Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar 23 günlük oğluşumu mama ile besliyorum maalesef. Şunu merak ediyorum, hazırladığım mamayı ne kadar bekletebilirim? Bazen hepsini içemiyor uyuyor, kalan mamayı yarım saat yada bir saat sonra vermemin bi sakıncası olurmu acaba?
artan mamayı saklamanızı tavsiye etmem.kusar yoksa.sadece 15 ila 20 dk sıcak suyun içine koyun içmzse bu zaman diliminde dökün mamayı.midesi bozuluyor.
arkadaşa katılıyorum.Bebeğin daha çok küçük mama bekleme süresi yarım saati geçmesin.Bebeğinin 6.aydan sonra mamasını 1 saate kadar bekletebilirsin.Ama 1 saati geçmemeli...