Malatyalı olup güzel bi doktor önerisi olan var mi

Nuriye duras iyi ilgili bilgili bir doktor gözde akademide.Bir kere git bi dene istersen beğenirsen devam edersin.

Hayat hastanesi sevgi demirhan. Iyi bir doktor canim tavsiye ederim.

Ben malatyada cok doktora gittim daha once bebek tedavis icin ama gercekten sabirli ilgili bir doktor ariyorsan Ali pekinceye gidebilirsin bende oraya gidiyorum

Yok sitmapinarinin arkasi anamedde ben once nuriye durasa gittim gebeligin ilk haftalarinda cok soguk bir dr
Canim.ben suan sevgi demirhan a gidiyirum cok memnunum 18.haftamdayim sukur bi sikinti yasamadik doktorumla tavsiye ederim bi kere git.

Canim.ben suan sevgi demirhan a gidiyirum cok memnunum 18.haftamdayim sukur bi sikinti yasamadik doktorumla tavsiye ederim bi kere git.
O kadini taniyorum.bebek tedavisi icin gitmistim r gibi degilde siradan insan gibi bakti gonderdi git 2 ay sonra gel baska birsey yoktu guvenip gidemem ona ben

Amin cnaim insallah evet istanbulda bahcecide tup bebek yaptirdim takibimi Ali hoca yapiyor birde benimki riskli gebelik bebegin plesentasi asagida
Allah yardimcin olsun canim.plesentanin asagida oldugunu kacinci hafta ve nasil ogrendin ? Benim doktorum plesentayla alakali birsey demedi bende 18.haftamdayim

Allah yardimcin olsun canim.plesentanin asagida oldugunu kacinci hafta ve nasil ogrendin ? Benim doktorum plesentayla alakali birsey demedi bende 18.haftamdayim
12. Haftada agrisiz kanamam oldu ondan sonra ogrendim asagida olsa soylerdi sanirim

Kızlar meraba bende malatyaya yeni geldim 1hafta oldu. Yeni hamileyim .2 gebelik yaşamıştım ama düştü. Oyuzden çok çok çok iyi bi doktor bulmam lazım hiç bi bilgimde yok bu konuda bana yardım edermisin kime gideceğimi kim iyi hic bilmiyorum

Back
X