Malesef covid19 temaslısıyım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Merhaba hanımlar
Covid19lu temaslısı olduğum için (aile bireyi olduğu içn maskesiz ve mesafesizdim.) evde karantinadayım. Şuan acaba bende hastalanacak mıyım? Hastalansam ölecek miyim diye düşünmeden edemiyorum. Acaba bir daha sevgilimi görür müyüm diyorum kendime acaba aldığım kitapları okuyabilir miyim? Lütfen ne olursa olsun tedbiri elden bırakmayın aile bireyi bile olsa.

Aile üyesi olunca o mesafe koyulamıyor maalesef yaa, herkes sizin gibi dışarıda tedbirleri alıyoruz ama evde bir şey olmaz mantığı var. Çok geçmiş olsun. Acaba aile üyeniz nereden kimden nasıl kaptı

Merhaba hanımlar
Covid19lu temaslısı olduğum için (aile bireyi olduğu içn maskesiz ve mesafesizdim.) evde karantinadayım. Şuan acaba bende hastalanacak mıyım? Hastalansam ölecek miyim diye düşünmeden edemiyorum. Acaba bir daha sevgilimi görür müyüm diyorum kendime acaba aldığım kitapları okuyabilir miyim? Lütfen ne olursa olsun tedbiri elden bırakmayın aile bireyi bile olsa.
çok geçmiş olsun umarım size bulaşmamıştır

Çok geçmiş olsun. Temalı olup hastalık belirtisi göstermeyen çok insan var. Sadece şu an bir taşıyıcı ol anız sebebiyle kendinizi bizlerden daha fazla izole etmek durumundasınız.
Bağışıklığınızı yükseltecek sağlıklı gıdalar yemelisiniz, kaygı seviyenizi en aza indirmelisiniz. Etrafımda gördüğüm şu ki hayata bağlanabilen seven tutunan 90 yaşında bile olsa bir şekilde ayaklandı.

Aile üyesi olunca o mesafe koyulamıyor maalesef yaa, herkes sizin gibi dışarıda tedbirleri alıyoruz ama evde bir şey olmaz mantığı var. Çok geçmiş olsun. Acaba aile üyeniz nereden kimden nasıl kaptı
Virüs başladığından beri yazlıklarına giden dayım ve yazlıkları tamamen izole bir alan.tarlalık bir alanda meyve bahçeleri ve havuzları var tek başlarınalar. 6 ay orada kalıyorlar markete bile kendileri gitmiyor çocukları getiriyor. 6 ay sonunda bir evrak için şehir merkezine geliyorlar ve oradaki evlerine. Karşı komşu kahveye geliyor ziyarete. Yengemle kahve içiyorlar karşı komşuya o Esnada misafir geliyor komşu yengemin evinde olduğu için misafirini buraya çağırıyor kahvem bitsin kalkalım diyor. Misafir pozitif. Komşu pozitif yengem pozitif dayım pozitif ve bu misafir olayını hiç anlatmadan bize misafirliğe geliyorlar. Aradan 2 gün geçiyor haber geliyor biz pozitifiz side evden çıkmayın. Hal böyleyken böyle. Bir gezmenin bedelini kaç kişi ödüyoruz.

Çok geçmiş olsun. Temalı olup hastalık belirtisi göstermeyen çok insan var. Sadece şu an bir taşıyıcı ol anız sebebiyle kendinizi bizlerden daha fazla izole etmek durumundasınız.
Bağışıklığınızı yükseltecek sağlıklı gıdalar yemelisiniz, kaygı seviyenizi en aza indirmelisiniz. Etrafımda gördüğüm şu ki hayata bağlanabilen seven tutunan 90 yaşında bile olsa bir şekilde ayaklandı.
Çok teşekkür ederim

Merhaba hanımlar
Babam bu hastalığı çok ağır geçirdi 21 gün uyutulup entübe edildi ölümden döndü. Aynı evde yaşayan anneme, annemle karşılıklı oturduğu için sürekli annemlerde olan abime neredeyse annemlerden hiç çıkmayan küçük yeğenlerime virüs bulaşmadı. Temaslı oldukları için karantinada kaldılar ama testler negatifti çok şükür. Bu size de aynısı olacak demek değil ama içinizi ferahlatın böyle bir durum da var çünkü.😊 Inşallah hiç bulaşmaz ve bulaşan kişilere acil şifalar dilerim..

Babam bu hastalığı çok ağır geçirdi 21 gün uyutulup entübe edildi ölümden döndü. Aynı evde yaşayan anneme, annemle karşılıklı oturduğu için sürekli annemlerde olan abime neredeyse annemlerden hiç çıkmayan küçük yeğenlerime virüs bulaşmadı. Temaslı oldukları için karantinada kaldılar ama testler negatifti çok şükür. Bu size de aynısı olacak demek değil ama içinizi ferahlatın böyle bir durum da var çünkü.😊 Inşallah hiç bulaşmaz ve bulaşan kişilere acil şifalar dilerim..
Allah razı olsun. Size de çok geçmiş olsun

Merhaba hanımlar
Geçmiş olsun .ailnzde kimde çıktı acaba.nerden bulastigini dusunuyorsunuz

Geçmiş olsun bulaşmışsa inşallah semptomsuz sekilde ayakta atlatırsınız. Ama dilerim bulaşmamıştır aynı evde olup bulaşmayanlar var

İnşallah bulaşmamıştır. Bulaşsa bile hafif anlatırsınız inşallah. Bu süreçte bol uyku, bağışıklığı güçlendiren besinler, evin balkonundan, açık pencereden güneş ışığı alın muhakkak. ( Doğal d vitamini)

İnşallah olmazsınız. Pozitif çıktığı halde hiç belirti göstermeyen ve ya çok ufak belirtilerle atlatanlar var. Çoğu kişi de evde ilaç tedavisiyle atlatıyor. Gönlünüzü ferah tutun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X