Malatyali Anneler yardim

basbelasiyim

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
20.430
57.082
798
Merhaba kizlar
Buda dertmi demeyin bana buyuk bir dert 52 gunluk bir oglum var ama hala takibini yaptiracak icime sinen bir dr bulamadim malatyali olup begendiginiZ cocuk dr u varsa bana yardimci olabilirmisiniz ?

Mune Mune ablacim konu benim icin onemli tasimazsaniz cok sevinirim ❤❤❤

Gozde sitmapinarindaki cengiz kan nasil. Daha dogrusu denedin mi herhangi bi doktor.
Ben onunla kavga ettim cocugum 36 gunluktu atesler icinde gittik 3 kisi bir kani alamdilar delik desik oldu ctesi gunuydu tahlil yapamadilar saat 12 oldu sekreterine dedim bu cocugun tahlillerini yapamadilar dr da haftasonu diye cikacak ne olacak diye o bizim sorunumuz degil.dedi tabi benim gozlerimden ates cikti cok sinirlendim parami alip ciktim asla gitme

Ben onunla kavga ettim cocugum 36 gunluktu atesler icinde gittik 3 kisi bir kani alamdilar delik desik oldu ctesi gunuydu tahlil yapamadilar saat 12 oldu sekreterine dedim bu cocugun tahlillerini yapamadilar dr da haftasonu diye cikacak ne olacak diye o bizim sorunumuz degil.dedi tabi benim gozlerimden ates cikti cok sinirlendim parami alip ciktim asla gitme
Bende ona kalca ultrasyonu icin gitmistim. Oyle sorun yasamadim. Simdi de gittigim herhangi bi doktor yok

Bende ona kalca ultrasyonu icin gitmistim. Oyle sorun yasamadim. Simdi de gittigim herhangi bi doktor yok
Canim usg yi her doktor ceker onemli olan atesli jastaliklarda ise yaramasi mesai bittindiyip gitmesi degil ben gitmem kendi cevremden kimseyede onermem

Back
X