• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama önerisi arıyorum kızlar yardım edin

İlk 4 ay hipp combiotic+anne sütü-son 3 aydır sma comfort kullanıyorum,kabızlık sorunu oldugu ıcın söa comfort cok ıyı geldı devam edıyoruz.umarım ıcerıklerı ıyıdır,o konuda cok bılgım yok ama oglumun kılo alımı degerlerı falan ıyı cok şükür

Ben kendim de bebekken sma iciyormusum ondan almak istemistim ama gereksiz pahali geldi bana cevremde bi arkadasim bebelac gold onermisti daha bebegim dogmadi ama bi kutu bundan aldim hastanede de lazim olabilir elimizde bulunsun diye deneye deneye ogrenecegiz artik

Aptamil kullanıyoruz küvezde aptamil başlanmış o şekilde devam ettik hala 20 aylık aptamil kullanıyoruz değiştirme ihtiyacı olmadı gözlemleyerek değiştirebilirsiniz yaramayan mamayı bazı bebeklerde gaz problemi kabızlık vs yapıyor mama iyi gelmezse

Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Kesinlikle Golden goat fiyatı biraz yüksek ama çok şahane ve içeriği gayet güvenli bana göre araştırın içinize gönlünüze yatarsa deneyebilirsiniz çocuğumu hiç emziremedim ama bu mama ile büyüttüm ne şişirdi çocuğumu ne de zararı oldu kabız yaptı gayet güzeldi 🌸🍃

Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
İçinde palm yağı olmayan tercih ettik. 22. Ayında şu anda ve sma optipro çok iyi bir mama. Alerjen değil. Hipp çocuğun vücudunda pul pul döküntü yaptı ve kilo verdi bir ara. Elimde 4-5 açılmamış kutu vardı. Muhtarlığa verdik ihtiyacı olana versin diye. Bize yaramadı belkide

Bende sezeryan olduğum için başta sütüm az geliyordu hipp organic combiotic verdim şuan yine gerektiğinde kullanıyorum gaz ya da başka sorun yapmadı🤗

aynı durumdayız çevremden hep aptamil duydum o yüzden geçen ay aptamil'e başladım
Aptamilde diğer mamalara göre daha fazla şeker görmüştüm oğluma alırken yiyen çocuklarda şişlik gibi bir kilo gördüm ben sma kullanmıştım içeriklerini kontrol ederek karar verebilirsiniz

Canım bir çok mama kullandık, ilk önemli olan şey, bebeğinin bağırsaklarının mamayı sindirmesi ve sert bir dışkı yapmaması sonra bebeğe kilo aldırması ve severek yemesi, tüm mamalardan kabızlık yüzünden muzdarip olunca doktorumuzun tavsiyesi ile sma comfort 1 kullanmaya başladık neredeyse 2 ay olacak gayet memnunuz, tavsiye de ederim.

Aptamil gaz yaptığı için sma kullanmıştım. Kardeşim ve akrabamız da gaz yaptığı için sma geçmişti benden önce.

Kesinlikle Golden goat fiyatı biraz yüksek ama çok şahane ve içeriği gayet güvenli bana göre araştırın içinize gönlünüze yatarsa deneyebilirsiniz çocuğumu hiç emziremedim ama bu mama ile büyüttüm ne şişirdi çocuğumu ne de zararı oldu kabız yaptı gayet güzeldi 🌸🍃
İhtiyacım olan cevap 🙏🏻 bebeğim atopik dermatit ilk dogdugunda Aptamil kullandık gaz yaptı baby goat iyiydi Golden goat muadili ama çözülmesi zordu topak kaliyordu Bebelac alerjisini iyice tetikledi 1 ayda 150 gram tek almıştı onu sütümü tek versemde alırmış döküntü egzama da oldu şimdi Golden goat aldım henüz açmadım aynı zamanda emziriyorum da sizde herhangi alerjik reaksiyon gösterdi mi çözünmesi içimi kilo alımı nasıl iyi geldi mi

İhtiyacım olan cevap 🙏🏻 bebeğim atopik dermatit ilk dogdugunda Aptamil kullandık gaz yaptı baby goat iyiydi Golden goat muadili ama çözülmesi zordu topak kaliyordu Bebelac alerjisini iyice tetikledi 1 ayda 150 gram tek almıştı onu sütümü tek versemde alırmış döküntü egzama da oldu şimdi Golden goat aldım henüz açmadım aynı zamanda emziriyorum da sizde herhangi alerjik reaksiyon gösterdi mi çözünmesi içimi kilo alımı nasıl iyi geldi mi
Hersey çok güzeldi 1 yaşında kestim mamayı hatta ben her türlü gıdayı yiyordu bıraktık güzel cozunuyor içimi guzel bebeğim 2.300 doğdu erken doğdu 8 aylık birde ona rağmen çok iyiydi kilosunu hemen toparladık fazla veya eksik değil çok güzel ilerliyor demişti doktorum boyu kısa doğdu 44 cm boyunu yakaladı herseyiyle Süper gaz yok rahat biz severek kullandık bir çocuğum daha olsa da bunu kullanırım araştırsın tüm anneler içine sinerse kullansın derim herkese de umarım sizde memnun kalırsınız ki bence kalırsınız yani şiddetle tavsiyemdir 🌸🌸

Biz sma almıştık alerji yaptı sonra aptamil kullandık. Bence içeriğine bakıp az az deneyerek kullanmalısınız.

Hersey çok güzeldi 1 yaşında kestim mamayı hatta ben her türlü gıdayı yiyordu bıraktık güzel cozunuyor içimi guzel bebeğim 2.300 doğdu erken doğdu 8 aylık birde ona rağmen çok iyiydi kilosunu hemen toparladık fazla veya eksik değil çok güzel ilerliyor demişti doktorum boyu kısa doğdu 44 cm boyunu yakaladı herseyiyle Süper gaz yok rahat biz severek kullandık bir çocuğum daha olsa da bunu kullanırım araştırsın tüm anneler içine sinerse kullansın derim herkese de umarım sizde memnun kalırsınız ki bence kalırsınız yani şiddetle tavsiyemdir 🌸🌸
Çok teşekkür ederim inek sütü ve yumurta gibi duruyor tahminimce alerjimiz ve içeriği bunlar için uygundu kullanıcı memnuniyeti de olunca içim rahat kullanabilirim 🥰

İlk çocuğumda hipp ve golden goat kullanmistim. Memnun kaldim. Bulamadigim zamanalrda bazen Aptamil bazen bebelac almistim.

Back
X