- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal

ya ben de yuva kurup evlat sahibi olabilmek istiyorummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşındasın? Allah karşına iyi bir insan çıkarsın inşallah
ya ben de yuva kurup evlat sahibi olabilmek istiyorummmoyle cok asik olayim yok adam prens olsun gibi hayallerim de yok..bi bebegim olsun.twk derdim..
Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah değerini bilen biri çıkar karşına hayallerin gerçek olur
ya ben de yuva kurup evlat sahibi olabilmek istiyorummmoyle cok asik olayim yok adam prens olsun gibi hayallerim de yok..bi bebegim olsun.twk derdim..
32Kaç yaşındasın? Allah karşına iyi bir insan çıkarsın inşallah
aminnnn...tum dilekleriniz kabul olsunAllahim arkadasimiza tez zamanda hayirlisi degerini bilecek adam gibi adam cikar karsisina tatli tatli bebisleri olsun insallah..
evet@EvvelAhir ben ve @mangolubira yada yer verin ayni dularinizda bizde yuvamiz bebislerimiz olsun istiyoruz![]()
Deli abdest almadan gidilmezevetama önce hukuk kazanayım 2017dekş sınavda:) unutmayın kızlaaar
ben reglm o yüzeen teravihe gidemiyorumbugün 2. gün ya gitsem nolur kesildi gibi bişey?
alcam işte durdu sonuçta. olmaz mı öyle illa 1 hafta bekliymiDeli abdest almadan gidilmezsevap islicem derken gunaha girme
Yoo gelmiyorsa bitiyse al abdestini.bi5i anda alinir zaten beklemealcam işte durdu sonuçta. olmaz mı öyle illa 1 hafta bekliymi
hayır neden olsun. tek git.ben teravih namazina yarin giderim ya tek basina gidersem gatip olur mu ki