Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaz yapmadığı için sma comfort kullandıkKızlar tadı kokusu güzel hangi mamayı önerirsiniz?
Senin bebeğin hangisini severse, hangi mama gaz yapmaz kusturmazsa o mamayı öneririm. Denemekle başla. Her bebekte aynı mamalar farklı etkller bırakıyorKızlar tadı kokusu güzel hangi mamayı önerirsiniz?
Gaz nasıl yapmıyor acaba bende hipp organik combiotik kullanıyorum öncesinde keçi sütlüsünü kullanıyordum ama gazı hep var hiç olmuyor mu yoksa azalıyor muGaz yapmadığı için sma comfort kullandık
Çok mama denedim de kızım iştahsızdı daha da iştahsız oldu. Severek içmiyor mamayı kokusu da balık gibi. Aptamilin iki çeşidi de çok dokundu ama kokmuyordu Aptamil.Senin bebeğin hangisini severse, hangi mama gaz yapmaz kusturmazsa o mamayı öneririm. Denemekle başla. Her bebekte aynı mamalar farklı etkller bırakıyor
Golden goat deneyin kokusu şekerli süte benziyor. Keçi sütlü olduğu için daha az gaz yan etkisi oluyordu benim bebeğimde.Çok mama denedim de kızım iştahsızdı daha da iştahsız oldu. Severek içmiyor mamayı kokusu da balık gibi. Aptamilin iki çeşidi de çok dokundu ama kokmuyordu Aptamil.
En küçük boylardan alıp deneyeceksin maalesef. Kokusu olmayan var mı bilmiyorum. Bir degisik kokuyorKızlar tadı kokusu güzel hangi mamayı önerirsiniz?
Ay sağol canım deneye deneye bulcam artıkGolden goat deneyin kokusu şekerli süte benziyor. Keçi sütlü olduğu için daha az gaz yan etkisi oluyordu benim bebeğimde.
Evet kötü kokuyor gerçekten. İnşallah mamadan dolayı içmiyordur doktora da götürdüm bir sıkıntısı da yok ama aşırı iştahsız.En küçük boylardan alıp deneyeceksin maalesef. Kokusu olmayan var mı bilmiyorum. Bir degisik kokuyor
İçeriğinde biogaıya varGaz nasıl yapmıyor acaba bende hipp organik combiotik kullanıyorum öncesinde keçi sütlüsünü kullanıyordum ama gazı hep var hiç olmuyor mu yoksa azalıyor mu