- 20 Kasım 2014
- 145
- 143
- 303
- 37
- Konu Sahibi canansaricetin
Meurhaba bayanlar 2 ay 18 bir bebegim var suan meme hic emmiyor 24 saattede 6 defa 150 cc mama yiyiyor sizce fazla mi ? Yardimlarinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinde mi bebeginiz emmiyor ? Aptamil kullniyorum bende gaz oluyor ama fazla degil.benim doktorum bebek istedigi kadar verebilirsin demisti.benim oglum 2600 dogmustu bide.Benim 21 gunluk bebegim var gunde 720 ml mama yemek istiyor 3 saatte bir 90ml mama istiyor az verildiginde durduramiyorum agliyor ve uyumuyor humana kullaniyorum sizce cok degil mi birsey olur mu birde gazı cok oluyor sizce mama ile ilgisi varmi
Sizinde mi bebeginiz emmiyor ? Aptamil kullniyorum bende gaz oluyor ama fazla degil.benim doktorum bebek istedigi kadar verebilirsin demisti.benim oglum 2600 dogmustu bide.
Meurhaba bayanlar 2 ay 18 bir bebegim var suan meme hic emmiyor 24 saattede 6 defa 150 cc mama yiyiyor sizce fazla mi ? Yardimlarinizi bekliyorum
Hem aptamil hem de bebelac kullandm ikiside çok gaz yapti benim oglumda 2800 doğdu şuan smalac kullaniyorm öyle fazla gazida olmuyor anne sütüne en yakin mamayms su siralar emziriyorm mamayi günde 1 dusurmEvet emmiyor sadece mama kullaniyoruz ve cok huzursuz bbenimkisi de 2800 dogdu aptamil midesine dokundu veremedim bebelac kullanan varmi acaba birde ikinip duruyor kizariyor surekli
3800 kg 3.500 doğdu 21 aralıkta sagiyorum durmadan ama hep aç gibi çok huzursuz kafayı yicem suan 2.5 saate 60 cc süt verebiliyorm doktor 1 ay olmadan birsey karar vermeyiz dedi