- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Olaganustuhal
Ben de bebis icin dua istesem. Saglikli bir bebis hepimize insallah nasip olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaz niye olsunki cemaatle yalniz degilsin zaten.ben teravih namazina yarin giderim ya tek basina gidersem gatip olur mu ki
Ben de bebis icin dua istesem. Saglikli bir bebis hepimize insallah nasip olsun.
Amin amin aminAllah sana da bir eş ve bir evlat nasip etsin hayırlısı ile. Ramazan ayı hepinize mutluluk ve bereket, sağlık ve huzur getirsin. Dardakiler feraha kavuşsun, yalnızlar dost bulsun, kimsem yok diyenlerin kimsesi güzel rabbim olsun.
olur tabi sizde bana evliligimin huzuru icin dua edin.kizim hep mutlu olsun diye dua edin.Allah sizede huzurun ve gulucuklerin bol oldugu bir es ve evlilik nasib etsin.Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar :)
Ben de sevdiğim sevildiğim güvendiğim mutlu huzurlu bir evliliğimin olması için dua istesem sizden :)
Canim ya bizide hiç unutmazDonusunboylemiolacakti ben ve @mangolubira yada yer verin ayni dularinizda bizde yuvamiz bebislerimiz olsun istiyoruz
![]()
ya ben de yuva kurup evlat sahibi olabilmek istiyorummmoyle cok asik olayim yok adam prens olsun gibi hayallerim de yok..bi bebegim olsun.twk
Insalladerdim..
İnşallah istediklerin olur bu mübarek ayın hürmetine.Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar :)
Ben de sevdiğim sevildiğim güvendiğim mutlu huzurlu bir evliliğimin olması için dua istesem sizden :)
acaba herkes aynu anda bunuu istiyo diye yığılma mı olduAllah hepimizin gönlüne göre versin kızlar :)
olur tabi sizde bana evliligimin huzuru icin dua edin.kizim hep mutlu olsun diye dua edin.Allah sizede huzurun ve gulucuklerin bol oldugu bir es ve evlilik nasib etsin.
İnşallah istediklerin olur bu mübarek ayın hürmetine.
Dileğini arzeden çıksın arkadaşlar burası kasmaya başladıacaba herkes aynu anda bunuu istiyo diye yığılma mı oldu![]()
ahahahahahahÇook teşekkür ederim ne güzel yüzyüze görmediğimiz insanların dualarında olmak. Ben de sizler için dua edeceğim şu an burada ezan okunuyor
Dileğini arzeden çıksın arkadaşlar burası kasmaya başladı![]()