aynı durumdayız çevremden hep aptamil duydum o yüzden geçen ay aptamil'e başladımSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
ilk 6 ay aptamil sonrasında kızım 2 gün boyunca hiç mama içmeyince farklı mama deniyim dedim sma ve bebelac denedik. bebelac daha çok hoşuna gitti 15. aydayız hala bebelac ile devam etmekteyiz.Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
evet evet memnunum zaten direkt aptamil ile başladık. fermente bir mama bebeğim rahat ediyor bencememnun musunuz
Çok teşekkür ederimevet evet memnunum zaten direkt aptamil ile başladık. fermente bir mama bebeğim rahat ediyor bence
bizde aptamil kullanıyoruz doktorum önerdi diye başlamıştık bağışıklık için en iyisiymişÇok teşekkür ederimbenimde doktorum Aptamil önerdi yine de tavsiye almak ve önerileri dinlemek için sordum
Hipp ve Evolvia öneririm içerikleri hep güzel hem boykot değil. Diğer mamaların içeriği sanıldığı gibi iyi değil yani yurt dışına giden ürünlerle ülkemize gelen ürünlerin içerikleri biraz farklı. O yüzden boykot olan bebelac aptamil sma kesinlikle önermiyorum.Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Nerdeyse tüm mamaların içerikleri aynı. O yüzden bebeğinize hangisi iyi gelecek deneyerek bulmanız gerekiyor. Birinin memnun olduğu mama diğerinde gaz, kabızlık, kusma gibi etkilerden bazılarını yapabiliyor. Doktorunuz önerdiği ile başlayın, sıkıntı olursa diğerine geçerek bebeğinize en uygun olanı bulacaksınızdır.Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
ya siz deyince ben de baktım dün biraz hakkaten anne sütü üstüne de çok fazla araştırması varmışbizde aptamil kullanıyoruz doktorum önerdi diye başlamıştık bağışıklık için en iyisiymiş
Markası ne canım bende alayımİsırgan otlu çay deneyin benim sütümü felaket arttırdı ebebek‘te satılıyor. Bunu biliyorsanız isırgan otunu kavurup yiyebilirsiniz bayağı bir süt arttırıyor
Aynen hatta hollandada bi merkezleri var doktorları falan götürmüşlerdi instagramda gördümya siz deyince ben de baktım dün biraz hakkaten anne sütü üstüne de çok fazla araştırması varmış
Her mama her bebeğe yaramıyorSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?