Maliyeden arandım

ey_lul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
176
36
118
Günaydın hanımlar sınıf öğretmeniyim. Ancak çalışmıyorum.. Mutfağı cok sevdiğim için hobi olarak arada butik pasta satıyorum instagram üzerinden. Az önce maliyeden aradılar hakkımda ihbar varmış şehir dışında olduğum için dönünce defterdarlığa çağırdılar. Ceza mı alıcam diye sordum ceza almazsınız ama dosyayla ilgili görüşmemiz lazım dediler. Butik pasta dediğime bakmayın bi yılda toplasan 5 kez yapmışımdır.. Başına böyle bişey gelen var mı para cezası alır mıyım bunu merak ediyorm

Cani pahasina.polis.suclulari yakalar.ifadeyle serbest kalirlar.biri hobi.olarak pasta satar basi belaya girer ....Bilmiyorum ama biri ihbar etmis olabilir ne yapacaklar bir.kac soru sorarlar o

yalnızca ihbarıda değerlendiriyor olabilirler. sonuçta devlet kapısı. cevap verilmesi gerek resmi ihbara karşı.
üstelik bissürü kiracısı olan insanlar var. çoğunun kira kontratı yok. bu sebeple devlet gelirinin peşine düşemiyor. olsada kontratta düşük bedel gösteriyorlar, iş bitiyor.
sonuçta vergi kaçakçılığı yapmıyorsunuz.

cok cüzi bı vergı cıkarırlar
sureklı bı gelır saglayan bı ıs olsa duzenlı vergı vermenız gerek
arada bı olan hep devamlılıgı olmayan bırsey oldugu ıcın ne oldugunu anlamak ıcın gorusmeye cagırmıslardır
olabılır normaldır gıdıp gorusun

evet canım yasak ınst. üzerinden satış yapmak. satış yapılıp fatura kesilmesi ve vergilendirilmesi lazım. bu yüzden vergi kaçıran durumundasın

Cani pahasina.polis.suclulari yakalar.ifadeyle serbest kalirlar.biri hobi.olarak pasta satar basi belaya girer ....Bilmiyorum ama biri ihbar etmis olabilir ne yapacaklar bir.kac soru sorarlar o
Vergi vermem gerektiğini bilmiyodum keşke bilseydim.. İşin kötüsü kuaför harçlığımı falan cıkarırımm derken adamın başına iş çıkardım

Kazanç sağladığınız için vergi mükellefi olmaniz lazım. Internet üzerinden de olsa vergi vermeniz lazım,siz vergi kaçırmış durumdasınız suan. Cezai işlem olabilir yani

evet canım yasak ınst. üzerinden satış yapmak. satış yapılıp fatura kesilmesi ve vergilendirilmesi lazım. bu yüzden vergi kaçıran durumundasın
Çok üzüldüm ya düştüğüm duruma ve kul hakkına o kadar önem veririm ki çok kötü hissediyorum kendimi evime döner dönmez halledicem bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…