Malesef hiç olmayan evliligim

çok zor bir durum , allah yardımcın olsun.. yapabileceğin en güzel çözüm, kendi doktorun kendin olacaksın..mademki içim soğudu diyorsun, bırak ne halt yer yesin.. karşında parçalansanda dinleyecekmi sanki. belki günün birinde insafa gelir.her an düşünüp kendini mahvedeceğine, biraz bu düşüncelerden sıyrılmaya bak. bulabileceğin bir işte senin için çok iyi olur.. rabbim mutlu günler göstersin, inşallah sana ve çocuklarına..

Ablacım bir kadının yaşayabileceği en kötü şeyleri yaşamışsın...
Allah eşini ıslah etsin...
Sanırım bu durumda ben olsam ben de onu aldatır üstüne de bir güzel boşanır çocuklarımı alıp giderdim...
Her kadın mutlaka kendi ayakları üzerinde durabilir, bu güç hepmizde var...

dile kolay geliyor herşey inanın yaşadıklarımdan sonra başına ne gelirse gelsin çekebileceğini çok iyi gördüm her şeye rağmen yaşıyorsun yaşatıyorsun.

çok zor bir durum , allah yardımcın olsun.. yapabileceğin en güzel çözüm, kendi doktorun kendin olacaksın..mademki içim soğudu diyorsun, bırak ne halt yer yesin.. karşında parçalansanda dinleyecekmi sanki. belki günün birinde insafa gelir.her an düşünüp kendini mahvedeceğine, biraz bu düşüncelerden sıyrılmaya bak. bulabileceğin bir işte senin için çok iyi olur.. rabbim mutlu günler göstersin, inşallah sana ve çocuklarına..

teşekkür ederim.temennileriniz için.umarım sizde çok mutlu olursunuz

ben içim soğudu demiyorum o üzülüyorum senin için ama senden soğudum diyor. ben geneldeki bütün kadınlar gibi gözümü onda açtım 18 yaşından beri onunla büyüdüm beni istediği gibi eğitti. dışarıda hayat varmı yapabilirmiyim ki. belli bir yaştan sonra her şey imkansız. şimdi çocuklar yanımda ya onlar hayatlarını kurtarırsa tamamen yalnız kalacağım. sonum belli. umarım allahım çocuklarıma yardım eder kendi ayaklarının üzerinde durabilirler.

ben içim soğudu demiyorum o üzülüyorum senin için ama senden soğudum diyor. ben geneldeki bütün kadınlar gibi gözümü onda açtım 18 yaşından beri onunla büyüdüm beni istediği gibi eğitti. dışarıda hayat varmı yapabilirmiyim ki. belli bir yaştan sonra her şey imkansız. şimdi çocuklar yanımda ya onlar hayatlarını kurtarırsa tamamen yalnız kalacağım. sonum belli. umarım allahım çocuklarıma yardım eder kendi ayaklarının üzerinde durabilirler.

keşke içim soğusaydı her şey ne kadar kolay olurdu.ne yaparsa yapsın derdim.benim bana bunu nasıl yapar hırsımı bilemiyorum. çok karışık duygular içerisindeyim kafam sürelkli onu yaptıklarını düşünüyor 5 yıldır alışmam gerekirken hala hazmedememek çok garip.

canım sen çekip gidecek olsaydın ilk duyduğunda çarpar kapıyı giderdin, paran yok gidecek yerin yok hiç farketmez... Senin yapında kabullenme var bence.. Kabullenme sürecindesin ve en sonunda hazmedeceksin eşin de zaten bişeylere doyacak..
İçim soğumadı diyorsun, pes

Ne diyim, herkesin yapısı farklı tabi.. Allah sana kolaylık versin, ama gururunu ve ayrı bir BİREY olduğunu unutma, kendine değer ver...

keşke içim soğusaydı her şey ne kadar kolay olurdu.ne yaparsa yapsın derdim.benim bana bunu nasıl yapar hırsımı bilemiyorum. çok karışık duygular içerisindeyim kafam sürelkli onu yaptıklarını düşünüyor 5 yıldır alışmam gerekirken hala hazmedememek çok garip.

bu nasıl bir duygudur allahım..sevgimi, alışkanlıkmı, çocuklarımın babası , yıllardır eşim diye düşünebiliyor insan demekki bunca şeyden sonra..ne diyeyim güzelim sana !! duygusal çöküş yaşıyorsun sen,birde hastaneye gidip psikiyatriste görünmeyi denesen, belki rahatlaman açısından, olaylara daha geniş bakabilmen açısından bir yararı olur ne dersin.. insan yardım etmek, rahatlatmak istiyor ama , böyle bir durumda ne diyeceğinide şaşırıyor inan.. allah içine merhamet versin eşinin, sanada sabır canım..

umarim kendinize bir is bulabilirsiniz...
kendinizi manevi olarak toparlamanizin tek yolu bu cunku...
iyi bir isiniz olsa o adamin yanindan ayrilirdiniz bosanir kendi hayatiniza devam ederdiniz ne guzel...ama anliyorum issizlik durumunuzu...
Allah yardim etsin ne demeli bilmiyorum...
pes etmeyin bence, ister 40 olun ister 50, bu hayatta gecireceginiz her huzurlu ve mutlu gun sizin icin kar...o yuzden is aramaya baslayin ve tam gaz devam edin bulana kadar...

çok üzüldüm durumuna canım
eşine de sinir oldum ne yüzsüz arsız adammış:47:
inşallah en kısa zamanda bu adamdan kurtulursun
allah yardımcın olsun

Back
X