slm, Canim
nasil oldu parmagin?
Teşekkür ederim canım..2 Hafta sonra kontrolüm var..Parmagımdaki parmaklık hala takılı.Düzenli kontollere gidecegim,hasar gören dokulan kendiliginden onarılırsa iyi ama onarılmazsa düşük parmak durumu düzelmezse operasyonla düzelteceklerini söyledi..Bekliyoruz mecburen,başka çare yokBu tedavi durumu 3 aya kadar uzayabilirmiş,işte bu durum beni biraz sıkıyor ve bunalatıyor
nasil gidiyor tedavin?
Teşekkür ederim canım,iki haftada bir kontrole gidiyorum.Şu ana kadar gidişat iyi.Allahın izniyle ameliyatlık bir durum görünmüyor ama tabi daha önümüzde uzun bir süreç var.Bekliyoruz şimdilik[/Q
Parmagin nasil canim
Teşekkür ederim canım,iki haftada bir kontrole gidiyorum.Şu ana kadar gidişat iyi.Allahın izniyle ameliyatlık bir durum görünmüyor ama tabi daha önümüzde uzun bir süreç var.Bekliyoruz şimdilik[/Q
Parmagin nasil canim
Hala parmaklık takılı canımparmaklıktan dolayı parmağımın üstü yanık gibi oldu,arada açıp havalandırıyorum.Zor bir süreç ama iyi olacak gibi öyle görünüyor.. Ameliyata gerek kalmayacak inşallah
ilk kez duydum ya, görünmez kaza işte,nazar değiyor sana
genelde karatecilerin falan böyle olur,hatta bak ben parmağımı nasıl büküyorum diye övünende vardı
demekki darbe sonucu oluyormuş bilmiyordum
şimdi durumun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?