- 23 Mart 2015
- 46
- 6
- 38
- Konu Sahibi gizlikalsin
Mali musavirlik sinavina girmeyi dusunuyorum. Bu meslegin gelecegi var mi geliri ne kadar olmaya deger bir meslek mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım merhaba benım de ablam mali müşavir ben de yazılımcıyım . ablam buroda çalışıyor 3.000 alıyor sanırım ama ozelde fıyatlar cok degısken ablam muhasebeyı ıyı bılıyor tum ısı tek basına yapıyor zaten .. ben ımkanın varsa belgeyı aldıktan sonra defter toplayıp kendı muhasebenı kendın yapmanı onerırım abımde muahsebecı yanın da calıstıgı ıkı musavır ablamla aynı anda belge aldı adamlar sımdı parayı kırıyorMali musavirlik sinavina girmeyi dusunuyorum. Bu meslegin gelecegi var mi geliri ne kadar olmaya deger bir meslek mi ?
canım stajyteşekkür ederimende öyleydim ama mali müşavir daha ne geliştirecek kendini 3 yıl stajda zaten öğreniyorsun ama 3 yılda da öğrenmediysen uğraşırsın sonradan ne diyeyim ön muhasebeci bile daha fazla alıyor çünkü
Haklisin olabilir belki stajyerdi hakkimizda hayirlisi olsun teşekkür ederim ilgilendigin icin birgun musavir olursam yazarim burdan :) inşallah hakettigin isi bulursun bol bol kazan emi :)canım stajyerken bende öyleydim ama mali müşavir daha ne geliştirecek kendini 3 yıl stajda zaten öğreniyorsun ama 3 yılda da öğrenmediysen uğraşırsın sonradan ne diyeyim ön muhasebeci bile daha fazla alıyor çünkü
Hangi sehirde oturuyorsunuz defter toplamak icin cevre lazim iste adamlar musavirleriyle evleniyorlar resmen kolay kolay degistirmiyorlar yada ilanlari surekli takip edeceksin defterlerini devreden olabiliyor.canım merhaba benım de ablam mali müşavir ben de yazılımcıyım . ablam buroda çalışıyor 3.000 alıyor sanırım ama ozelde fıyatlar cok degısken ablam muhasebeyı ıyı bılıyor tum ısı tek basına yapıyor zaten .. ben ımkanın varsa belgeyı aldıktan sonra defter toplayıp kendı muhasebenı kendın yapmanı onerırım abımde muahsebecı yanın da calıstıgı ıkı musavır ablamla aynı anda belge aldı adamlar sımdı parayı kırıyor
evet canım . Ankaradayım ben kurumlarda da musavırler ıyı maas alıyorlar sanırım ben de ıste seneye su kpss olursa kısa yoldan sırtımı devlete yaslamak ıstıyorumHangi sehirde oturuyorsunuz defter toplamak icin cevre lazim iste adamlar musavirleriyle evleniyorlar resmen kolay kolay degistirmiyorlar yada ilanlari surekli takip edeceksin defterlerini devreden olabiliyor.