Mama sandalyesi ve yürüteç önerileriniz

Pukiiican

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
1
1
1
36
Bebeğim 6 aylık mama sandalyesi ve yürütece ihtiyac duyuyorum sizce hangi marka almalıyım kullanan ve memun kalan tecrübeli annelere ihtiyacım var:)

Ben yurutec kullanilmasindan yana deilim
Bebek erkekse testisleei icin iyi olmadigini soyluyorlar birde benekte tembellik yapiyomus ondan guc alarak yurudugu icin o kolay geliyomus ve gercek yurumesi zaman aliyomus diye biliyorum ben kullanmicam o yuzden. Ama mama sandalyesind chicco kullanan arkadaslarim vardi memnunlardi

Yuruteci drumuz tavsiye etmemisti. Fakat biz kullandik. (Yurumeye gec degil tam tersi erken baslamisti kizim. 1 yasindan once.)Uygun fiyata 100 tl ye babyhope marka yurutecimiz. Muzikli. Cok memnun kaldik. Tepe tepe kullandik. Hic bir kirigi vs.yok.
Mama sandalyesi almadan once de cok arastirmistim. Nasil bir sey istediginize bagli aslinda. Ikea mama sandalyesi hafif ve uygun fiyatli. Chicco larin fiyatlari daha pahali. Tabi model model degisiyor. Biz Kraf in fun modelini aldik. Cok memnun kaldim.Tekerlekli olusu cok rahatlik sagladi. Odadan odaya rahat gecis sagliyor. Tekerleklerinde kilit sistemi var. Uc kademeli ve kaliteli. Fiyati da digerlerine gore uygun.200 tlye iki sene once almistik. Pilsan in uygun fiyatli bir mama sandalyesi var.ikeaninkine benziyor. Kraftin katlanabilen 100 tl civarinda mama sandl.var. sanirim kraft idoldu.

antilop mama sandalyesi olarak gecıyor adı
ikea da ve nette satılıyor 50 bişi fiyatı. büyük bişi olmasın, yer kaplamasın ve kullanıslık olsun dıyorsan tavsiye ederım

Ben her ikisini de Kraft marka almıştım, dayanıklı ve kullanışlıydı. Bir kere aldım benim 2 çocuğumu büyüttü sonra başkasına verdim o da 2 çocuğuna kullanıp başkasına verdi o kadar dayanıklı yani :)

Yürütec kullanma bence canim mama sandalyesinde cok cesit var internetten bir goz at derim

Bizim de doktorumuz yürüteç önermedi. Mama sandalyesini de ikeeadan aldık. Çok memnunuz.

Yurutec erkek bebek için önerilmiyor zaten yorumlarda yazmış bayanlar.mama sandalye si mother love da, ebebek te güzel seçenekler var.ben Pilsen almıştım öyle denk gelmişti vasat birsey ama iyiki iyi birsey almamış im.6 aylıkti kizim aldığımda suan 1 buçuk oldu. Hala oturtamiyorum hiç durmuyor icinde:(:)

Bu arada yuruteci biz de kullandık baya.1 yaşında yürüdü kizim.olumsuz bir etkisi olmadı yani

Back
X