Mama Konusunda Tecrübesizim Acil Yardım!!!

Merhaba ben de mamayla gittiğim için sizi çok iyi anlıyorum bence 90 cc içiyorsa mesela 60+30 verin ilk ağladığında 60 verin sonra emzikle oyalayabilirsiniz 1 saat sonra da 30 verebilirsiniz yine. Yani 2 saati bölün öyle vermeye çalışın bebek bazen aranır gerçekten aç mı yoksa başka bir şeyden mi insan bilemiyor ama ne yaparsanız yapın asla susmuyor ve aranmaya devam ediyorsa o zaman gerçekten açtır az az mama verebilirsiniz keşke dediğiniz gibi emseler de aç mı değil mi ikileminde kalmadan rahatça meme verebilseydik. Yenidoğanlar temas, kucak falan da ister sağlıksal başka sorunları yoksa. Az mamadan sonra emzikle kucağınızfa şarkılar söyleyip pışpışlayıp rahatlatmayı da deneyin bazen işe yarıyor

Benim bebeğimde bazen böyle krize giriyor canım dün sürekli ağladı mesela bekledim hemen vermedim oyalamaya çalıştım susmayinca verdim ve açmış çocuk mesela hemen yedi ve uyudu ,mama dozu fazla gelir diye bende arastiriyodum ama doktorlar hep dozu bebeğiniz belirler istiyorsa verin yazıyor ,bazen de biberonla oynuyor içmiyor mesela sen yine oyalamaya çalış çok ağlarsa az miktarlarda ver iştahlı bir bebek olabilir .bende sadece mama ile besliyorum 27 günlük bebeğim seni çok iyi anliyorum canım 3 gün sonra kontrolümüz var doktora tekrar soracağım ne kadar verebilirim diye .ama senin bebiş 120 ccye kadar tüketebilir zaten şu an 3 saatte bir haftası uygun benimki de 90 yiyor şu an bazen 120 de istiyor gün içinde Total ne kadar yediğine bakıyorum çokta fazla gelmiyor. Sen yine çok fazla yedginde gazı çıkmış mi altı temiz mi pişik vs gibi bir sıkıntısı var mı kontrol et .özellikle alt gazıni cikaramazsa da çok huzursuz oluyolar ,arada bir mamasina zeytinyağı ekle 2 damla rahatlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…