Malum kişi

Bunun mideyle ne alakası var. Değerini sonradan anlamış olamazmıyım bende kesin olur demiyorum ki en azından bi kere görüşseydik netleşirdik demek istiyorum
Tamam değerini anladınız da, adamın sevgilisi var, bir kere görüşseniz ne olur, görüşmeseniz ne olur.
Görüşünce size geri döneceğini mi düşünüyorsunuz, dönse mutlu olcak mısınız gerçekten??

Bunun mideyle ne alakası var. Değerini sonradan anlamış olamazmıyım bende kesin olur demiyorum ki en azından bi kere görüşseydik netleşirdik demek istiyorum

Adam 35678 kez girişimde bulunmuş burun kıvırmışsınız.

Değerini bunca zaman anlamayıp sevgili bulunca anlamak garip bir kafa cidden. Buna değer anlamak değil, ehhh fena değildi yabancıya gitmesin demek deniyor.

Siz geri çevirdiğiniz halde, peşinizde birinin olması egonuzu okşuyordu tabi.
Sonra çocuk gitti, kıymete bindi.

Adamla görüşüp ne yapacaksınız?
Siz sevmiyorsunuz bile bu çocuğu, çünkü yazdığınız parçanın her cümlesi ayrı itiraf ediyor:
Siz ilgiye - egonuzun okşanmasına "yenik" birisiniz.
Bu yüzden çocuğun bir ilişkisi varmış, bilmem neymiş bunu görmüyorsunuz bile.

Gidin sevgilisi olmayan başka adam bulun egonuzu okşayacak.

Rahat birak adami. Ne bicim insanlarsaniz ya .. adam elden gidince birden degerlenmis. Sen onu sevmiyorsun, sadece icinde hirs duygusu olusmus adam senin pesinden kosmayi birakinca.

Sizinki "reddetsem de nasıl benden başkasına aşık olabilir" şımarıklığı. Bi bırakın valla.

Back
X