bitki çayları için banada doktor tavsiye etmişti
özellikle bir bitki önerdi mi doktor size?
ben sari kantaron iciyorum arada sinirliyken cok rahatlatiyor aradada melisa iciyorum birde arkadaslar bergamut kokusu ve lavanta kokusu tasiyin sakinlestirici maranki.com da hepsi yaziyo bu arada antidepresan iciyorsaniz sari kantaron icemezssiniz ikisinden biriözellikle bir bitki önerdi mi doktor size?
çok saol canım bende bazen kontrol edebiliyorum zaten eğer karşımdaki biraz anlayış gösterirse oldukça çabuk geçiyor tabiki önemli olan kendini kontrol edebilmek umarım onuda başarabilirim bunun için çaba göstericem şu bahsettiğiniz bitki çaylarından da denicem çok saolun kızlar..insanın birbirini anlaması kadar güzel bişi yok aslında ahhh keşke bu şekilde geçirmesem bu günlerimi zaten dediğiniz gibi inanılmaz ağrılar da çekiyorum ilaçsız hayatta duramam bide ruhsal yönden dengesizlik başlayınca çekilmezin biriyim..mafoldumbenbu biraz karsindaki ile olan iletisimine ve kendini nasil telkin ettginle alakali birsey.
regl e normal gozle bakip sadece oylesine bir donem dersen kendini ikna edersen etkilerini daha hafif atlatabiliyorsun..
ama tabiki duygusal sinirli felan olmak kacinilmaz.. tabi bunlari kontrol edebilmek muhim olan.. cok agir atlatiyor olabilirsiniz ama onemli olan idare edebilmek..
madem huyunuz belli regl zamaniniz belli ben yerinde olsam o donemli acikca belirtirim ve ustumue gelinmemesi gerektigini de anlatirim surekli iletiism halinde isem karsimdaki ile..tabi zaman icerisinde de verdigim tepkilerimi kontrol etmeye calisirm..
ben de eskiden cok cok agir atlatiyordum ayni senin gibi ama kendimi zorladim eskisi gibi hissetmiyorum artik.. bi de agrin felan oluyorsa da etkiler tiabiki psikolojini..
ilik banyo yap bitkisel caylar ic guzel kokular sk etrafina.. kendi kendinin ilaci olcaksin canim bu durum boyle malesef..
hangi bitki çayı mesela?
kızlar farkediyorum zaten herzaman tavan derecesinde yaşamıyorum zaten erkek arkadaşımda anlıyor yine alınganlaştın rahatsızlancaksın heralde falan diyor hatta bazı zamanlarda alttan alır hemen hallederiz bazen farketmez üstüme gelir ama sonra offf en hassas gününde yaptığıma bak deyip özür de diler ama bazen deee bu geceki gibi bomba haline gelebiriz...:'(
saruboceq arkadaşım bende memnun değilim halimden çaresizim anlıcağın üzere senin de bu şekilde çıkışmana gerek yoktu kimsenin katlanmak zorunda olmadığını elbette biliyorum bi yardım istiyorum ki buraya yazdım...zaten bu tarz şeyleri kadınların çoğu yaşıyor böyle günlerde bende kendini kontrol edebilmeyi başarabilmiş birilerinden yardım istiyorum...
Çıkışmak mı?kafamçokkarıştı
Durumun vahim gerçekten de:)
Gayet masumane ve yardımcı olarak yazdım size ben,durumunuzun ciddiyeti ortada.
Allah kolaylık versin bir tane yorum yazan birine bile bu şekildesinizki yakın çevrenizin vay haline
Ama cidden yanlış anladınız..
Peki,ama dediğim gibi siz hormonsal mı ona bir baktırın derim.
Eğer hormonsal br durumsa hemen kontrol altına aldırırsınız.yerimseniben
Benim yaptığım bir şey yok,siz öyle hissediyorsanız sizinle ilgili bir şey.
Size yardımcı olmaya çalışırken azar işitemem kusura bakmayın.Kolay gelsin.
Çıkışmak mı?kafamçokkarıştı
Durumun vahim gerçekten de:)
Gayet masumane ve yardımcı olarak yazdım size ben,durumunuzun ciddiyeti ortada.
Allah kolaylık versin bir tane yorum yazan birine bile bu şekildesinizki yakın çevrenizin vay haline
Ama cidden yanlış anladınız..[/QUOTEdurumu cok normal bence!!!herkes yasiyo...sayet normal olmasa bile bu sekil yazmaniz cok yanlis bence arkadas zaten yazmis iyi hissetmedigini kendisini neden kendisini daha kotu hissetmesini sagliyorsunuzki?
peki çok saolun tavsiyenizi dikkate alıcam zaten doktora gitmeyi düşünüyordum ama artık en kısa zamanda gerçekleştiricem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?