isteyen herkese versin inş

Malatya da olan arkadaşlar elimde tüp bebek ilaclari kaldi onlari isteyen durumu gerçekten iyi olmayan birine ücretsiz verebilirim. Ozelden mesaj atabilirsiniz

Merhaba seven ben önümüzdeki adet de tüp bebek yaptıracam bana gönderebilir misin rica etsem bizde dua isteyeceğim sizden :( umutla bekliyorum

Malatya da olan arkadaşlar elimde tüp bebek ilaclari kaldi onlari isteyen durumu gerçekten iyi olmayan birine ücretsiz verebilirim. Ozelden mesaj atabilirsiniz
nasılsın tedavin başladımı canım şuan yumurta baskılayıcı iğnelerden oluyorum kemal beyle devam ediyorum hala doğu fertilde de toplama ve transfer yapılacak

Kemal kahraman degilmi fiyat ne kadara anlastiniz
Bende kemal beye gidiyorum şuan malatya da. Fiyati ozelden mesaj atin sormak istediğiniz şeyleri de yazayim size. Bu ay tüp bebek yaptiracak olanlar varsa inkar da msj ateşin gonof f kaldi biraz onu vereyim birine yoksa çöpe gidecek maleaef

kılar merhaba esma ben
bende malatyada iyi bir ürolok arıyorum doğu fertilden memnunmusunuz çünki tüp bebek yapmak zorunda kalıcaz büyük ihtimalle çünki azosperm sorunu var bizde
canım selam,senin bahsettiğin konudaki uzman Üroloji Hekimi Dr.Fethiye ERSAN
Tüp bebek merkezinde çalışan bir bey mutlaka o merkeze git sana yardımcı olurlar,bu konudaki başarıları çok iyi bende orda tüp bebek yaptırdım ama benim sorunum başkaydı ama bikaç arkadaşımın sorunu buydu çok şükür hepsi olmasada çoğunun gebeliği oldu hayatım morelini bozma,orda zaten önce bunun sebebi öğreniliyor sonra tedaviye geçiliyor,orası aynı zamanda genetik tanı merkezi lütfen git bir görüş inana memnun kalıcaksın canım benim

ben bir kere fethiye ersana sadice muayen için gittim hemen tüp bebek demeye başladı bana ve çok ters ilgisizlerdi bir daha gitmeyi düşünmüyorum muayne için 2 yıl önce 100 lira aldılar çok geldi bana önki sadice konuştuk oda sonraki süreçte masraflarınıdan düşeceğiz demişti ilginç bir yer yani
canım benim aynı merkeze bende gittim hiçde ilginç biyer değildi,tabiki muayene olunca ücret ödiyeceksin hem ayrıca bu muayene ücreti tedavinden düşülüyor sonuçda tedavi düşünüyorsan ekstra muayene için ücret ödememiş oluyosun,her gelen muayene olsa birde para ödemezse bu nasıl olucakki alamadım sonuçda tüm tüp bebek merkezlerinde aynı uygulama var bunun neresi sana ilginç geldi çok merak ettim.ayrıca Dr.Fethiye hanımda ekibide çok muhterem insanlar hastalarını sanki evlerinde ağırlıyorlarmış gibi ilgili ve samimi davranıyolar.Ayrıca sadece görüşemelerden kesinlikle para almıyolar öyle olsaydı benim bir tüp bebek ücreti kadar bedel ödemem gerekiyodu okadar çok hocamla görüştüm ki karar verinceye kadar kimsede benden bunun için ücret istemedi bunu bizzat ben yaşadım ve gönderdiğim hiç arkadaşımdada mahcubiyet yaşamadım çok sükür.Hepsinin ellerine yüreklerine sağlık.

canım benim aynı merkeze bende gittim hiçde ilginç biyer değildi,tabiki muayene olunca ücret ödiyeceksin hem ayrıca bu muayene ücreti tedavinden düşülüyor sonuçda tedavi düşünüyorsan ekstra muayene için ücret ödememiş oluyosun,her gelen muayene olsa birde para ödemezse bu nasıl olucakki alamadım sonuçda tüm tüp bebek merkezlerinde aynı uygulama var bunun neresi sana ilginç geldi çok merak ettim.ayrıca Dr.Fethiye hanımda ekibide çok muhterem insanlar hastalarını sanki evlerinde ağırlıyorlarmış gibi ilgili ve samimi davranıyolar.Ayrıca sadece görüşemelerden kesinlikle para almıyolar öyle olsaydı benim bir tüp bebek ücreti kadar bedel ödemem gerekiyodu okadar çok hocamla görüştüm ki karar verinceye kadar kimsede benden bunun için ücret istemedi bunu bizzat ben yaşadım ve gönderdiğim hiç arkadaşımdada mahcubiyet yaşamadım çok sükür.Hepsinin ellerine yüreklerine sağlık.
Herkesin fikri ayri olabilir bende arkadaş gibi düşünüyorum. Negatif birçok şey gördüm. Ama memnun kalan da çok önemli olan kişinin aldiği enerji siz pozitif enerji almis olabilirsiniz ama herkes sizin gibi düşünecek diye birşey yok Beyza hanim bence.

Bende fethiye ersanda yapmistim tutmadi simdi univ hastanesinde tekrar baslayacagiz bir daha malatyada ozellere gitmem tek dertleri para olmus

Back
X