• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenidoğan hangi mama ?

merhaba güzel anneler 🌸
benim memelerim zaten çok küçüktü hamilelik süresince de büyümedi. şuan 33 haftadayım heralde bu zamana kadar büyümeyen büyümez 😅 hastane çantama her ihtimale karşı mama koymak istiyorum. yeni doğan mama kullananlardan yardım istiyorum istiyorum. hangi marka tercih ettiniz ve memnun kaldınız mı ?
Selam canım ben Senı merak edıyordum buralarda gezerken rastladım. Ben kızıma ılk 1 ay hipp kullandım.
Aşırı gaz yaptığı için 2. Aydan itibaren sma Probiyotik kullanıyoruz. Şu an ek gıda ıle bırıkte tabi. Hiç gaz ve kabızlık sorunu yaşamadık.
Aklında bulunsun. 🌺

merhaba güzel anneler 🌸
benim memelerim zaten çok küçüktü hamilelik süresince de büyümedi. şuan 33 haftadayım heralde bu zamana kadar büyümeyen büyümez 😅 hastane çantama her ihtimale karşı mama koymak istiyorum. yeni doğan mama kullananlardan yardım istiyorum istiyorum. hangi marka tercih ettiniz ve memnun kaldınız mı ?
Bütün annelerin sütü vardır . Kendinizi böyle kodlamayin . Süt olmamamsi için göğsünüzün olmamamsi lazim. Büyük küçük farketmez benimde memelerim küçüktür doğumdan sonra taş gibi oldu bomba gibi kontrolsüz süt üretimi olur doğumdan sonra o sırada bol bol emzir sütun yerine oturur. Gereksiz mama verilince süt uretimide o oranda az emdiği için mamayla doydugu için az olur. Bol bol su için doğumdan sonra 4 litre kadar zaten ödemi atmanız için 5 litre bile içmiştim ben . Size emzirme eğitimi alın tutusu bebeği nasıl tutup memeyi kavrayip tutturacaginizi videolarla izleyip bol bol öğrenin. 3 yıllık mama masrafından daha az tutar. Üstelik Devlet hastaneleri ücretsiz 7. Aydan sonra veriyor eğitim bir danışın isterseniz kd dan randevu alip .

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler 🌸
Kız göğüsün büyük mü küçük mü ne alakası var 😅 gelir o süt. Hormonal tamemen. Zaten öyle fışkırmıyor ilk günler. Çiğ damlası gibi damla damla gelecek şeffaf renkte. Hemen mamayı kodlama kafanda. Devlet hastanelerinde gebe okulları var ücretsiz. Sağlık bakanlığının uygulaması. 5 gün sürüyor ve 5 güne 5 farklı konu konuşuluyor. Diğerlerine katılmasan bile emzirme gününe mutlaka git. Yeterince bilgilen. Sonra mama konuşulur gerekirse. Mama dediğin nedir yakındaki bir marketten alınır elbet.
Hiçbir mama anne sütünden iyi değil.
Mama verirsen süt üretimi olmaz zaten. Tamamen arz talep ilişkisi gibi düşün. Emziedikçe süt artacak. Mama verdiğin bebek emmez. Emmeyince de süt artmaz. Biberon bağımlılığı da cabası.

Back
X