• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malesef Altıma ...

cocuklarimolmadanasla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
382
363
53
30
İyi geceler arkadaşlar . Hemen konuya giriyorum. Babamı 9 yaşında kucağım da kaybettim ve bi evin tek kiziyim 13 yaşında tecavüze uğradım yıllardır hep depresyon , obsesif komplasif bozukluk teşhisi konuldu. Sorun şu ki ben geceleri altimi islatiyorum ( idrarimi yapiyorum) 3 yıllık evliligim de 3 defa yatak odası değiştirdik eşim hiç bişi demiyor ama çok utaniyorum sıvı geçirmez alezim var ama obsesif olunca durum daha kötü oluyor . Ki kendimi çamaşır suyuyla yikamisligim var idrar için ne yapmalıyım özellikle eşimle birlikte olduğumuz da daha çok islatiyorum altimi .

Gecmis olsun. Sizi az da olsa anlıyorum cunku ben de ileri yaslara kadar altimi ıslattim. O utancın ne demek oldugunu cok iyi bilirim. Benimki daha cok ürolojik bir durumdu aslinda, belki de sizinki de sadece psikolojik olmayabilir. Ankarada bir prof. a gittim ve tedavi olabildim. Sizinki tahminimce psikoterapi arti ilacla cozulebilecek bir durum. Umudunuzu kaybetmeyin. Gercekten size suan kocaman sarilmak istedim. Umarim siz de cozum bulursunuz.

Aslında gitmedim utanıyorum demeye.

Bu kadar onemli bir konu icin utanma mi olur? Sahsen ben olsam esimden utanirim. 1 defa doktora anlatmak var her gece esinle yattigin yatagi islatmak var ayni sey mi? Siz simdi baska yerde yatili da kalamiyorsunuzdur.

Basiniz sagolsun babanizin mekani cennet olsun. Cok zor yasadiklariniz. Babaniz ve diger olay hafife alinicak seyler degil. Bence tek care bi uzman. Hatta iki uzman. Uroloji ve Psikolog. Insallah duzelir.
Amin inşallah. Evet çok zor şeyler yaşadım 13 yaşında 4 aylık bebek aldirdim tek başıma 4 aylık olana kadar hamileligimi anlamadım. Daha neler neler

Psikolojiktir diye düşünüyorum olmayabilir mi hastalık mı ki bu?
Canım benim önce bir araştırılsın; organik bir sebebi var mı. Yoksa zaten psikolojiktir. Her iki durumda da bir uzmandan yardım almalısın. Önce bir üroloji uzmanına görünerek başlayabilirsin çözüm arayışına.

doktora görünün. Psikolojik olabilir, hastalık olma ihtimali de çok yüksek
eşinizle beraber olduktan sonra ıslattığını söylemişsiniz, kendi kendinizi cezalandırıyor olabilirsiniz.
utanmayın, doktorlar kimleri kimleri görüyor inanamazsınız.

Bu kadar onemli bir konu icin utanma mi olur? Sahsen ben olsam esimden utanirim. 1 defa doktora anlatmak var her gece esinle yattigin yatagi islatmak var ayni sey mi? Siz simdi baska yerde yatili da kalamiyorsunuzdur.
Evet kalamiyorum . Lise de yurtta kalmıştım hızlandırma kursuydu yurtta yaptım ve dersaneyi bıraktım çok utandım.

Amin inşallah. Evet çok zor şeyler yaşadım 13 yaşında 4 aylık bebek aldirdim tek başıma 4 aylık olana kadar hamileligimi anlamadım. Daha neler neler

Bide hamilemi kaldin bunu yapan serefsizden? Kuzum neler cekmissin sen ya. Ah ne desemki. Su an simsiki sarilasim geldi sana. Allahindan bulsun o pislik it off.
Su anki altini islatma cok cok normal. Kolay degil hic su yasadiklarin. Yardim etmek hepimiz cok isteriz. Ama care uzmanda. Uzmana gittinmi hic?

Back
X