Bebek İkinci El mama koltugu ariyorum

folikasit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
24
0
86
Ankara
acil sandalyeye baglanabilen mama koltuklarindan ariyorum. ankara disindan fiyat verecekler kargo maliyetini de dusunurlerse sevinirim.

birde cocuk kitaplari.. ikinciel kitap bölümünde yazmistim ama burada tekrarlamak istedim..

Son düzenleme:
Canım bu olurmu izmirden yollayabilirim bambino yurt dısindan almıstım.60 tl canta gibi
tasinabiliyor.hem omuz hemde belden kemer baglantili turkiyede bulamamistim.

acil sandalyeye baglanabilen mama koltuklarindan ariyorum. ankara disindan fiyat verecekler kargo maliyetini de dusunurlerse sevinirim.

birde cocuk kitaplari.. ikinciel kitap bölümünde yazmistim ama burada tekrarlamak istedim..

Eklentiler

• 20141019_004857.webp
    125,3 KB · Görüntüleme: 64
canım ankaradayım ve bir kraf bir chicco mama sandalyemiz var..ikisini de satmayı düşünüyorum çünkü artık pek kullanmıyoruz... evde Kraft kullanıldı, yükseklik ayarı ve sırt ayarı mevcut ama bir yerinde çıkmayan bir küçük kırmızı boya lekesi, bir yerinde de minik bir yırtık var.. onu 60 tl ye verebilirim. chicco olanı ise anneanne için aldık ama bir öğünü orda yediği için neredeyse kullanılmadı diyebilirim. onu da 100 liraya verebilirim.. düşünürsen özelden telefonunu veya mailini yaz akşam fotoğrafları göndereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…