- Konu Sahibi Prenssanne
Merhaba kızlar malatyada olup memnun kaldığınız kadın doğum doktoru var mi acaba önerebileceğiniz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende duydum o doktoru gözde akademidemiydi ?Ben malatyada cok doktora gittim daha once bebek tedavis icin ama gercekten sabirli ilgili bir doktor ariyorsan Ali pekinceye gidebilirsin bende oraya gidiyorum
Yok sitmapinarinin arkasi anamedde ben once nuriye durasa gittim gebeligin ilk haftalarinda cok soguk bir drBende duydum o doktoru gözde akademidemiydi ?
Canim.ben suan sevgi demirhan a gidiyirum cok memnunum 18.haftamdayim sukur bi sikinti yasamadik doktorumla tavsiye ederim bi kere git.Yok sitmapinarinin arkasi anamedde ben once nuriye durasa gittim gebeligin ilk haftalarinda cok soguk bir dr
O kadini taniyorum.bebek tedavisi icin gitmistim r gibi degilde siradan insan gibi bakti gonderdi git 2 ay sonra gel baska birsey yoktu guvenip gidemem ona benCanim.ben suan sevgi demirhan a gidiyirum cok memnunum 18.haftamdayim sukur bi sikinti yasamadik doktorumla tavsiye ederim bi kere git.
Anladim cnm .tedaviyle mi hamile kaldin ? Allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsinO kadini taniyorum.bebek tedavisi icin gitmistim r gibi degilde siradan insan gibi bakti gonderdi git 2 ay sonra gel baska birsey yoktu guvenip gidemem ona ben
Amin cnaim insallah evet istanbulda bahcecide tup bebek yaptirdim takibimi Ali hoca yapiyor birde benimki riskli gebelik bebegin plesentasi asagidaAnladim cnm .tedaviyle mi hamile kaldin ? Allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin![]()
Allah yardimcin olsun canim.plesentanin asagida oldugunu kacinci hafta ve nasil ogrendin ? Benim doktorum plesentayla alakali birsey demedi bende 18.haftamdayimAmin cnaim insallah evet istanbulda bahcecide tup bebek yaptirdim takibimi Ali hoca yapiyor birde benimki riskli gebelik bebegin plesentasi asagida
12. Haftada agrisiz kanamam oldu ondan sonra ogrendim asagida olsa soylerdi sanirimAllah yardimcin olsun canim.plesentanin asagida oldugunu kacinci hafta ve nasil ogrendin ? Benim doktorum plesentayla alakali birsey demedi bende 18.haftamdayim
Anladim canim insallah hepimiz sorunsuz geciririz bu güzel dönemi12. Haftada agrisiz kanamam oldu ondan sonra ogrendim asagida olsa soylerdi sanirim