• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malesef Altıma ...

Doktora gidip anlatın ve sakın utanmayın. Ne acayip vakalar geliyor onlara bir bilseniz.. sizi hatırlamıycak bile o günün sonunda gittiginiz doktor.

Bu kadar travmalar yasadıktan sonra muhakkak psikiyatriye gözükmen gerekiyor bence hemen yarın randevunu al. Suan bebeğin emdiği için ilaç tedavisine baslamaz belki ya da bebege zararsz ilaca başlar. Yahut sadece terapi cözebilir sorununuzu. Ama gitmeniz şart. Düşünsenize bu derdinizden kurtulacaksınız, psikolojik olarak rahatliycaksınız...

Kimse sizi kocaman çocuklu kadın altina kaçırıyor da demez emin ol. :KK66: bu düşüncen cok cok saçma bir kere.

Ama ürolojiye yahut nereye gideceksen başından gecen tecavüzü de anlat ki ona göre tedavi düşünsünler. Çünkü tıpta hastalık yoktur, hasta vardır. Her hasta bambaska bir klinik tablodur ve ona göre değerlendirilmelidir. O yüzden doktorunuzu iyi yönlendirmeniZ gerekli.

Ve sakın doktora gitmeden yok efendim bilmem ne kürü yok efendim sülüğü solucanı ilacı falan kullanmayın. Daha da sağlığınzdan olursunuz.
Sağolun cesaret verdiniz belki de bi ilaç kesecek hemen ama işte cesaretim yoktu anlatmaya utanıyorum ama gideceğim psikolog gittim ama işe yaramadı ilaç ve klinik yatirmaliyim dedi emzik li olduğum için oda yarım kaldı malesef kızımın 1 yaşını bekliyorum psikolojik tedavi için ama bunun için hemen gideceğim ( suluk sogulcan çok korkarım yapamam istesemde )

Burun ile alakası ne ki acaba böyle bi fisfisla geçecek bişi ise çok sevinirim çünkü 3. yatak odası gelecek ayin 25 inde ona da idrar yapıp atmak istemiyorum artık.
Canım ben de kullandım fısfısı o artık kalkmış bizim çocukluğumuzda varmış herhalde artık tablet olarak veriliyormuş. Sen ürolojiye git kesin bak diyorum sana orta sona kadar sadece geceleri ve üstelik her gece kaçırıyordum fısfısı kullandığım anda kesildi. 1 sene kullandım sonlara doğru bir gece sıkıp bir gece sıkmıyordum falan öyle bıraktım ve bir daha olmadı tekrarı. Boşuna dert etme kendine tedaviyi bir dene inşallah benim kadar kısa zamanda sonuç alırsın sende

"Korkumdan altima işedim!" Diye bir deyim varya,seninki de galiba öyle.
Bilincaltin sana eşinle ayni yatakda yatmayi ve beraber olmayi korkulacak durum olarak algiliyordur.
Yani, bence psilojik bir durum.
Çoook güvendiğin birinden manevi desdek isteye bilirsin .Seninle dokrura ilk adimi attimi geri gelir .Korkma artik sende anne olmuşsun ,herşeyin altindan kalka bilirsin.
Eşinide takdir ettim, o seni gerçekten sebiyor.Onun içinde dok. gitmelisin.

Minirin diye bir burun fifisi var .Onun içinde bir hirmona benzeyen madde beyin üzerine gece islatmasini kestiriyor.
Birde cocuklarda kilotlara takilan alarm zili var.Islanmaya başladimi çaliyor ve kalkiyor.

Canim benim ,içim sizladi seninhikayeni okuyunca.Keşke elimden daha fazla gelse.
Sen çoookk güclü kadinsin.
Gecmiş olsun.
Gucluyum ama en ufacık sorunda yıkılan bi yapim var kabuguma çekilen. Sağol canım yetim öksüz demeden herkesten bi darbe yedim eşim sağolsun artık benim için eşim çocuklarım onemli mutluyum ama geçmişin gölgesinde ne kadar olursa işte o kadar.

Canım ben de kullandım fısfısı o artık kalkmış bizim çocukluğumuzda varmış herhalde artık tablet olarak veriliyormuş. Sen ürolojiye git kesin bak diyorum sana orta sona kadar sadece geceleri ve üstelik her gece kaçırıyordum fısfısı kullandığım anda kesildi. 1 sene kullandım sonlara doğru bir gece sıkıp bir gece sıkmıyordum falan öyle bıraktım ve bir daha olmadı tekrarı. Boşuna dert etme kendine tedaviyi bir dene inşallah benim kadar kısa zamanda sonuç alırsın sende
İnşallah bi umut oldu bana çok sevindim doğrusu inşallah çabuk geçer bu kadar basit olduğuna da çok sevindim çok sağolun :oops:

Bu bölümü seçmiş, yıllarca bu bölümü okumuş, bu konuda binlerce hastaya yol göstermiş yani işini yapmış bulunan bir kişiden mi utaniyorsun.

Canım senin psikolojin bozuk olabilir ama bu alt islatma olayı daha çok bozar. Eşinle ilişkini etkiler.

Evet bazen aklıma geliyor acaba benden tiksinir mi diye hiç şikayet etmedi ama eşim yapsa bende rahatsız olurdum galiba gideceğim doktora basitmis galiba tedavisi inşallah çabuk kurtulur um.
Bu bölümü seçmiş, yıllarca bu bölümü okumuş, bu konuda binlerce hastaya yol göstermiş yani işini yapmış bulunan bir kişiden mi utaniyorsun.

Canım senin psikolojin bozuk olabilir ama bu alt islatma olayı daha çok bozar. Eşinle ilişkini etkiler.

İyi geceler arkadaşlar . Hemen konuya giriyorum. Babamı 9 yaşında kucağım da kaybettim ve bi evin tek kiziyim 13 yaşında tecavüze uğradım yıllardır hep depresyon , obsesif komplasif bozukluk teşhisi konuldu. Sorun şu ki ben geceleri altimi islatiyorum ( idrarimi yapiyorum) 3 yıllık evliligim de 3 defa yatak odası değiştirdik eşim hiç bişi demiyor ama çok utaniyorum sıvı geçirmez alezim var ama obsesif olunca durum daha kötü oluyor . Ki kendimi çamaşır suyuyla yikamisligim var idrar için ne yapmalıyım özellikle eşimle birlikte olduğumuz da daha çok islatiyorum altimi .
Başınız sağolsun, umarım küçükken yaşadığınız travmaları atlatırsınız çabucak, asla utanmayın rahatsızlığınızdan, sizin durumunuzda olan insan sayısı az değil yalnız değilsiniz bu konuda.
Bende arkadaşlara katılıyorum, mutlaka doktora gidin, rahatsızlığınızın fiziksel olup olmadığının teşhisi için ürolojiye gidin önce, ki yazdıklarınıza bakılırsa fiziksel değil psikolojik gibi görünüyor ama konunun uzmanı doktorların size teşhis koyması daha yerinde olacaktır, biz burada sadece tavsiyelerde bulunabiliriz.

Siz tedavi süreciniz başlayana kadar kendinizce bir takım önlemler alabilirsiniz, mesela yatmadan 3-4 saat evvel sıvı tüketimini kesin, kafeinli içecekler tüketiyorsanız bunları gündüz için, akşamları kafeinden uzak durun çünkü doktorlara göre kafein idrar torbasını tahriş ettiği için sık idrara çıkmaya sebep oluyormuş, yatmadan evvel mutlaka tuvalete gidin ve geceleri belli saatlerde uykudan kalkıp tuvalet ihtiyacınızı giderin, tedavi olana kadar bunların faydasını göreceğinizi umuyorum, çok geçmiş olsun.

Farklı sorunlarimi da anlattım okuduysaniz normal Psikolojiye sahip olsam buradan destek almadan giderdim doktora. Belki aradığım bi cesaret bi öneri
Böyleleri çok çıkar takma he he de geç. Allahbyardımcın olsun. Annemdede bu sorun var doktor ona öksürüknıkınma gbi bi durumda aştına kaçırıyorsun bide onunidrar torbasında sarkma varmış ondan idrar kaçırıyo bi türlü doktora götüremiyorum oda utanıyo. Aslında ilerledikçe tedavide zorlaşıyo muhakkkak gidin lütfen. Ve geçmiş olan kötü şeyleride hatırlamamaya çalışın

Burun ile alakası ne ki acaba böyle bi fisfisla geçecek bişi ise çok sevinirim çünkü 3. yatak odası gelecek ayin 25 inde ona da idrar yapıp atmak istemiyorum artık.
Canım benimde orta okul çağına kadar öyle sorunum vardı çocukken benimde yaşadığım olaylardan sonra psikolojik olduğunu düşünüyorum ama sonra çok şükür tedavi olmadan geçti kendiliğinden. Çok yakınım olan bir kaç kişi de de aynı sorun var şu anda yetişkin ve evliler onlarda.

Bir ilaç kullanıyorlar yatmadan önce dil altı gibi bir hap ve işe yarıyor tek sorun sürekli kullanılıyor arkadaşlar fisfis demiş onu bilmiyorum ama bunu sürekli kullanman gerekiyor. Yanlış yönlendirmek istemediğim için ilacın ismini vermek istemiyorum.

Ama bu durum kimisinde psikolojik kimisinde ürolojik kimisinde de aynı anda ikiside etki yapıyor. Senin yapman gereken üroloji doktoruna gorunmen testlerden sonra o seni yönlendirir.

Biliyorum çok utanç verici geliyor sana ama baş ağrısı nasıl bir hastaliksa buda öyle sakın çekinme doktorundan ve tedavini aksatma. Rabbim şifa versin..

Böyleleri çok çıkar takma he he de geç. Allahbyardımcın olsun. Annemdede bu sorun var doktor ona öksürüknıkınma gbi bi durumda aştına kaçırıyorsun bide onunidrar torbasında sarkma varmış ondan idrar kaçırıyo bi türlü doktora götüremiyorum oda utanıyo. Aslında ilerledikçe tedavide zorlaşıyo muhakkkak gidin lütfen. Ve geçmiş olan kötü şeyleride hatırlamamaya çalışın
Annenize de çok geçmiş olsun, lütfen ikna edin, annenizin ki fiziksel bir sorun, doğumlar, varsa geçirdiği kürtajlar vb sebeplerden oluyor, benim bir yakınım aynı sorunu yaşadı, gülme, hapşırma, öksürük gibi durumlarda altına kaçırıyordu, ihmal etti, utandı doktora gitmeye, rahatsızlık ilerleyip yürürken bile kaçırmaya başlayınca doktorun yolunu tutmak zorunda kaldı, 2 Doğum ve maalesef birçok kürtaj yüzünden rahim düşüklüğü mesaneye baskı yapmış, ameliyat olması gerekti.
Annenize bence bunları anlatın belki ikna olur ve tedavisini ihmal etmez.

İyi geceler arkadaşlar . Hemen konuya giriyorum. Babamı 9 yaşında kucağım da kaybettim ve bi evin tek kiziyim 13 yaşında tecavüze uğradım yıllardır hep depresyon , obsesif komplasif bozukluk teşhisi konuldu. Sorun şu ki ben geceleri altimi islatiyorum ( idrarimi yapiyorum) 3 yıllık evliligim de 3 defa yatak odası değiştirdik eşim hiç bişi demiyor ama çok utaniyorum sıvı geçirmez alezim var ama obsesif olunca durum daha kötü oluyor . Ki kendimi çamaşır suyuyla yikamisligim var idrar için ne yapmalıyım özellikle eşimle birlikte olduğumuz da daha çok islatiyorum altimi .
Gece altına hasta bezi bağlamadan yatma madem olabilir insanlık hali

Anneniz ameliyat olsun hiç pişman olmaz yengemin annesi öksürünce bile kaçırıyordı şimdi damla yok.

Siz muhakkak terapi görmelisiniz. Geçmiş olsun.utanmayın, insanız...

Valla alt ıslatma 7 den 70e herkeste olabilir. Hatta hiçbir sorunu olmayan ama gece yatarken çok su veya bira falan içmiş kişilerde bile olabilir. Urologlarin işi bu. Siz psikolojik zannederken belki de idrar kaslariniz gevşek çıkacak vb. Fizyolojik bir sorun çıkacaktır. Bir daha asla kendinizi çamaşır suyu ile yıkamayin.
Geçmişe bir sünger çekin. Hayat olduğu gibi akmaya devam ediyor.

Çamaşır suyu falan kullanma allah korusun bişey falan olur utanılacak bi durum yok doktora gitmelisin mutlaka bi çaresi vardır yaşadıkların kolay şeyler değil basın sağolsun allah mekanını cennet eylesin

BabanıZın mekanı cennet olsun, yaşadıklarınız çok zor şeyler, ancak siz psikolojik diye düşündükçe iş kısır döngüye girer, belki fizyolojik Bi rahatsızlığınız vardır,

Eşinize karşı utanma hissi yaşayacağınıza, ayrıca sürekli yatak odası alacağınıza, iyice psikolojinizi bozup kendinizi çamaşır suyuyla yıkayacapınıza , gidiverin doktora,Onlar bu sorunların tedaviisi için senelerce okuyorlar, gayet olağan sıradan birşey onlar için.

şu ahir ömür de bir sizde mi var bu sorun, HAYIR, neden zamanınızı böyle çözümü olan birşeyle kaybedesiniz ki

Back
X