Kına Gecesi maltepe bostancı kadıköy civarında kına yapılacak küçük mekan...

gabiya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
355
21
118
kızlar selam :)
ben bayramdan sonra 70-80 kişilik bir yerde kına gecesi yapmak istiyorum ama öyle uçuk fiyatları olmayacak. var mı bildiğiniz temiz bi yer ..
dede bistro diye bi yer varmış kozyatağında, burada bir forumda okudum , ancak arıyorum açan yok telini.
kafe baççe diye bir yere sordum, koşuyolunda, kişi başı 25 tl , ikram yok gibi bişey, canlı müzik parasını da ayrıca alıyolar. bir gitarist 200 liraymış ama yetmezki bence, en az 2 kişi çağırmak lazım eğlenmek için.
şöyle küçük bahçesi olan yada havadar 70-80 kişilik salonu olan bir yer bulmam lazım.
hatta düzgün bir yerse hem nişan hem kına yapıcam , nişan yapamadım içimde kaldı, düğün eylül sonu olacak.
arada az zaman oluyor ama olsun yine de allah izin verirsen yapmak istiyorum bakalım.
şimdiden teşekkürler önerileriniz için... :)

maltepe de "cafe istanbul" var minibüs yolu üzerinde. o kadar güzel o kadar şirin bir yer ki.. daha geçenlerde arkadaşıma tavsiye ettim gitti kına gecesi için tuttu.
bi gidip görmeni tavsiye ederim. hem çok nezih bir yer hemde çok nezih insanlara sahip. asla sorun yaşamazsın.
$cafe-istanbul-03.webp
$5_big.webp

Son düzenleme:
kimse kına yapmamış Anadolu yakasında bir mekanda anlaşılan :(
önerisi olan yok...

Ben kınamı cevizlide 100 kişilik pamukspor tesislerinde yaptım çok güzeldi önü açık ve havuz var büyük. 700 tl verdim bu yıl içecekler onlara aitti

Back
X