malt icecekmi bira mayasi kapsulleri mi???vazgecmiyorumm artacak bu süt.

kkimsee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
1.097
135
88
Diğer
Anneler sutum neyaptiysam artmiyor..yemek icmek vs birde nekadar emzirirsen sütün artar demislerdi..nerde artmiyor iste..cocuk mamadan kabız oldu ben ağlak oldum..dış takviye şart oldu..malt iceceklet pahali biraz kapsuller daha uygun..ama yinede memnuniyet oranına göre alicam ve deneyeyim diyorumm...bekliyorum..ornegin kac cc sutunuz vardi hangisini kullandiniz ve sutunuz nekadar zamanda kac cc artti??

Anneler sutum neyaptiysam artmiyor..yemek icmek vs birde nekadar emzirirsen sütün artar demislerdi..nerde artmiyor iste..cocuk mamadan kabız oldu ben ağlak oldum..dış takviye şart oldu..malt iceceklet pahali biraz kapsuller daha uygun..ama yinede memnuniyet oranına göre alicam ve deneyeyim diyorumm...bekliyorum..ornegin kac cc sutunuz vardi hangisini kullandiniz ve sutunuz nekadar zamanda kac cc artti??
kafandan sütüm artmıyor kavramını çıkar. sütüm artacak dolup taşacak de. sen üzülürsen o süt gelmez. bolca dinlenmeye çalış, bebeğine tek başına bakıyorsan annen yada kaynanandan yardım iste. ben malt içeceği kullanmadım ama kullanan arkadaşımda çok işe yaradı. benim sütümü ise pekmez arttırdı. günde 3 su bardağı pekmez serbeti içiyordum. bardağın yarısı dut pekmezi, diğer yarısı sıcak su. her gün et sulu bulgur pilavı, soğan salatası, bol yeşillik, 3 fincan humana still tea, 3 litre su, bol süt, sütlü çorbalar, mesela gece emzirmeye kalktığımda ılık süt içiyordum. çalıştığım için süt sağmam gerekiyordu. günlük 600 cc süt sağıp bırakıyordum. eve gelince de istediği kadar emziriyordum. 21 aylıkken kendi isteğimle memeden kestim. inşallah bol sütün olur. bir de dua etmeyi unutma, her meme verdiğinde de besmele çek, ayetel kürsü oku.

merhaba gurme bebek diye bir site var orayı bir incelemeni tavsiye ederim. ben çok fayda gördüm ordaki bilgilerden, sütümün yeteceği inancını kazandım en önemlisi ve sonrası geldi, ilk üç ay sürekli mama verdiğim bebeğim ikinci üç ay yalnızca anne sütüyle beslendi ek gıdaya geçene kadar özellikle anne sütü nasıl arttırılır konusunu okuyun

Back
X