• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malesef Altıma ...

Canım benim önce bir araştırılsın; organik bir sebebi var mı. Yoksa zaten psikolojiktir. Her iki durumda da bir uzmandan yardım almalısın. Önce bir üroloji uzmanına görünerek başlayabilirsin çözüm arayışına.

Genetikmi diycektin? Organik demissin :)

Bence de vakit kaybetme bir an önce git de çaresini bulsunlar.utanıyorum diyorsun da gitmezsen omur boyu bu durumdan utanacaksin o daha fena değil mi

Doktordan utanma ben kadın doğumcuya bile anlattm hamilelikte altıma yapıyorum dedim alenen. Ürolojiye ne desen yeridir

İyi geceler arkadaşlar . Hemen konuya giriyorum. Babamı 9 yaşında kucağım da kaybettim ve bi evin tek kiziyim 13 yaşında tecavüze uğradım yıllardır hep depresyon , obsesif komplasif bozukluk teşhisi konuldu. Sorun şu ki ben geceleri altimi islatiyorum ( idrarimi yapiyorum) 3 yıllık evliligim de 3 defa yatak odası değiştirdik eşim hiç bişi demiyor ama çok utaniyorum sıvı geçirmez alezim var ama obsesif olunca durum daha kötü oluyor . Ki kendimi çamaşır suyuyla yikamisligim var idrar için ne yapmalıyım özellikle eşimle birlikte olduğumuz da daha çok islatiyorum altimi .

Bizim burdan yapabileceğimiz bir şey olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Altını ıslatmak yaşadığınız olaylar sonucu psikolojik olabilir, arkadaşların dediği gibi doktora gidin.

Buraya yazıp utanmıyorsanız doktordan da utanmanıza gerek yok.
Utanılacak bir şey değil.
Aksine doktora gitmemek ve buna devam etmek utanılacak bir şey.

Çözüm aramamışsınız ki.
Hem de evlisiniz ve 3 senedir.

Bide hamilemi kaldin bunu yapan serefsizden? Kuzum neler cekmissin sen ya. Ah ne desemki. Su an simsiki sarilasim geldi sana. Allahindan bulsun o pislik it off.
Su anki altini islatma cok cok normal. Kolay degil hic su yasadiklarin. Yardim etmek hepimiz cok isteriz. Ama care uzmanda. Uzmana gittinmi hic?
Hamile kalmışım ben nasıl bişi bilmiyordum ki hamile kalmak tek başıma doktor bulup aldirdim kız bebekti . Yapan kişi gayet mutlu hatta evli mutlu çocuklu. uzmana gitmedim ama gitsem iyi olacak sanırım eşim allah var cit demedi daha ama utanıyorum .

İyi geceler arkadaşlar . Hemen konuya giriyorum. Babamı 9 yaşında kucağım da kaybettim ve bi evin tek kiziyim 13 yaşında tecavüze uğradım yıllardır hep depresyon , obsesif komplasif bozukluk teşhisi konuldu. Sorun şu ki ben geceleri altimi islatiyorum ( idrarimi yapiyorum) 3 yıllık evliligim de 3 defa yatak odası değiştirdik eşim hiç bişi demiyor ama çok utaniyorum sıvı geçirmez alezim var ama obsesif olunca durum daha kötü oluyor . Ki kendimi çamaşır suyuyla yikamisligim var idrar için ne yapmalıyım özellikle eşimle birlikte olduğumuz da daha çok islatiyorum altimi .
Sülük tedavisini duydum biri yazmıştı. 13 yaşında çocuğu hala altını uslar an bir anne vardı. Belli bölgelere sülük koyulmuş ve anında kesilmiş idrarı.
Sülüğü araştırın derim mutlaka.
Allah yardımcınız olsun. Terapi alın mutlaka.

psikiyatriye gideceksiniz, başka çözümü yok

Hamile kalmışım ben nasıl bişi bilmiyordum ki hamile kalmak tek başıma doktor bulup aldirdim kız bebekti . Yapan kişi gayet mutlu hatta evli mutlu çocuklu. uzmana gitmedim ama gitsem iyi olacak sanırım eşim allah var cit demedi daha ama utanıyorum .

Su kahpe hayat varya be, ah. Peki annen baban bi buyugun bilmiyormuydu zamaninda basina gelenleri? Uzman sart kuzum. Peki esin biliyormu bu olanlari?

Bizim burdan yapabileceğimiz bir şey olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Altını ıslatmak yaşadığınız olaylar sonucu psikolojik olabilir, arkadaşların dediği gibi doktora gidin.

Buraya yazıp utanmıyorsanız doktordan da utanmanıza gerek yok.
Utanılacak bir şey değil.
Aksine doktora gitmemek ve buna devam etmek utanılacak bir şey.

Çözüm aramamışsınız ki.
Hem de evlisiniz ve 3 senedir.
Farklı sorunlarimi da anlattım okuduysaniz normal Psikolojiye sahip olsam buradan destek almadan giderdim doktora. Belki aradığım bi cesaret bi öneri

Aslında gitmedim utanıyorum demeye.
Mutlaka gitmelisin bende ortaokula kadar istisnasız her gece kaçırıyordum altıma psikolojik mi değil mi bilmem doktora götürdüler heyet raporu ile burun fısfısı verildi. İnanır mısın bıçak gibi kesildi kaçırmalarım. Utanacak hiçbirşey yok hastalık bu ve doktorlar bunun için var. Lütfen en kısa sürede git ürolojiye.

Yaşadıklarına da çok üzüldüm psikolojik destek de alman ayrıca faydalı olur belki

Ender Saraçoğlu mu tam olarak bilmiyorum ismini ama Show tvde bir program var ona çıkıyor gecen gün evli bi adam sürekli altını ıslatıyormuş geceleri onun için aramıştı bitkisel yöntemleri söylemişti denemekte fayda var derim ben

Back
X