malum günlerde...:(

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar yardım edin bana yaa offf çıldrmak üzereyim..mafoldumben adet olduğum zamanlar çok aksi sinirli herşeye herkese ters davranan,yanlış anlayan,kafasında kuran, olayları büyüten nalet biri oluyorumbenneyaptımki:1no2: hele de bazeenn offffffff patlamaya hazır bi bombaaa...ne kendimi ifade edebiliyorum ne anlıyorum bide anlayış bekliyorum hemde çok duygusal oluyorum saatlerce ağlayabiliyorum ölmek isteyebiliyorum...bu sevgilimle aramızda bazen çok büyük sorun oluyor beni anlamıyor üstüme gelebiliyor..bişiden tartışırken konuyu hooopppp başka yönlere çekebiliyorum bak bunu bunu da yapmıştın diyorum.. ve inanılmaz kırıcı şeyler söyleyebiliyorum bazense alttan alır sorun daha kolay hallolur ama bazen inanılmaz noktalara gelebiliyoruz...senağlama mesela bu gece o gecelerden biriydi ne ben kendimi ona anlatabildim ne o beni anladı nede ben onu... şuan toparladık gibi ama bu tarz şeyleri hep yaşıyoruz her zaman bu kadar olmuyor ama...
napabilirim kızlar bu dönemlerde biraz daha sakin olabilmem için napabilirim yaa..lütfen yardımcı olun..a.s.

sen bunu eşinle konuştun mu canım bu dönemde hassas olduğunu anlat ona...
bende de aynısı oluyor
sinirli çabuk kırılan bi ruh haline bürünüyorum
hiç yoktan eşime kızıyorum
eşimde bana sen hastalanacak mısın günün yakın mı diye soruyor beni alttan alıyor ve konu kapanıyor
çünkü böyle tartışma anlarında bi tarafın alttan alması lazım ki konu çabuk kapansın

Bende hep öyle oluyorum off herseyi yanlıs anlıyorum.
Kimseye tahammül edemiyorum.
Sanki herkes batıyor bana.. :çok üzgünüm:

Bu kadar tavan ve tabanı aynı anda yaşamanız bence psikolojik yada hormonsal.
Bir jinekoloğa gidin derim hormon tahlili yaptırın.Eğer bir şey çıkmazsada kendi kendnizi bu konuda telkin edin derim..
Sevgiliniz hadi neysede ilerde iş hayatınız iş arkadaşlarınız,evliliğiniz bilmem ne olacak..
Regl günlerinizdesiniz diye kimse size katlanmak zorunda değilki?:bbo:

özellikle bir bitki önerdi mi doktor size?
ben sari kantaron iciyorum arada sinirliyken cok rahatlatiyor aradada melisa iciyorum birde arkadaslar bergamut kokusu ve lavanta kokusu tasiyin sakinlestirici maranki.com da hepsi yaziyo bu arada antidepresan iciyorsaniz sari kantaron icemezssiniz ikisinden biri

bu biraz karsindaki ile olan iletisimine ve kendini nasil telkin ettginle alakali birsey.
regl e normal gozle bakip sadece oylesine bir donem dersen kendini ikna edersen etkilerini daha hafif atlatabiliyorsun..
ama tabiki duygusal sinirli felan olmak kacinilmaz.. tabi bunlari kontrol edebilmek muhim olan.. cok agir atlatiyor olabilirsiniz ama onemli olan idare edebilmek..
madem huyunuz belli regl zamaniniz belli ben yerinde olsam o donemli acikca belirtirim ve ustumue gelinmemesi gerektigini de anlatirim surekli iletiism halinde isem karsimdaki ile..tabi zaman icerisinde de verdigim tepkilerimi kontrol etmeye calisirm..
ben de eskiden cok cok agir atlatiyordum ayni senin gibi ama kendimi zorladim eskisi gibi hissetmiyorum artik.. bi de agrin felan oluyorsa da etkiler tiabiki psikolojini..
ilik banyo yap bitkisel caylar ic guzel kokular sk etrafina.. kendi kendinin ilaci olcaksin canim bu durum boyle malesef..

hangi bitki çayı mesela?
kızlar farkediyorum zaten herzaman tavan derecesinde yaşamıyorum zaten erkek arkadaşımda anlıyor yine alınganlaştın rahatsızlancaksın heralde falan diyor hatta bazı zamanlarda alttan alır hemen hallederiz bazen farketmez üstüme gelir ama sonra offf en hassas gününde yaptığıma bak deyip özür de diler ama bazen deee bu geceki gibi bomba haline gelebiriz...:'(
saruboceq arkadaşım bende memnun değilim halimden çaresizim anlıcağın üzere senin de bu şekilde çıkışmana gerek yoktu kimsenin katlanmak zorunda olmadığını elbette biliyorum bi yardım istiyorum ki buraya yazdım...zaten bu tarz şeyleri kadınların çoğu yaşıyor böyle günlerde bende kendini kontrol edebilmeyi başarabilmiş birilerinden yardım istiyorum...

çok saol canım bende bazen kontrol edebiliyorum zaten eğer karşımdaki biraz anlayış gösterirse oldukça çabuk geçiyor tabiki önemli olan kendini kontrol edebilmek umarım onuda başarabilirim bunun için çaba göstericem şu bahsettiğiniz bitki çaylarından da denicem çok saolun kızlar..insanın birbirini anlaması kadar güzel bişi yok aslında ahhh keşke bu şekilde geçirmesem bu günlerimi zaten dediğiniz gibi inanılmaz ağrılar da çekiyorum ilaçsız hayatta duramam bide ruhsal yönden dengesizlik başlayınca çekilmezin biriyim..mafoldumben

Çıkışmak mı?kafamçokkarıştı
Durumun vahim gerçekten de:)
Gayet masumane ve yardımcı olarak yazdım size ben,durumunuzun ciddiyeti ortada.
Allah kolaylık versin bir tane yorum yazan birine bile bu şekildesinizki yakın çevrenizin vay haline
Ama cidden yanlış anladınız..

ya iste agrilarin icin ozellikle doktora gitmelisin.. ben duygusal durumumdan cok agrilarimi onemseyip doktora gittim o bana duygusal olarak da agir gecirip gecirmedigimi sormustu cok zorlaniorum demistim.. agri kesiciler ilaclar kendimi asiri bitkin hissetmem ustelik gnelde regl zamanimi ayakta atlatmak zorunda kalmam kotu etkiliyordu beni..
sonra agrilarm icin ilac kullandim buyuk cogunlukla gecti.. agrilarim gecince ben de kendimi iyi hissetmeye basladim.. ama her gun dus u aksam yatarken slow bir muzigi ne bileyim beni sakinlestiricek herseyi yakinimda tutmaya calisiyorum..
cidden ise yariyor..
kendi kendine bir yol bulabilirsin..ama oncelikle agrilarin icin doktora git mutlaka..

tamam oldu ki onu yanlış anladım ama şuanda aynı şeyi yapıyorsunuz.. neyse uzatmaya gerek yok evet ciddi bi durum olmasa buraya yazmazdım zaten...kötü hissediyorum ki paylaşıyorum..

Peki,ama dediğim gibi siz hormonsal mı ona bir baktırın derim.
Eğer hormonsal br durumsa hemen kontrol altına aldırırsınız.yerimseniben
Benim yaptığım bir şey yok,siz öyle hissediyorsanız sizinle ilgili bir şey.
Size yardımcı olmaya çalışırken azar işitemem kusura bakmayın.Kolay gelsin.

peki çok saolun tavsiyenizi dikkate alıcam zaten doktora gitmeyi düşünüyordum ama artık en kısa zamanda gerçekleştiricem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…