merhabalar bugün sonucumu aldım ve sonuç kocaman bir 0,14 bir bile değil zaten benim ne aşılamalarım da ne de şimdi hiç iki olmadı bu sonuç,bu sınavdan da zayıf aldım.evet bir ara ağladım üzüldüm hiç bir şeye değil emeklerimin boşa gitmesine ağladım.birde iki hafta izin alıp evden dışarı bile çıkmadım.Dedim ya hiç birşeye değil boşa giden emeklerime ağladım.eve gelene kadar arabada zırıl zırıl ağladım.tabi bu arada arayan arayana ne oldu esra sonuç nasıl diye birde herkese tek tek olmadı tutmadı gibi açıklamalarda bulundum.tam eve geldim yatağa uzandım ikinci (belki üçüncü) hıçkırık dalgası geliyordu ki işyerinden çok sevdiğim bir arkadaşım durumu öğrenmiş ve destek olmak için bana geleceğini söyledi.tabi bu arada ev dandini heryer birbirinde hemen ani bir hamleyle (test sonucundan sonra artık ani hareketlere devam) yataktan kalktım elimi yüzümü yıkadım saçımı başımı düzeltim evi toparladım olduğum depresif moddan çıkıp etrafa gülücükler saçmaya başladım ve arkadaşımla güzel bir saat geçirdik ve onun ardından iki arkadaşım daha bana destek olmak için çıkıp geldiler.Böylece bende ne dert kaldı ne tasa sıfırmış hıh beni bu sıfırlar yıldıramaz.Şimdi ne mi yapacam tabiki hayatıma kaldığım yerden devam edecem ölmedik ya ALLAH a şükür.İnşallah bir daha ki sefere tuttururum.Pazartesiden itibaren güzel bir yaz diyeti ( bütün rejimler pazartesi başlar ya işte bu pazartesi o pazartesi arrrkaaadaşşlar) ve spor başlıyor(gerçi vermem gereken çooookkkkkkk kilom varda) şu horman ilaçlarının etkisinden kurtulup yenilenmeyi düşünüyorum.Haaa birde bu ilk denememizin borçlarının bitmiş olur.Bakarsınız tedavisiz olur ne dersiniz delikafadulden