mali Müşavirlik

canım kimse cvp vermemiş ben yazayım sana bir mali müşavir olarak işsizim, iş ilanlarına bak mali müşavir arayan 1 tane ilan varsa ön muhasebeci arayan 1000 tane vardır. Tabi ki maaş farklı oluyor ama ruhsat tek başına yeterli değil ileri düzeyde ingilizce biliyorsan ve erp gibi üretim programları biliyorsan bir adım öne geçersin rakiplerinden yada sana bürosunu devir edecek biri veya büro açtığında seninle çalışacak güvenilir firmalar varsa da öndesin yoksa üç yılın emeğin ve ettiğin masrafın karşılığını almak çok zor.

Tesekkur ederim cevabiniz icin peki bir firmada ortalama ne kadar Kazanıyor musavir çevre sart sanirim para kazanmak icin birde ne kadar helal o para sonucta elengirli is yapmayan musavir yok :)

ücret çok değişken imza yetkini kullanıp kullanmadığına çalıştığın firmanın büyüklüğüne senin kaç yıllık personeli olduğuna göre değişir 2500 de alabilirsin 7500 de birde alengirli derken mali müşavir belli kanunlara göre vergi hesaplar kanunlar belli yani sonuçta helal olmayan para varsa oda işverenin kazandığıdır sonuçta işçisine 200o tl maaş veripte bunu asgari ücretten gösterilmesini isteyen işveren bir malı 500 tl den satarken 250 tl den fatura kestiren yine işveren anlatabiliyor muyum sen sadece bunun hesabını yapıyorsun

Yok bildiğin musavir bende sasirmistim buroda calisiuorlardi ama kendini gelistirmek icin sabrediyorlar sanırım e tabiki bana kalsa uc binden asagi almamalilar boyle kanun çıkmalı musavir alt limit maasi diye

canım stajyerken bende öyleydim ama mali müşavir daha ne geliştirecek kendini 3 yıl stajda zaten öğreniyorsun ama 3 yılda da öğrenmediysen uğraşırsın sonradan ne diyeyim ön muhasebeci bile daha fazla alıyor çünkü

Mali musavirlik sinavina girmeyi dusunuyorum. Bu meslegin gelecegi var mi geliri ne kadar olmaya deger bir meslek mi ?
canım merhaba benım de ablam mali müşavir ben de yazılımcıyım . ablam buroda çalışıyor 3.000 alıyor sanırım ama ozelde fıyatlar cok degısken ablam muhasebeyı ıyı bılıyor tum ısı tek basına yapıyor zaten .. ben ımkanın varsa belgeyı aldıktan sonra defter toplayıp kendı muhasebenı kendın yapmanı onerırım abımde muahsebecı yanın da calıstıgı ıkı musavır ablamla aynı anda belge aldı adamlar sımdı parayı kırıyor

canım stajyteşekkür ederimende öyleydim ama mali müşavir daha ne geliştirecek kendini 3 yıl stajda zaten öğreniyorsun ama 3 yılda da öğrenmediysen uğraşırsın sonradan ne diyeyim ön muhasebeci bile daha fazla alıyor çünkü
canım stajyerken bende öyleydim ama mali müşavir daha ne geliştirecek kendini 3 yıl stajda zaten öğreniyorsun ama 3 yılda da öğrenmediysen uğraşırsın sonradan ne diyeyim ön muhasebeci bile daha fazla alıyor çünkü
Haklisin olabilir belki stajyerdi hakkimizda hayirlisi olsun teşekkür ederim ilgilendigin icin birgun musavir olursam yazarim burdan :) inşallah hakettigin isi bulursun bol bol kazan emi :)

canım merhaba benım de ablam mali müşavir ben de yazılımcıyım . ablam buroda çalışıyor 3.000 alıyor sanırım ama ozelde fıyatlar cok degısken ablam muhasebeyı ıyı bılıyor tum ısı tek basına yapıyor zaten .. ben ımkanın varsa belgeyı aldıktan sonra defter toplayıp kendı muhasebenı kendın yapmanı onerırım abımde muahsebecı yanın da calıstıgı ıkı musavır ablamla aynı anda belge aldı adamlar sımdı parayı kırıyor
Hangi sehirde oturuyorsunuz defter toplamak icin cevre lazim iste adamlar musavirleriyle evleniyorlar resmen kolay kolay degistirmiyorlar yada ilanlari surekli takip edeceksin defterlerini devreden olabiliyor.

Hangi sehirde oturuyorsunuz defter toplamak icin cevre lazim iste adamlar musavirleriyle evleniyorlar resmen kolay kolay degistirmiyorlar yada ilanlari surekli takip edeceksin defterlerini devreden olabiliyor.
evet canım . Ankaradayım ben kurumlarda da musavırler ıyı maas alıyorlar sanırım ben de ıste seneye su kpss olursa kısa yoldan sırtımı devlete yaslamak ıstıyorum

X