• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malesef benimki de olmadı

ESRACAG

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
117
2
96
46
Hatay
merhabalar bugün sonucumu aldım ve sonuç kocaman bir 0,14 bir bile değil zaten benim ne aşılamalarım da ne de şimdi hiç iki olmadı bu sonuç,bu sınavdan da zayıf aldım.evet bir ara ağladım üzüldüm hiç bir şeye değil emeklerimin boşa gitmesine ağladım.birde iki hafta izin alıp evden dışarı bile çıkmadım.Dedim ya hiç birşeye değil boşa giden emeklerime ağladım.eve gelene kadar arabada zırıl zırıl ağladım.tabi bu arada arayan arayana ne oldu esra sonuç nasıl diye birde herkese tek tek olmadı tutmadı gibi açıklamalarda bulundum.tam eve geldim yatağa uzandım ikinci (belki üçüncü) hıçkırık dalgası geliyordu ki işyerinden çok sevdiğim bir arkadaşım durumu öğrenmiş ve destek olmak için bana geleceğini söyledi.tabi bu arada ev dandini heryer birbirinde hemen ani bir hamleyle (test sonucundan sonra artık ani hareketlere devam) yataktan kalktım elimi yüzümü yıkadım saçımı başımı düzeltim evi toparladım olduğum depresif moddan çıkıp etrafa gülücükler saçmaya başladım ve arkadaşımla güzel bir saat geçirdik ve onun ardından iki arkadaşım daha bana destek olmak için çıkıp geldiler.Böylece bende ne dert kaldı ne tasa sıfırmış hıh beni bu sıfırlar yıldıramaz.Şimdi ne mi yapacam tabiki hayatıma kaldığım yerden devam edecem ölmedik ya ALLAH a şükür.İnşallah bir daha ki sefere tuttururum.Pazartesiden itibaren güzel bir yaz diyeti ( bütün rejimler pazartesi başlar ya işte bu pazartesi o pazartesi arrrkaaadaşşlar) ve spor başlıyor(gerçi vermem gereken çooookkkkkkk kilom varda) şu horman ilaçlarının etkisinden kurtulup yenilenmeyi düşünüyorum.Haaa birde bu ilk denememizin borçlarının bitmiş olur.Bakarsınız tedavisiz olur ne dersiniz delikafadulden

ama ben ağlamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumdelikafadulden

geçmiş olsun ama dediğin gibi yılmak yok.gücün yoksa bu yolda hiçbir sey elde edmezsin.düşüncelerin için tebrik ederim seni.

canım benim üzüldüm yaa...bende böyleydim...ilk tüp bebek denemem için 2 tüp bebeklik para harcadım..transferi bile yapamadan yarıda kaldı..resmen çöpe attım paramı..bide taaaaa istanbullara geldim 1,5 ay kaldığımda cabası..mecbur hepimiz bi fedakarlıkta bulunuyoruz..ama sonuç kesin değil kimse için..rabbim hayırlısını nasib etsin

üzülmeyin lütfen...Allah en uygun zamanda sağlıklı gebelikler, sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah..

çok güzel yazmissin.tebrik ederim arkadasim.hayatta her daim böyle güçlü ve umutlu ol.

esracım Allah sana ve hepimize eısa zamanda sağıklı hayırlı evlatlar versin ve bu zor günleri unuttursun inşalah. etrafıda bunu paylaşabileceğin ve hm senin yanında olabilecek arkadaşlarnın olması ne güzel. Dileklerinin en kısa sürede gerçekleşmesi dileğiyle...

geçmiş olsun canım diğer bir arkadaşın topiğinden sonra sana kocaman bir aferin. sen dua et yeter muhakkak cevap gelecektir. hayırlısı böyleymiş kahrında hoş lütfunda hoş dersek yaradana o da lütfeder inşallah. Allah yardımcın olsun. evinden mutluluk hiç eksik olmasın. rabbim hayırlı evlatlarla evini şenledirsin inşallah. sen yeterki isyan etme hep böyle ol. tebrik ederim seni.

insallah en hayirli zamanda cikip gelir bebisin demekki vakti degilmis
gesmis olsun
durmak yok yola devam canim

canım cok uzuldum ama sen guçlusun canuım yılmak yok dediğn gıbı yola devammmmmmmm...........ınş gelecek canım ınş bıgun mutlaka..............

esracımmm ya ne güsel yazmısıın bende senin gibi yenilenlerdenim bende bir kac gün önce sonucumu aldım gerci benim degerim 4.25 di ama olmadı bugunde adet oldum baya sonra oldum ya canım baslarda bende senin gibi kendimi yırttım aglamaktan ama geciyo be arkadasım zaman herseyin ilacı derler ya gercekten öyle simdi artık kendimi üzemmeye calısıyorum alısmak zorundayım ve ikinciye hazırlanmak zorundayız bende senin gibi spora baslamayı ilacları vücüdümdan atmayı düsünüyorum allah yardımcımız olsun ama sonucta yıkılmadık ayaktayız ve allahımız büyük elbet olacak insallah daha kötüsü olabilridi allah korusun insallah ikincide bebeğimise kavusuruzzzz

işte bu seni tebrik ediyorum canım pes etmedin yılmadın dimdik ayaktasın..
rabbim büyük bu sefer olmadı inşallah bir daha ki sefere pozitif olur...
yeterki sabretmesini bilelim..
pes etmek yok,yola devam...

canlarım ya sağolun bu site olağanüstü bir yer.herkes aynı amaç uğruna mücadele ediyor kimi hemen kimi aylar sonra hedefine ulaşıyor.hepimizin derdi aynı herkes birbirine destek oluyor.benim yanımda olup bana destek veren güzel sözleriyle birbirinin acısını paylaşan tüm kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkürler iyiki varsınız

sağlık olsun yapacak bişey yok dediğin gibi belki tedaviye bile gerek kalmadan mucizen gelir inşallah.
hakkımızda hayırlısı.......

Back
X