Anladım. Biraz zormuş işiniz. Aslında 5 kg lik iki çeşit mama alabilirsiniz mesela biri balıklı biri etli gibi. Tabi fiyat farkı olur ama en azından değişiklik olmuş olur
Buda tam tersi ekmek ev yemegi yemez
Bugun yedigini yarin yemez 2 gun ac gezer
Pedigrenin bir tane odul mamasini seviyor birde gimdog cubuklarini bari yesin diyorum
Tovbe yarabbi o acken ben huzursuz oluyorum.
Tavuk yerse ertesi gun hasta oluyor hali olmuyor bir kac kez kustu asla verdirmiyoruz
Komsularda dinliyor
N&D kediler için de çok iyi bir marka. Fiyatı yüksek olsa da Royal Canin de iyidir. Yaş mama vermeyin ne olur alışmasın, çok tüketimi ileride ciddi sağlık sorunlarına sebep oluyor. Aç kalınca yiyor kuru mamayı ben de yaşadım ik kedimde. Tek kediniz olacağı için yüksek fiyat sizi sarsmaz. Kaliteli bir mama inanın sizi çooook daha büyük veteriner masraflarından kurtarır.
Biz kediye haftada bir yaş mama veriyoruz. Siz de öyle yapabilirsiniz. Bir zararı olacağını sanmam.Yok tavuk ve turevleri asla verdirmiyoruz
Cok sicakta ztn sadece kuru mama verdik
Yas mama cesit olsun diye dedik cunku asla ev yemegi yemiyor tavuk eti veya sosis kusturuyor sadece kuru mama ile de olmuyor bazen bıkıyor
Taze kemigi aynen bu sekilde yaptim oynadi kirabilirse iligini yedi sonra attik
Yaa bazı cinslerin midesi hassas tabi zarar veriyor. İnşallah en seveceği kolay şeyi bulabilirsiniz. Kuru manalarda et balık Tavuk sevdiği var mı peki o da etkiliyor olabilir. Çocukken bir kedimiz yalnızca balıklı mama yerdi garip hayvanlar biz insanlar gibi
N&D kediler için de çok iyi bir marka. Fiyatı yüksek olsa da Royal Canin de iyidir. Yaş mama vermeyin ne olur alışmasın, çok tüketimi ileride ciddi sağlık sorunlarına sebep oluyor. Aç kalınca yiyor kuru mamayı ben de yaşadım ik kedimde. Tek kediniz olacağı için yüksek fiyat sizi sarsmaz. Kaliteli bir mama inanın sizi çooook daha büyük veteriner masraflarından kurtarır.
Ağzından bi operasyon geçirdi mecburen yaş mama verdik veteriner tavsiyesi ile. Sokağa atılmış bir kedi ve açlık korkusu ile yaşıyor resmen sürekli yemek yemek istiyor. Ağzı düzeldi baya azalttım şimdi de sürekli ağlıyor. Royal canini beğenmedin&d deneyeyim bir de teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Ağzından bi operasyon geçirdi mecburen yaş mama verdik veteriner tavsiyesi ile. Sokağa atılmış bir kedi ve açlık korkusu ile yaşıyor resmen sürekli yemek yemek istiyor. Ağzı düzeldi baya azalttım şimdi de sürekli ağlıyor. Royal canini beğenmedin&d deneyeyim bir de teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Size de kolay gelsin
Ben royal canin relax denemek istiyorum cunku bizimki azcik cirkef belki biraz rahatlatir
Mahallede calisma var is makineleri ile kavgasini gormeniz lazim
Soforler sevmeye gelmis o kadar kendini belli etti
Bebeginiz hayirli olsun
ben uzunca bir suredir n&d veriyorum kopegime, memnunum.
Kemik verecekseniz cig vermeniz gerekiyor, haslanmis kemik kikirdagimsi bir yapiya kavustugu icin tehlikeli. Cig verecekseniz en az 24 saat buzlukta tutmalisiniz, sonra cozunmeye alip vermelisiniz.
Ben 15 gun ya da ayda 1 kez yas mama veriyorum, besleyiciligi az oldugu icin gerek gormuyorum vermeye.
Odul oyuncaklari oyalanmasi icin ise yarar, pet shoplarda satilan buyuk kemikler ya da kurutulmus dana kuyrugu gibj seyler var, onlar guzel bence odul biskuvisi yerine. Biskuvi tarzi kucuk oduller egitimde kullaniliyor genellikle.
Yavrunuz size ugur getirsin tekrar
Sağlıklı şeyleri sevmiyorlar zatenbenimkiler de aynı, evde Proplan dururken sokak kedilerine aldığım mamaları patlattılar kaç kere eşşekler
Hills, N&D, britcare, Royal Canin benim kalitesine güvendiğim markalar.
Söylediğim ilk iki marka en iyisi olsa da ben britcare yediriyorum. Çünkü kızımın bebekliğinden beri buna alışkınız.
Hiç bir mamada tavuklu almamanızı öneririm alerjisi olabileceği gibi tüy dökümünü de artırır. Hekimimiz söylemişti.
Yaş mama haftada bir olarak öneriliyor ama ben kullanmıyorum.
Instagram'da bir sayfa var ödül maması satıyorlar doğal.
Kuzu kulağı, kuyruk, dana gırtlak, aort damarı, kuzu ayak, kafa derisi, ciğer ve aklıma gelmeyen bir çok bunun gibi hayvan parçalarını kurutulmuş bir şekilde satıyorlar. Çok geniş bi müşteri kitlesi var ben de senelerdir alışveriş yaparım. Petshoplarda satılan lastik gibi sünen ödül mamalarını hiç sağlıklı bulmuyorum. İlgilenirseniz sayfayı özelden yazabilirim
Ufak tefek komutlar da ogrettik
Birde cocuklar ayrildiginda aglamasin diye balkondan atiyorum aksam 7 odul mamasi saati ( zemin kattayim)
Sizin soylediginizi ilk defa duydum cig verilmemesi gerektigini biliyordum sakincasi yoksa neden haslamayayim yazabilirmisiniz
Yas mamayi da yagli diye biliyordum ya cok acemiyim cok ogrenecegim sey var
Aynen. İlk aldığımızda gece idi marketten whiskas aldık nasış seviyor onu kaldırmıştım yerlere atıyor kendini o dolabı aç diyebizde öyle değil miyiz salata mı cips mi s
Kemigi hasladiginizda yumusuyor, elastikiyet kazaniyor ve bu yuzden bogaza ya da bagirsaklara saplanma olabiliyor.Ufak tefek komutlar da ogrettik
Birde cocuklar ayrildiginda aglamasin diye balkondan atiyorum aksam 7 odul mamasi saati ( zemin kattayim)
Sizin soylediginizi ilk defa duydum cig verilmemesi gerektigini biliyordum sakincasi yoksa neden haslamayayim yazabilirmisiniz
Yas mamayi da yagli diye biliyordum ya cok acemiyim cok ogrenecegim sey var
Aynen. İlk aldığımızda gece idi marketten whiskas aldık nasış seviyor onu kaldırmıştım yerlere atıyor kendini o dolabı aç diyebizde öyle değil miyiz salata mı cips mi s
Ya benim balkondan iceri girmemle ziplamaya basliyor
Biliyor o sevdigi mamalar gelecek
Kemigi hasladiginizda yumusuyor, elastikiyet kazaniyor ve bu yuzden bogaza ya da bagirsaklara saplanma olabiliyor.
Yas mama yagli degil aksine sulu, % 80 civari yanlis hatirlamiyorsam su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?