- Konu Sahibi yercekimlikaranfil
-
Merhaba, bende bu hastanenin doğum fiyatlarını merak ediyordum. Bu konuda bilgilerini aktarmaya devam edersen çok sevinirim. Hastane ve doktorun hakkında izlenimlerini öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Merhaba herkese! Maltepe Üniversitesi Hastanesi'ne gidenler hastane ve doktorlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle Berna Hanım'ın hastası olan kimse var mı acaba? Hastanenin fiyatları hakkında da hiçbir fikrim yok.
Kadın doğum uzmanı doktor arayışı içndeyim, bilenler önerir mi Maltepe Üniversitesi Hastanesi'ni?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, ben özellikle Berna hanım için Maltepe Hastanesine gittim. Çok ama çok iyi bir doktor. Annemin ameliyatını yaptı. Benimde hamilelik takiplerini yapmıştı. Çok başarılı ve işinde uzman birisi. Berna hanıma gözün kapalı güvenebilirsin. işinin uzmanı ve gerçekten çok iyi bir doktor.
Arkadaşım sen zaten doktorun niyetini başından anlarsın. İnşallah iyi bir doktor çıkarda bir daha aramak zorunda kalmazsın. Bu arada sana yakın zamanda minik bir bebecik diliyorum.
Ben yaptım, herşey gayet iyiydi. Evet normal doğum yapabileceğin bir hastane. Benim bebeğim 4.500 gr doğmasına rağmen son ana kadar normal doğumu bekledik. 40 hafta sonunda hala doğum başlamamıştı bebeğim 5 kiloya doğru yol alıyordu, o endenle mecbur kaldık sezaryene. Ama sen normal doğum istiyorsan sezaryene zorlayacak bir hastane değil. Tavsiye ederim. Hiçbir sorun yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?