Malesef derdim annem:(

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Annemi çok seviyorum ve üstümüzde çok hakkı vardır. Ama annemde aşırı şekilde şüphecilik var ve çok sıkar insanı. Mesela abimin sevgilisi var tanımıyorum işte şu kız iyi o kızın ne olduğu belli değil diyo tanışmaya bile yanaşmıyo ilişkileri zaten daha çok yeni ama çok fazla baskıcı malesef. Babam da öyle aşırı kısıtlarlar bizi. Ben evlendim bana artık karışmıyolar ama bu baskıcı tavırları çok üzüyo kardeşler olarak hepimizi. Onun dışında okumamız için ellerinden gelenin fazlasını yaparlar ortam sağlarlar ders çalışmamız için. Allaha şükür ne olursa olsun allah eksikliklerini yaşatmasın. Ne yapabilirim. Konuşmaya da çalıştım zamanında sana öyle geliyo her anne öyle diyo kabullenmiyo da.

Buyukler biraz supheci oluyor sanirim cocuklarini koruma icgudusunden kaynaklaniyor...

Çok tehlikeli o işler
Sen vesile olursun yarın kötü olsalar sana zıt olur abim falan de
Vebalinden korkar

Valla bende de ayni problemler vardi. Ben bir cozum bulamadim. Hayirlsi demekten baska care yok gibi

Bazen değiştirmediğimiz insanlari olduklari gibi kabullenip olumlu taraflarini düşünmemiz gerekiyor..Malesef bazi anne babalar korumaci tavirlarini abartip evlatlari kendilerinden uzaklastirabiliyor..ama.farkinda olmadan yaparlar bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…