malesef yeniden hamileyim :((((

butterfly83

KÜBRANURUM PAMUK KIZIM
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
333
3
641
42
İstanbul
1.5 yaşında bir kızım var....malesef dedim çünkü istenmeyen gebelik oldu :( Allah herşeyin hayırlısını versin..ilk başta aldırmak çok istedim fakat eşim hiç istemedi..çok erken vede hazırlıksız yakalandım.ne yapacağımı bilemiyorum...ruhen ve bedenen çok hazırlıksızım..psikolojim inanılmaz bozuk..tamda kpss sınavı üstü psikolojim alt üst :( Umarım kısa zamanda düzelirim.

hayırlı olsun canım kalbini ferah tut takma kafana hiçbirşeyi bence hem ne güzel ikisini birden büyütürsün sonra herşey daha güzel olur buna inan...

saol cnm güzel dileklerin için..ama ne bileyim işte insan hazırlıksız ve plansız olunca her şey birbirine karışıyor vede insan kötü hissediyor

canım rabbimin sana ikinci hediyesi ne kadar güzel ikisi bir arada büyücek biraz zorlanacksın ama
keşke bizim gibi isteyenlerinde olsa peş peşe opuyorumnanaktan

ınan o kadar dÜŞÜndÜm kı yazsam mı yazmasam mı dıye? Çocuk ıstemıyorsan koruna bılırdın. Bu Çok basıt. Allah sana 2. ÇocuĞu nasıp etmıŞ. Bence sarıl ona. Ben 1 senedır hamıle kalmaya ÇalıŞıyorum kalamıyorum. Daha nıcelerı var. Bu kadar bencıl olma.

allahım ıstemeyenlere degıl hayırlısıyla ısteyenlere ver bızlere ver yarabbım..........
dıyorum
baska bısey dıyemıyorummmm....

ALLAH tabiki öncelikle olmayanlara versin...lütfen arkadaşlar ben çocuk isteyen arkadaşları kırmak için yazmadım ..çok özür dilerim ayrıca..sadece ne yapacağımı bilemediğim için yazarak ferahlamak istedim..ayrıca korunmadığımı kim söyledi..hapla korunurken hamile kaldım ben..ALLAH inşallah olmayanlarada tez zamanda çocuk nasip eder..

sızın ıcın hayırlısı olsun ama allah nasıp etmıs olmus bıkere bence hıc aklınıza bıle getırmeyın aldırmayı ıstememeyı allah hıcbırseyı bosuna vermez...

offffffffffffffffffffffffffffff böle baslıklara yazılara sınırlenmıorum desem cok yalan sölemıs olurum
bızler cocuk olsun dıe kendımızı yırtıp parcalayanlar olarak bıze kufur gıbı gelıor malesef hamıleyım ıstemıorum hazırlıksızım lafları :(((((((
rabbım ısteyene ver....
canım rızkı varmıs gelmıs allh saglıklan ıkı evladınıda buyutmeyı nasp etsın hayırlı olsun

ALLAH olmayanlara nasip etsin inşallah tekrar söylüyorum ve de arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılmasın amacım hakaret etmek değil

ALLAH olmayanlara nasip etsin inşallah tekrar söylüyorum ve de arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılmasın amacım hakaret etmek değil

hayır yha senın yazdıgın seyde rencıdelık bır durum yokkki
bız sadece o kadar cok ısterken olmaması
:(((( rabbım hayırlısını versın gule gule buyut ınşşşş

tebrikler canım bozma moralini hazırlıksız oldu diye düşüncenden dolayı psikolojın bozulmuş olabilir.ama birzaman sonra iyiki gelmiş meleğim dersin

offffffffffffffffffffffffffffff böle baslıklara yazılara sınırlenmıorum desem cok yalan sölemıs olurum
bızler cocuk olsun dıe kendımızı yırtıp parcalayanlar olarak bıze kufur gıbı gelıor malesef hamıleyım ıstemıorum hazırlıksızım lafları :(((((((
rabbım ısteyene ver....
canım rızkı varmıs gelmıs allh saglıklan ıkı evladınıda buyutmeyı nasp etsın hayırlı olsun

aynen bende sein gibiydim canım beşinci yılımda hamile kaldım.burda böyle açılan topiklere sinirleniyodum.allahım isteyenlere değilde neden istemeyenlere veriyosun diye.rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip eder inşallah

benim kızım da 15 aylıkdı 2. hamile kaldığımda... ama aldırmayı hiç düşünmedim açıkcası... o sana allahın bir lütfu... Benim bebeğim karnımda öldüğü halde kürtaj oluken çok ağladım.. o bir can... Kızım 15 aylıkken bi arkadaşın 6 aylık bebeğine baktım 1 hafta boyunca. Ve inan hç zorlanmadım. Aksine kızım o kadar mutlu olduki... Bana yardım etti mamasını yedirmeye çalıştı bebek ağlayınca memesini falan verdi... Bence üzüleceğine şükret sağlıklısın ve bebeğin oluyor... Eğer bir bebeğe bakabiliyosan 2 sine de bakabilirsin bence... Kusura bakma ama sağlıklı bi hamilelik geçiren biri ben kürtaj olcam dediğinde çok sinirleniyorum! Cinayet bu ya... Kötü yönlerini düşüneceğine iyi yönlerini düşün.. Çocuğun yanlız büyümiyecek...

bende hamile olduğunuzu hiç beklemediğiniz bir anda öğrendiğiniz için bunu daha kabul edemediğiniz için '' maalesef '' yazdınız ?
yoksa daha önce anne olmuş birisinin tekrar anne olacağını öğrenmesi bence sadece mutluluk verici bir olay :)

sınav stresi , beklenmeyen ve planlanmayan bir gebelik , kızınızın daha küçük olduğunu düşünmeniz şu an için olumsuz düşünmeye itiyor sizi, ama eminim bu duruma alışınca yeni bebeğinizi de hem çok seveceksiniz hem de doğduğunda iyi olmuşsun , iyi ki gelmeye karar vermişsin diyeceksiniz...

bebeğiniz doğana kadar kızınız 2 yaşını doldurmuş olacak , bence kardeş için güzel bir yaş aralığı:)

şimdi keşke o yaş aralığında bizde kardeş düşünseydik diyorum :)

kötü bakmayın - güzel şeyler düşünün :)

hayırlısı olsun ve allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

aynen bende sein gibiydim canım beşinci yılımda hamile kaldım.burda böyle açılan topiklere sinirleniyodum.allahım isteyenlere değilde neden istemeyenlere veriyosun diye.rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip eder inşallah

:((((insan ister istemez uzuluyor...
ama allhın takdırıne karısılmaz vardır bır hıkmetı dıoruz
hamılesın galıba suan allh senınde yavrunu saglıklan kucagına aldırmayı nasp etsın
duanızı eksık etmeyın bzlerede

kendini üzme tatlım benim bi arkadaşım kızı 3 aylık bebekken tekrar hamile kaldı şimdi diğer kızıda doğdu aralarında tam 1 yaş var çok zorr gerçektenn allah yardımcınız olsun

saolun çok nteşekkür ederim güzel dilekleriniz için....aynen sınav stresi vede hazırlıksız olduğu için malesef kelimesini kullandım..ALLAH herkesin yardımcısı olsun inşallah

Hayırlı olsun.
2.çocuk için en uygun zaman buymuş demek ki, ki Rabbim nasip etmiş.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.

Back
X