Canım ben kızıma kiwi markasının mama sandalyesini aldım. Gayette memnunum araştırıp almıştım ayak basma yerleri kaç kg kadar taşıyacağı vs. Uzun süre kullanım için de iyi. Sen de bi bakabilirsin bu markaya.
Ben eve Joie mimzy aldım. Koltuk gibi olması açısından güvenli ama tabi epey yer kaplıyor. Sık sık temizlediğinde sıkıntı olmuyor. Bir de memlekete tatile gitmiştik orada da E-Bebek baby plus portatif sandalyesini kullandık. Sök tak olanlardan. Hani o da hafif ve küçük olması açısından gayet güzel kullanışlı. Hatta bazı anneler onu öneriyor. Banyoya at hemen yıka çok kolay diye.
ben de ikea antilop kullanıyorum. alt kısmına basamak alırsanız sorun olmayacaktır. ayaklarına destek gerekiyor çünkü.
annemin evinde de chicconun bir modelini kullanıyorum ama gerçekten çok yer kaplıyor. kendi mutfağım ufak diye ikea tercih ettim. çok da memnunum. temizlemesi de taşıması da çok kolay.
ben de ikea antilop kullanıyorum. alt kısmına basamak alırsanız sorun olmayacaktır. ayaklarına destek gerekiyor çünkü.
annemin evinde de chicconun bir modelini kullanıyorum ama gerçekten çok yer kaplıyor. kendi mutfağım ufak diye ikea tercih ettim. çok da memnunum. temizlemesi de taşıması da çok kolay.
hiç sorun yaşamadım açıkçası. 21 aylık. çok da hareketli bir çocuk ama biz öyle bi tehlike yaşamadık. bacakları ona göre ayarlanmış bence. sadece taktığım basamağa basıp ayağa kalkıyor artık ama onda da kemerini takıp dikkatli olmak lazım tabi. ama bırakıp lavaboya vs. girebiliyorum.