Bebek Beslenmesi mama ölcüsü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

canansaricetin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
145
143
303
37
Meurhaba bayanlar 2 ay 18 bir bebegim var suan meme hic emmiyor 24 saattede 6 defa 150 cc mama yiyiyor sizce fazla mi ? Yardimlarinizi bekliyorum

Bende mama ile büyüttum normal gibi ölçüler alması gereken miktarlar mama kutularında yazardı. Allah kolaylık versin. Biberon hijyeni ne çok dikkat et sık sık kaynat.

Benim 21 gunluk bebegim var gunde 720 ml mama yemek istiyor 3 saatte bir 90ml mama istiyor az verildiginde durduramiyorum agliyor ve uyumuyor humana kullaniyorum sizce cok degil mi birsey olur mu birde gazı cok oluyor sizce mama ile ilgisi varmi

450 ml di sanki ilk ay. Gaz için aptamill milumil vardı sarı ambalajlı onu kullanılmıştık dönüşümlü olarak tadı pek iyi değildi ama zaten benimkisi hep. Az yerdi

Benim 21 gunluk bebegim var gunde 720 ml mama yemek istiyor 3 saatte bir 90ml mama istiyor az verildiginde durduramiyorum agliyor ve uyumuyor humana kullaniyorum sizce cok degil mi birsey olur mu birde gazı cok oluyor sizce mama ile ilgisi varmi
Sizinde mi bebeginiz emmiyor ? Aptamil kullniyorum bende gaz oluyor ama fazla degil.benim doktorum bebek istedigi kadar verebilirsin demisti.benim oglum 2600 dogmustu bide.

Sizinde mi bebeginiz emmiyor ? Aptamil kullniyorum bende gaz oluyor ama fazla degil.benim doktorum bebek istedigi kadar verebilirsin demisti.benim oglum 2600 dogmustu bide.

Evet emmiyor sadece mama kullaniyoruz ve cok huzursuz bbenimkisi de 2800 dogdu aptamil midesine dokundu veremedim bebelac kullanan varmi acaba birde ikinip duruyor kizariyor surekli

Benimde kizim 2600 hastaneden her mamadan once meme veriorum ama yetmiyor hangi manayi kullaniyim diye cok aradım gaz sorunu oldugu içinde endişe duydum dr bebelac nutriconfor mamasini aldirtti sadece eczanelerde satılıyor

Benim bebeğim de 12 günlük hiç emmiyor sağip vermeye çalışıyorum ama nekadar sürede nekadar vermem lazım mama takviyesi nasıl yapmam gerek bilgi verebilirsiniz?

3800 kg 3.500 doğdu 21 aralıkta sagiyorum durmadan ama hep aç gibi çok huzursuz kafayı yicem suan 2.5 saate 60 cc süt verebiliyorm doktor 1 ay olmadan birsey karar vermeyiz dedi

Evet emmiyor sadece mama kullaniyoruz ve cok huzursuz bbenimkisi de 2800 dogdu aptamil midesine dokundu veremedim bebelac kullanan varmi acaba birde ikinip duruyor kizariyor surekli
Hem aptamil hem de bebelac kullandm ikiside çok gaz yapti benim oglumda 2800 doğdu şuan smalac kullaniyorm öyle fazla gazida olmuyor anne sütüne en yakin mamayms su siralar emziriyorm mamayi günde 1 dusurm

3800 kg 3.500 doğdu 21 aralıkta sagiyorum durmadan ama hep aç gibi çok huzursuz kafayı yicem suan 2.5 saate 60 cc süt verebiliyorm doktor 1 ay olmadan birsey karar vermeyiz dedi

"esmaares, post: 38643046, member: 648809"]3800 kg 3.500 doğdu 21 aralıkta sagiyorum durmadan ama hep aç gibi çok huzursuz kafayı yicem suan 2.5 saate 60 cc süt verebiliyorm doktor 1 ay olmadan birsey karar vermeyiz dedi[/QUOTE]
Hadi ya maşallah benm gittugm doktor direk mama ver demişti 2800 doğdu 20 günlükken gittim 3350 grm olma günde 4 kez mama ver dedi :( ama mamayi günde 1 dusurdm inşallah tamamen kesicm mama vermeyi

Back
X